Şimdi Ara

Erkekler neden aldatır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
1
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oztrlknur

Normalde bu mesaja cevap vermicektim ama bi yanlış anlaşılmayı düzeltiyim 2012den beri bu forumdayım ve nickime bakarsan ad soyad var ve hiç değiştirmedim.

Her neyse. Bu tarz saçmalıkları okumaktan ya da duymaktan sıkıldım artık ben. Erkekler aldatır ya da kadınlar aldatır diye bir şey yok. Şerefsiz olan aldatır. Bu kadar basit. Bunun kadını erkeği falan yok. Lakin bu milli piyango değil. Ne çıkarsa bahtına onu alıp gitmiyorsunuz. Seçimleri kendiniz yapıyorsunuz değil mi? Yanlış kişiyi seçmemeye çalışacaksınız. Bu da dünyanın en zor işi değil. Herkesin ne halt olduğu meydanda. Bile bile bir yola girip sonra da ağlıyorsunuz. Erkekler de böyle. Afedersiniz ama bu akılsızlık değil de nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Yani ben genel konuştum.kişilerin özel hayatlarında çok farklı mevzular olabilir.Bi insanın ideallerini hedefini aşk evlilik konusundaki görüşünü konuşarak anlarsın.Önce aşık olup sonra sorgulamaya kalkarsan geçmiş olsun.Karşındakini iyi tanımak,onun bu ilişkiden ne beklediğini neler istediğini kafa yapısını çözmek aldatma mevzusunu en aza indirir diyeyim

Baslarken ciddi sekilde basladik hani 4 seneden sonra bunlar cikmasi uzucu hayallerimiz vardi basit biri degildi gelecegi dusunurduk boyle biriyken farkli birine dondu. Askeri okuldan sonra degisti tanidigimi sanmistim oyle degilmis.

• Roby R kullanıcısına yanıt
    Karsimda erkek arkadasim var gibi hesap soruyorum kusura bakma anlayamadigim nokta su sen sevdin mi severken mi baskalariyla konustu vicdanin nasil el verdi?

• quote:

Karsimda erkek arkadasim var gibi hesap soruyorum kusura bakma anlayamadigim nokta su sen sevdin mi severken mi baskalariyla konustu vicdanin nasil el verdi?

Kız arkadaşıma söyler gibi hesap veriyorum zaten ben de. Forumun gidişatı ve kapalı cevaplar vermemek adına PM'den ulaşmanı tercih ederim. Konu Dışı buna hazır değil.

• oztrlknur kullanıcısına yanıt
    Ciddi bi ilişkide seneler uzayınca ilişki bozulur.çok uzun sene takılmakta kötü.Sonra bozuluyo işte.tanıdığını sanmıyosun aslında tanıyosundur ama bıkkınlık gelmiştir.Bıkabilir.Biyerden sonra evlilik veya evlilik mevzu değilse ayrılık şart.Çünkü cidden bıkıyosun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Yani ben genel konuştum.kişilerin özel hayatlarında çok farklı mevzular olabilir.Bi insanın ideallerini hedefini aşk evlilik konusundaki görüşünü konuşarak anlarsın.Önce aşık olup sonra sorgulamaya kalkarsan geçmiş olsun.Karşındakini iyi tanımak,onun bu ilişkiden ne beklediğini neler istediğini kafa yapısını çözmek aldatma mevzusunu en aza indirir diyeyim

Baslarken ciddi sekilde basladik hani 4 seneden sonra bunlar cikmasi uzucu hayallerimiz vardi basit biri degildi gelecegi dusunurduk boyle biriyken farkli birine dondu. Askeri okuldan sonra degisti tanidigimi sanmistim oyle degilmis.

Sorun "sıkılmak"

Çok sevsende değer versende mükemmel biri olduğunu düşünsende sıkılıyosun ve onun yanında bile geçemeyecek , asla o kadar değer verilmeyecek kızlar ilgi çekici gelmeye başlıyo.

Bu durumla ilgili çözüm önerisi olan varsa acil bekliyorum şahsen

• farklı meyvelerin tadına bakmak için
  • erkekler çok eşli yapıya sahiptir
  • bazılarımız köpek gibi sever siz yanlış seçimler yaparsınız. tek derdim gözlerine kavuşabilmek olan kızı afedersin şeyedip bırakırlar. el oğlu da böyle aldatır . gülsem mi ağlasam mı? seçiminizi doğru yapın gerçekten sevene değer verin azıcık
  • quote:

Orijinalden alıntı: VezHack

Hiçbir DHlı bunu yanıtlayamaz çünkü %99.8 i kız eli tutmamıştır ve eğer ki manita ayarlarsa ona resmen yapışır bırakmaz aldatmaz o yüzden kızlara duyuruyorum DHda takılan erkekleri seçin

Edit imla

Birinci Sınıfta Bi abla elimi tutup t harfi yapmayı öğretmişti.

O günden beri elime kız eli değmedi.
    Doğru tespit.
    Çok doğru.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamingLight

Bunun çok fazla nedeni var. Çok aldattım. Çok sevildiğim halde aldattım. Pişman mıyım? Bilmiyorum. Düşünmedim aldatmayı. Bir gün arkadaşımı eve bıraktım ve olaylar gelişti. Bu tarz şeyler oldu genelde. Tek gecelik aldatmalar oldu. Tamamen cinsel bir güdü. Ama çok seven aldatmaz diyebiliyorum rahatlıkla. Ben çok sevemedim malesef. Çok istiyorum birisini çok sevmek. Ama olmuyor. Seviliyorum, çok ilgilenen oluyor ama sevemiyorum kimseyi. Benim gibi insanlar aldatır. Uzak durmak lazım.

sus ulan
    Senin konuşmaya hakkın yok
    Bu turuncu sitedekilerin eline kız eli değmemiş( ben de dahil)
    Sen dedin ki sevgilim vardı tek gece dhshhshshs
    Neyse cümleyi toparlayamadım.
    Ama haksızsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işin cinsiyeti olmaz. Eşini/sevgilisini aldatan hangi cinsiyetten olursa olsun en hafif deyimiyle karaktersizdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Protez Bacaklı Çekirge -- 28 Kasım 2014; 20:22:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rui Costa

bazılarımız köpek gibi sever siz yanlış seçimler yaparsınız. tek derdim gözlerine kavuşabilmek olan kızı afedersin şeyedip bırakırlar. el oğlu da böyle aldatır . gülsem mi ağlasam mı? seçiminizi doğru yapın gerçekten sevene değer verin azıcık

duygularima tercuman olmussun.
    Inanilmaz bir sekilde seviyorum ama o hala kabul etmiyor beni.
    Bu arada bahsettigim benim kız konuyu açan kiz degil yanlis anlasilmasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 28 Kasım 2014; 21:06:44 >
  • DreamingLight kullanıcısına yanıt
    Çok sevmediysen neden sevgili oluyorsun umut veriyorsun herkesle takılabilirsin ama neden sevgili olup aldatıyorsun onun seni sevmesi ve o şekilde aldatman hoşuna mı gidiyor?
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ama 7-8 sene sevgili olup evlenenler çok. Ayrıca 2 seneye düşünüyorduk yani ben düşünmüşüm sadece o oyalamış.
  • Lentus kullanıcısına yanıt
    Onu sıktığımı ve rahat bırakmamı söyleyip dururdu. Elimden geleni yaptım sonuna kadar. Siz karşıdan ne beklerdiniz düzelmesi için kafam çok karıştı bu konuda.
  • oztrlknur kullanıcısına yanıt
    Kader bu.Seninki yanlış tercih olmuş diyelim.İlişkinin kullanım kılavuzu olmaz.Bazı genel şeyler kurallar elbet vardır ama gerisi sizin aranızda olan şeyler hayat bu gerisi kader

• quote:

Fiziksel değil daha çok kendine başka birini ayarlamaya çalışırken diğerinide elinde tutması tarzında. Bu diğeride 4 yıllık ilişkisi ve ailesiyle tanıştırmış ciddi görülen bi ilişki. Forumun %99u erkek olduğu için buraya danışmak daha mantıklı geldi.
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Edit: Saygı çerçevesinde cevaplar verirseniz sevinirim.

Gidip cakallara sirf ortami parasi var diye takilirsan boyle olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşk yalan,evililik sahte.İnsanlara güvenim kalmadı.
  • Cinsiyetle bir alakası yok karakterle ilgili
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.