Şimdi Ara

erkeklere özel lazer epilasyon (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.415
Cevap
208
Favori
432.772
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
44 oy
Giriş
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    Detaylı açıklamanız çok teşekkür ederim. Doktorların çok azı böyle bir zahmmette bulunuyorlar.

Benim omuz bölgemde tüyler var. Daha önceden çok az ve inceydiler. Ağda ve makine ile bunları almaya ve kesmeye başladım. Şimdi normalde ilerde yoğun olacaklarından dolayı mı yoğunlar yoksa bu gibi girişimler yaptığım için mi yoğunlar bilmiyorum ancak bu tüylerin kesin çözümü var mıdır ?
    Sayın yasakbölge yaşa bağlı olarak omuz ve sırtta kıllanma belli oranlarda genetik yakınlığa bağlı olarak olması beklediğimiz bir durum . Ancak bölgede tahriş edici işlemler yapmanız hem süreci hızlandıracak hemde hiç büyümesi beklenmeyen ayva tüylerinin de terminal kıl denen kalın kıllara dönüşümüne neden olacaktır. Yani arttırmış olma ihtimaliniz yüksek. Biz bu durumu özellikke gençlerde lazer sonrası da görüyoruz. O nedenle kıl gelişimini tamamlamamış olanlarda ayva tüylerinin çok yoğun olduğu alanlarda lazer uygulamıyoruz. Kesin çözüm erkekte her bölge için sadece iğneli epilasyon ile sağlanabilir. Lazer geçici ve sınırlı etkiye sahiptir. İğneli ise kalıcı ve %100 başarı sağlanabilen bir yöntemdir. Bu nedenle kılların azalmasını istiyorum dediğiniz bölgeler için lazer tamamen bitsin veya azalma hayat boyu kalıcı olsun dediğiniz bölgelerde iğneli epilasyon tercihiniz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın incitmemeli mümkünse hiç ağda yapmamak lazım ama yaptıysanız da kıllar tam çıkmadan lazer yapılmasının mantığı yok. Zira asıl etki kıl kökü ve kıl şaftının ışığı emerek ısınması ve etraftaki kıl üretimi yapan kök hücrelerini tahrip etmesi ile elde ediliyor. Şimdi ağda kılı kökten koparmışsa ne kıl kökü nede kıl şaftı oluşmayacağı için istenen derecede ısı oluşturmak imkansızlaşacaktır. Bu nedenle ağda sonrası işlemin size çok sınırlı faydası olacaktır. Bu nedenle bırakın tüm kıllar cilt yüzeyine çıksın sonra makine ile traş ederek işleme girin. Ağrı ütüleme sistem diyodlarda az olur. Tarama yapan diyodlarda ise ağrı olacaktır ancak alexandrite kadar değildir. Ağrı dayanılamayacak kadar çok olmaz zaten. Ama en az olsun derseniz ütüleme tercih etmeniz daha doğrudur. Fiyat konusunda uygun bir fiyat vermişler. Diyodmu alexandriate mi makineyi görmeden bişey söylemek mümkün değil maalesef. Şunu da unutmayın lazerle ensede kıl derinliği fazla olduğu için %50-60 fayda göreceksiniz. Eğer beklentiniz %100 bitsin ise lazerle hiç uğraşmayın iğneli epilasyon yaptırın. Eğer imkan bulabilirseniz burda 1 gün içinde işleminizi bitiririz ve en az tek turda %60 ını bitiririz. 3 turda da tamamen temizlememiz mümkün. Saygılarımla

Op.Dr.Kadir Aksu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 5 Nisan 2017; 13:12:24 >
  • Hocam iyi günler , mesajların çoğunu okudum gelmeyi düşünüyorum ama benim yanak üstü kıllarım bildiginiz sakala dönüştü sakaldan hiçbir fark yok bunu lazer epilasyon ile ince tüylere donusturbilme sansımız varmı

Sayın anildeniz lazer sakal üstü kıllarda incelme ve azalma yapacaktır. Ancak tamamen bitsin istiyorsanız iğneli epilasyon tavsiye ederim. Amacınız sadece incelmeyse lazer yeterli olacaktır. Saygılarımla

Op.Dr.Kadir Aksu

• Man Down kullanıcısına yanıt
    Sayın man down maalesef şu anda öyle bir teknoloji mevcut değil. Ama şuna inanıyorum bu kadar sıkıntı duyan insan varken bunun için çalışan birileri de olacaltır. Ama o zamana kadar tek çözüm iğneli eoilasyon.

• Hocam Merhabalar ben yeni kil donmesi ameliyatı oldum açık yontemle ve tekrar nüks etmemesi icin doktor omuz ense ve kalca bolgeme lazeri onerdi omuz ve ense bolgem siyah killar var tenim beyaz sirtimda fazla yok kalcada da biraz var bu bolgeler için en uygun lazer yontemi hangisidir bir de ameliyat olmus yere iyilesme saglaninca lazer yada igneli epilasyon yapilmasinin bir sakincasi olur mu hocam çünkü bir daha bu ameliyati olmak istemiyorum gercekten cok zorlu bir surec

• Sayın harunkmc öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim. Açık bırakarak yapılan kıl dönmesi ameliyatlarında en önemli sorun iyileşme döneminde yara yerine olası dökülen veya etraf kıllarının girmesidir ki bu durumda hem iyileşme dönemi uzayacak hemde nüks riski artacaktır. Bu nedenle özellikle kalça bölgesi olmak üzere sırtta kılların iyileşme dönemi tamamlanana kadar temizlenmesinde fayda var. Sırt bölgesi için lazer tercihiniz olursa kesinlikle diyod önerimdir. Zira daha acısız ve daha etkilidir. Ancak hep beliettiğim gibi lazerle kısmi sonuç alabilirsiniz ama en azından iyileşme döneminde sizi koruyacaktır. Kalça için ise iyileşme döneminde lazerdense tüy dökücü bir kremle bölgeyi temiz tutmak ve sonrasında da lazer ile riski azaltmak mümkün. Kalça ve kasık bölgesinde enfeksiyona meyil diğer vücut bölgelerine göre daha yüksek ve daha tehlikeli sonuçlara neden olabileceğinden ben kurumumda iğneli epilasyona müsaade etmiyorum. Bu bölgelerde lazer tek ve en emniyetli çözümdür diye düşünüyorum. Sırtta ise radikal sonuçlar elde etmenin tek yöntemi iğneli epilasyondur ve sizede eğer kıllarınız bu bölgede az ise iğneli epilasyonu öneririm. Zira maliyetler biraz daha fazla olsada sonucun kalıcılığı açısından iğneli epilasyon şu an için erkeklerde en iyi çözümdür. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Saygılarımla

Op.Dr.Kadir Aksu

Cevaplandirdiginiz icin cok tşkler hocam henuz 2 gun oldu ameliyat olali dolayisiyla bu dönemde Istanbula gelemem Kayseri de yaşıyorum fakat iyilestigimde igneli epilasyonu düşünüyorum sizde yaptirmayi o zamana kadarda dediginiz sekilde tuy dokucu vs ile temiz tutmaya ozen gostericem fakat doktorum 10 gun sabah aksam pansuman dedi tamponla duruyorum ve banyo yasak dedi dolayısıyla 10 gun beklicem tekrar etmesinden de cok korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunkmc -- 20 Nisan 2017; 16:9:39 >
    Bölge şu an traşlı olduğu için şu an sıkıntı olmaz. Kıllar çıktıktan sonra yara etrafını jiletle geri kalan yerleri tüy dökücüyle temizlemeniz yeterli olacaktır. 2 veya 3 aya kadar yara tamamen kapandıktan sonra lazer ve iğneli işlemine uygun hale gelirsiniz. Bu arada aklınıza takılan sorularınız olursa watsapp tan 0506 114 91 11 nolu tele yazarsanız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Bu arada belden uyuşturma ile yapıldıysa ameliyatınız mutlaka bol su için ve kahve tüketin ki baş ağrısı ve baş dönmesi şikayetiniz olmasın.Tekrar geçmiş olsun.

Kırmızı ile belirttiğim bölgedeki saçları epilasyon ile alıp, saçın öyle o bölgesini düz bir hale getirme şansımız var mı? Varsa bu işlem kaç seans sürüyor?

Teşekkürler erkeklere özel lazer epilasyon
    Saç çizgisini iğneli epilasyonla dilediğiniz şekle getirme şansınız var ancak geri dönüşümü olmayan bir işlem olduğu için çok iyi düşünmeniz gerekir. Benim tavsiyem önce dilediğiniz şekil neyse o hatta kadar olan saçlarınızı keserek nasıl görüneceğine bakın. Eğer dilediğiniz görüntü oysa iğneli epilasyonla şekli kalıcı hale getirin. Birde ileride saçların dökülebilme durumu ırsi olarak ailede mevcutsa 30 lu yaşları bekleyin. Saygılarımla

Op.Dr.Kadir Aksu

• vuralsahin kullanıcısına yanıt
    Saç çizgisi önden geri çekilince golfler yani ön yan kısımlar daha öne gelmiş gibi görünür ama bu estetik bir kusur yaratmaz. Zaten tüm ön çizgi göz önüne alınarak estetik bir şekil ortaya çıkarılır.

• Bir ara boş zamanım olduğumda gelmeyi düşünüyorum ama tam olarak epilasyon lazer olanın işlevini anlamayadım. Size gelmeden koltuk altı mesela kıllarımızı kesip mi geleceğiz ? ve siz epilasyon işlemini lazer olanı uygladıktan sonra tüyler dökülüyor mu acaba ? yoksa 1-2 hafta sonramı dökülüyor.
  • Sayın montana işlem yapılacak alanda kılların tamamen sıfırlanacak şekilde traşlanması gerekiyor. İşlemden 10 ile 15 gün arasında dökülme olması gerekir. Gelmeden önce 0506 114 91 11 nolu telden randevu almayı ihmal etmeyin zira bazen ameliyatlarım nedeniyle kurumda olmuyorum mağdur olmayın. Saygılarımla

Op.Dr.Kadir Aksu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fitmans -- 23 Nisan 2017; 0:32:20 >
    Sayın fitmans kemer üstü paketleri 10 seanstır. Seans aralıkları her seanstan 15 gün sonra yapılan kontrollere göre belirlenir. Belli bir kalıplaşmış süre değildir her kişinin seans aralıkları farklıdır. Bunun sebebi herkesin kıl çıkış hızı aynı değildir. Örneğin ben traş olurum kıllarım 5 günde çıkar bir diğerinin 2 günde çıkar. Bu durumda her ikisinde de seans sürelerinin aynı olması bilimsel yaklaşıma aykırıdır. Bu nedenle benim kurumumda seans aralıkları kıl çıkış hızlarına göre belirlenir. Genel bir ortalama söylemek gerekirse 30 gün ile 60 gün arası seans sıklıkları olacaktır.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.