Şimdi Ara

ERKEKLERDE HEP AYNI ŞEYLERİ GİYME TAKINTISI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
17
Favori
6.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben t-shirtleri çok sık giymem ama giydiğim t-shirtler hep aynı tarzdadır.

Mesela bi markanın beyaz renkli , farklı baskılı t-shirtler

veya aynı markanın düz renk tüm t-shirtleri falan
  • gif efsane ya :D
  • Gif fena

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gifteki takım elbise bu kadar çekici olabiliyor sa ben hemen gidip bir kaç takım bakmaya gidicem varmı aynı olayları yaşayan
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

quote:

Orijinalden alıntı: soyut insan

/>

Hangi film bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: platinum38

quote:

Orijinalden alıntı: ExpeRiaN

Süpermiş :)

bize denk gelmeski böylesi

• Gif konuyu tamamen farklı yöne çekmiş Ben bırakın farklı kıyafetler giymeyk tek başıma elbise alışverişi yapmışlığım bile yok. Az ancak giymeyi sevdiğim kıyafet yeter bana. Her gün ne giysem derdi çok feci hele ki üniversitede iseniz başlı başına bir sorun, bizden uzak kalsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purone

Toplasan 5-6 tshirt 3 pantolon vardır evirir çevirir 2 yıl giyerim ben onları.

İçime sinmeyen giysileri de giymem.

+1906
  • bir de üniversiteye sürat motoru ile yada spor araba ile gelip marka giyinen tipler var onlarda her gun farklı bir kızı götürüyor yanında peki buna ne diyeceksiniz birde butun kızların gözü onlarda peki buna ne diyeceksiniz ben marka da giyinmiyorum farklı da giyinmiyorum salı pazarından falan alıp etiket yapıştırıyorum al sana marka emutasyon ama marka işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 9 Temmuz 2012; 15:58:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyut insan

/>

Ben olabildiğince farklı giyinmeye çalışırım. Giydiğim kıyafetler çok çeşitli olmayabilir ama ard arda aynı şeyi giymemeye çalışırım. Birkaç gömlek, birkaç tişört, birkaç pantolon. Bunları farklı kombinasyonlarda birbirleriyle uyumlu olacak şekilde giyerim. Renkli giyinmeyi severim ama tanıdıklarım beyaz tenli olduğum için koyu renkleri bana daha çok yakıştırıyor. Ben de genelde koyu kırmızı, koyu mavi gibi renkleri tercih ediyorum. 3 tane ayakkabım var. Bir tanesi eski, mahalle içinde gezinirken falan giyiyorum. Diğerlerinden biri beyaz-mavi renklerde bir koşu ayakkabısı. Oryantiring Bolu yarışında beyaz kısımlar çamur rengi aldılar ve bir türlü çıkaramadık Diğeri ise siyah, spor görünümlü deri bir ayakkabı. Tabanı biraz sert olduğundan yürüyüş ayakkabısı tarzında. Genelde onu giyiyorum. Çok sık ayakkabı alınmadığından ayakkabılarımı eskitmeden kullanırım. Aksesuar olarak bir saatim var. Banyo haricinde sürekli kolumda. Yaklaşık iki yılda bir yeniliyorum. Kayışları kopuyor. Bisikletim kırmızı-siyah-beyaz renklerde. Bisiklet formam ve taytım bisikletimle uyumlu olarak kırmızı-siyah-beyaz renklerde.

Ayrıca bir arkadaşımın babası her ay farklı ayakkabı alıyormuş. O arkadaşım kız ve "Annemden de benden de çok ayakkabısı oldu adamın ya" diyor Yani farklı giyinmeyi seven erkekler olabiliyor ve bunun ılıklıkla alakası yok. Her yaz Bulgaristan'a gidiyoruz (kuzenlerim orada) ve oradaki erkekler burdakilerden çok farklı. Çok bakımlılar. Havuza gittiğinizde 50 yaş altının bacak-göğüs kılı yok mesela. Ve bu çok normal karşılanıyor orada. Kaşlarını da aldırıyorlar.

• alın bi tanede benden

• quote:

Orijinalden alıntı: JLM.08Ta

quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yunba53

Ben hergün farklı şey giyerim.

En az bi 15 yasinda varsin. Her gun farkli giyinirsen. 15x365=5475 tane giysin var demektir. 4000 tanesi olmasa 1475 kiyafet eder. Sen bana 100 tane goster yeter

10 farklı pantolonu, 10 farklı gömleği 10 da farklı ayakkabısı olsa 1000 kombinasyon etti bile. Bir de şapka, çoraplar aksesuarları eklesek çok da zor değil.

Farkli giyerim dedi farkli kombin yaparim demedi.

Resmin tamamı farklı oluyor ama. Sarı kırmızı giyindiyse mesela kırmızıyı değiştirince sarı lacivert oluyor. Arada dağlar kadar fark var.

Aman neyse ya, çok önemli sanki.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yunba53

Ben hergün farklı şey giyerim.

En az bi 15 yasinda varsin. Her gun farkli giyinirsen. 15x365=5475 tane giysin var demektir. 4000 tanesi olmasa 1475 kiyafet eder. Sen bana 100 tane goster yeter

10 farklı pantolonu, 10 farklı gömleği 10 da farklı ayakkabısı olsa 1000 kombinasyon etti bile. Bir de şapka, çoraplar aksesuarları eklesek çok da zor değil.

Farkli giyerim dedi farkli kombin yaparim demedi.

Resmin tamamı farklı oluyor ama. Sarı kırmızı giyindiyse mesela kırmızıyı değiştirince sarı lacivert oluyor. Arada dağlar kadar fark var.

Aman neyse ya, çok önemli sanki.

Beyler yukarda açıkladım okuyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: klavyefare

quote:

Orijinalden alıntı: platinum38

quote:

Orijinalden alıntı: ExpeRiaN

Süpermiş :)

bize denk gelmeski böylesi

Beyler böylelerini nerde bulabilirim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.