Şimdi Ara

erkeklerin kadın gibi sakız çiğnemesi hakkında ne düşünüyorsunuz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • elalemin ne yaptığı seni ilgilendirmez kardeşim. Bende senin burda gereksiz konular açmana sinir oluyor olabilirim ama tutupta asarım keserim demiyorum.
  • Meseleye birde şöyle bakın yemek yerken ağız şapırdatmak ayıptır değilmi en azından ben öyle biliyorum bence sakız da öyle normal bir şekil de çiğneyene kimsenin bir şey dediği yok aynı yemekte olduğu gibi abartı sesler çıkartılması rahatsızlık veriyor yemekte ses çıkaranlar görgüsüz oluyor da konu sakız olunca neden konu alakasız yerlere çekiliyor yalnızken nasıl çiğnerse çiğnesin veya abartı ses çıkarmadan çiğnesin ben de nadir olsa da çiğniyorum ama çiğnediğimi sadece ben biliyorum tüm otobüs veya aynı odada ki insanlar değil özgürlük insanları rahatsız etmek değildir tepki almadığını söyleyen söyleyen arkadaşlar insanlar sizle muhattap olmak istemiyordur da ondan yorumlara bakılırsa da doğru yapılıyor baksanıza ben keyfim için her şeyi yaparım rahatsız olan başka yere gitsin uyarana dalarım diyen birine ne diyeceksin insanları rahatsız etmek normal (sadece sakız değil her mesele de böyle) rahatsız olmak özğürlüklere müdahale kendim için söylüyorum küpe ve uzun saçtan rahatsız olmuyorum olsam bile söylersem o zaman yanlış olur çünkü kendi hayatı bana bir zararı yok nazım geçen bir arkadaşsa söylerim o kadar meseleye bir de böyle bakın .

• quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

aga ne sorunlu milletiz yaa napcan adamın sakızını ister cıt cıt ses gelir ister pat pat sanane aga kahyamısın sen ?

Adam sinir kapmiş işte daha..
  • sana ne lan anten
  • quote:

Orijinalden alıntı: urqun

quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Ya sizin işiniz gücünüz, dertlenecek başka şeyiniz mi kalmadı allasen?

Her dert bitmiş de bi' erkeklerin sakız çiğnemesi kalmış, bırakın şu milleti istediğiniz kıvama sokma isteklerinizi bi' zahmet.
    Rahatsız oluyorsanız, cesaretli olup uyaracaksınız, karşıdaki de eşek değilse sizi rahatsız etmez zaten. Ama zaten yok ki ortamda sırf milleti gıcık etmek için çiğneyen elemanlar belki de.
    Adamın teki otobüste sakız çiğniyor, kaptırmış kendini keyifli keyifli, belki çıkan sesten haberi yok, bizim elemanlar da rahatsız oluyor, bi' de nefret ediyor.
    Yok erkeği kadınlaştırırmış da kadını adileştirirmiş de.

evet ben de onu anlamıyorum, insanları belirli bir kalıba sığdırma olayları var.. zannımca islamiyetin ve delikanlılığın etkisinde çok kalmış insanlarda oluyor.. yok erkek adam küpe takmaz yok saç uzatmaz, yok öle olmaz, böle olur rererörörö gibi yaklaşımları var ama bilmiyolar ki; hz muhammed dahil 3 büyük peygamberin saçları omuzlarına kadar uzundur.. ve türk büyüklerinden bazıları küpe takmıştır yani biraz düşününce hatalarını görüyorsun ama gidip söyleyince de üste çıkıyorlar..

peygamberimizin sacını uzatmasının bir nedeni vardı. araştır - öğren - konuş

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi elalemin sakız çiğneme şekline karışmadığınız kalmıştı ona da el attınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 10 Eylül 2012; 23:36:54 >
  • sakız çiğnemek var sakız çiğnemek var. eğer ağzını aça aça cak cak çiğniyosan ben de direk rspu karılar gibi çiğneme derim. efendi gibi ağzının içinde çiğneyecek çiğne, ötkei türlü ağzının ortasına koyasım geliyor
  • bi de bunların şakur şukur tesbihle oynayan versiyonları var. ben de ona sinir olurum.
  • O sakızın vaccık vuccuk sesi ben deli etmeye yetiyor.
  • Erkek adam şunu yapar şunu yapmaz gerikafalılıktan başka birşey değil.Size ne kardeşim adam ne isterse onu yapar ha ses cıkartarak çiğniyosa gidersin uyarırsın bu kadar basit bi olay.
  • sakız çiğneyen erkek bitmiştir benim için . ıyy ıy
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

mustafa abi sen yaşıyomuydun

ulan yine aklıma geldi iyiki açmışım konuyu cak cak çiğniyolar harbi sinir stres oluyorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeylerBeyi35

quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

mustafa abi sen yaşıyomuydun

ulan yine aklıma geldi iyiki açmışım konuyu cak cak çiğniyolar harbi sinir stres oluyorum ya

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 11 Eylül 2020; 1:7:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.