insanların neyi nasıl çiğnediğini düşünceğinize , neyi nasıl düşündüğüyle ilgilenin bence, aksi durumun iki tarada faydası yok
neye göre kadınlaştırır kime göre kadınlaştırır. toplumun sığ kesimleri tarafından benimsenmiş saçmalıkları burda gerçekmiş gibi savunmanız çok hoş. sakıza gülenin sakız kadar aklı yoktur
Ya sizin işiniz gücünüz, dertlenecek başka şeyiniz mi kalmadı allasen? Her dert bitmiş de bi' erkeklerin sakız çiğnemesi kalmış, bırakın şu milleti istediğiniz kıvama sokma isteklerinizi bi' zahmet. Rahatsız oluyorsanız, cesaretli olup uyaracaksınız, karşıdaki de eşek değilse sizi rahatsız etmez zaten. Ama zaten yok ki ortamda sırf milleti gıcık etmek için çiğneyen elemanlar belki de. Adamın teki otobüste sakız çiğniyor, kaptırmış kendini keyifli keyifli, belki çıkan sesten haberi yok, bizim elemanlar da rahatsız oluyor, bi' de nefret ediyor. Yok erkeği kadınlaştırırmış da kadını adileştirirmiş de.
sakızdan öyle tiksiniyorum ki bırak çiğnemeyi görmeye bile tahammülüm yok
Sigara, içki iç. Uyuşturucuda kullan, bali bile çek ama sakın sakız çiğneme. Karıyada erkeğede yakışmıyor. İleri derece gıcık olduğum bişey. Sakız çiğneyeni adam yerine bile koymam, muhatap olmam.
Yazdıklarınız Sir Alex Ferguson'a hakarettir
quote:
Orijinalden alıntı: Kril
Ya sizin işiniz gücünüz, dertlenecek başka şeyiniz mi kalmadı allasen? Her dert bitmiş de bi' erkeklerin sakız çiğnemesi kalmış, bırakın şu milleti istediğiniz kıvama sokma isteklerinizi bi' zahmet. Rahatsız oluyorsanız, cesaretli olup uyaracaksınız, karşıdaki de eşek değilse sizi rahatsız etmez zaten. Ama zaten yok ki ortamda sırf milleti gıcık etmek için çiğneyen elemanlar belki de. Adamın teki otobüste sakız çiğniyor, kaptırmış kendini keyifli keyifli, belki çıkan sesten haberi yok, bizim elemanlar da rahatsız oluyor, bi' de nefret ediyor. Yok erkeği kadınlaştırırmış da kadını adileştirirmiş de.
evet ben de onu anlamıyorum, insanları belirli bir kalıba sığdırma olayları var.. zannımca islamiyetin ve delikanlılığın etkisinde çok kalmış insanlarda oluyor.. yok erkek adam küpe takmaz yok saç uzatmaz, yok öle olmaz, böle olur rererörörö gibi yaklaşımları var ama bilmiyolar ki; hz muhammed dahil 3 büyük peygamberin saçları omuzlarına kadar uzundur.. ve türk büyüklerinden bazıları küpe takmıştır yani biraz düşününce hatalarını görüyorsun ama gidip söyleyince de üste çıkıyorlar..
quote:
Orijinalden alıntı: urqun
quote:
evet ben de onu anlamıyorum, insanları belirli bir kalıba sığdırma olayları var.. zannımca islamiyetin ve delikanlılığın etkisinde çok kalmış insanlarda oluyor.. yok erkek adam küpe takmaz yok saç uzatmaz, yok öle olmaz, böle olur rererörörö gibi yaklaşımları var ama bilmiyolar ki; hz muhammed dahil 3 büyük peygamberin saçları omuzlarına kadar uzundur.. ve türk büyüklerinden bazıları küpe takmıştır yani biraz düşününce hatalarını görüyorsun ama gidip söyleyince de üste çıkıyorlar..
Ya hocam, velev ki sakızı yıllardır sadece hayat kadınları çiğnemiş, velev ki saçı sadece serseriler uzatmış, velev ki küpeyi sadece kadınlar ve kadınsı erkekler takmış tarihte. Yine karışamaz, insanları bu gibi tercihlerinden, zevklerinden ötürü etiketleyemezsin. Haddin de değildir zaten. Böyle gereksiz şeyleri aşmamız lâzım.
Ben ses çıkararak çiğnerim, gayet zevkli, hiç tepki de almadım. Dalmak isteyen varsa buyursun
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: urqun
quote:
Ya hocam, velev ki sakızı yıllardır sadece hayat kadınları çiğnemiş, velev ki saçı sadece serseriler uzatmış, velev ki küpeyi sadece kadınlar ve kadınsı erkekler takmış tarihte. Yine karışamaz, insanları bu gibi tercihlerinden, zevklerinden ötürü etiketleyemezsin. Haddin de değildir zaten. Böyle gereksiz şeyleri aşmamız lâzım.
aşamıyorlar işte önlerine bu dediğim şekilde ispatlayınca da adam savunmaya geçiyor..
hocam sakız bana ters bir şey. insan içinde çiğnediğim çok nadirdir hatta hiç. bana kalırsa çok gereksiz bir şey. faydası vardır elbet ama mal gibi çiğneyip çeneyi yoruyorsun azcık aroma geliyor. sonuç??!! dediğim gibi bana ters
arkadaş sakız çiğnenmesinden değil yavşak yavşak çiğnenmesinden şikayetçi ki katılırım..
erkeğin ağzı açık karı gibi sakız çigneyenini görünce ağzını, burnunu, kafasını, gözünü halden hale sokasım geliyor
Doğru bende kıl oluyorum ağzındaki dişleri dökmek geliyor içimden... Ama sigarayı bırakırken bir faydası oluyor.
lan biraz çağdaş olun be. Ne o öyle erkek sakiz çiğnemez falan. çiğnerse kadinlasir .. Sakiz genelde filmlerde falan kaşar kadinlarin ağzindaki bi obje olarak akillarda kaldiğindan hemen akliniza o geliyor. Patlata patlata çiğnemesi kadinlaşmasindan çok insanlari rahatsiz eder. Bu yüzden o konuda katiliyorum sana ama evdeyken patlatir da , şişişir uçurur da. Bu kadar takmayin şunlara.
sakizi sadece kadinlar cigner diye bir kural mi var? ister balon yapar cak cuk patlatir
Sakizdaki keramete bak arkadas forum birbirine girdi. O degil de su sakiz erkegi kadinlastirir kadini arsizlastirir mi ne diyenler. Neyin kafasindasiniz olm? Istersem cikar sokagin ortasinda patlata patlata sakiz cignerim, kadinlastigimi iddia edenin de gelip kanitlamasini isterim. Eger benim junior versiyon hala yerindeyse sakiz niyetine de onu cignetirim. Bi akilli olun la, az mantik la, neymis sakiz cigneyen erkek topmus. Hadi yakismiyo deseniz neyse de...
Dip: sakiz cignemem, cignemeyi sevmem, cigneyenlere de i.pu ya da top gozuyle bakmam.
quote:
Orijinalden alıntı: Zyx
5 dakikadır cevap ekranına bakıyorum ne yazsam diye, mantıksızlığın mantığımı durdurdu