Şimdi Ara

ERKEKLERDE HEP AYNI ŞEYLERİ GİYME TAKINTISI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
17
Favori
6.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre-34bjk

quote:

Orijinalden alıntı: soyut insan

/>

2dk dir bu gife guluyorum konuyu okumadim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

/>

bosverin konuyu bu gifi konusalim biz

bence kadinla adam yer degismis

• quote:

Orijinalden alıntı: -AltaiR-

quote:

Orijinalden alıntı: Rayquaza

quote:

Orijinalden alıntı: gecenin sesi 101

quote:

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4ForMe -- 8 Temmuz 2012; 22:23:48 >

• Ne gifi la bu bende guvenliinternet bloke ediyo

• quote:

Orijinalden alıntı: omsima

quote:

/>

• Konu Nerden Nereye
  • ben bir ayakkabı alırım yenisini alana kadar hep onu giyerim yenisini alırım eskiyi atar köşeye yine hep onu giyerimbir tane sevdiğim pantolonum var hep onu giyerimt-shirt bol ama 10-15liralık uyduruk t-shirtler ve hepsini değil yine 3-4 tanesini giyerim 5 gömleğim var 3ünü giyerim genelde
  • Nası bir film la bu
  • quote:

/>

Oha harbiden çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyman_38 -- 8 Temmuz 2012; 23:04:56 >

• 2 tane pantolonum 4-5 tane t-shirt'üm var genelde hangisi temizse onu giyerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

quote:

/>

Gülmekten ağladım resmen. Nasıl bir giftir bu ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: AMDPhenom

ben bir ayakkabı alırım yenisini alana kadar hep onu giyerim yenisini alırım eskiyi atar köşeye yine hep onu giyerimbir tane sevdiğim pantolonum var hep onu giyerimt-shirt bol ama 10-15liralık uyduruk t-shirtler ve hepsini değil yine 3-4 tanesini giyerim 5 gömleğim var 3ünü giyerim genelde

kızlarda hep farklı giyinen erkeklere bakar her gun farklı giyinenlere sen ılıkmısın hep aynı giyindiğine göre ya ılıksın yada siyah giyiniyorsun satan vatan haini tişörtün de varmı bari kedi falan da yersin sen

• O ne biçim giftir lan öldüm bittim

• quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

ben bir ayakkabı alırım yenisini alana kadar hep onu giyerim yenisini alırım eskiyi atar köşeye yine hep onu giyerimbir tane sevdiğim pantolonum var hep onu giyerimt-shirt bol ama 10-15liralık uyduruk t-shirtler ve hepsini değil yine 3-4 tanesini giyerim 5 gömleğim var 3ünü giyerim genelde

kızlarda hep farklı giyinen erkeklere bakar her gun farklı giyinenlere sen ılıkmısın hep aynı giyindiğine göre ya ılıksın yada siyah giyiniyorsun satan vatan haini tişörtün de varmı bari kedi falan da yersin sen

hep aynı giysileri giymeden ılıklığa getirdin ordanda sataniste getirdinya birşey demiyorum aksine hep farklı giyinen bir erkeğin ılık olması çok daha muhtemel kızlara özendiğinden kız gibi hep süslenecek farklı giyinecektir sapına kadar erkeğim satanist falanda değilim senle sigara içki karşıtı konusunda biraz atışmıştık sanırım ondan saldırdın heralde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

hep aynı giysileri giymeden ılıklığa getirdin ordanda sataniste getirdinya birşey demiyorum aksine hep farklı giyinen bir erkeğin ılık olması çok daha muhtemel kızlara özendiğinden kız gibi hep süslenecek farklı giyinecektir sapına kadar erkeğim satanist falanda değilim senle sigara içki karşıtı konusunda biraz atışmıştık sanırım ondan saldırdın heralde

İşte ben de bunu diyorum nedir bazı erkeklerdeki o renkli renkli kızlara yaranıcam onlar bakıyor diye her gun farklı giyinme derdi iki saattir bu cevabı bekliyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 9 Temmuz 2012; 0:59:13 >

• Bu mesaj burda kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: missioncomplete

quote:

/>

Adamda demiyorki mübarek napıyorsun sen tavuk mu şey yapıyosun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yunba53

Ben hergün farklı şey giyerim.

En az bi 15 yasinda varsin. Her gun farkli giyinirsen. 15x365=5475 tane giysin var demektir. 4000 tanesi olmasa 1475 kiyafet eder. Sen bana 100 tane goster yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Mario Balotelli

quote:

Orijinalden alıntı: missioncomplete

quote:

/>

Adamda demiyorki mübarek napıyorsun sen tavuk mu şey yapıyosun.

• quote:

/>

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.