Şimdi Ara

Erkekler neden aldatır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
1
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiziksel değil daha çok kendine başka birini ayarlamaya çalışırken diğerinide elinde tutması tarzında. Bu diğeride 4 yıllık ilişkisi ve ailesiyle tanıştırmış ciddi görülen bi ilişki. Forumun %99u erkek olduğu için buraya danışmak daha mantıklı geldi.
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Edit: Saygı çerçevesinde cevaplar verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oztrlknur -- 28 Kasım 2014; 2:21:08 >

• Hiçbir DHlı bunu yanıtlayamaz çünkü %99.8 i kız eli tutmamıştır ve eğer ki manita ayarlarsa ona resmen yapışır bırakmaz aldatmaz o yüzden kızlara duyuruyorum DHda takılan erkekleri seçin

Edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VezHack -- 28 Kasım 2014; 1:32:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açgözlülük başkada bir açıklaması yok.Erkeklerin mantığında her kız anlatılacak bir hikaye hava atılacak bir argümandır.Evlense bile çoğu erkek kaçamaklardan vazgeçmez.Erkekleri golcü evleneceği kişiyi kaleci kızlarıda top olarak düşünürsen erkek ne kadar çok gol atar ve skor yaparsa tribünlerden o kadar ilgi çeker alkış toplar oda egosunu şişirir.Farkettiysen hep erkek lafını kullandım bunlar erkek olanlar.Birde adamlar var sevdiğini koruyan kollayan sayan gözü başkasını görmeyen aklında kalbinde hayatında yanlız bir kişi olan sadık insanlar.Mühim olan kadınında erkeğinde adam gibi olanlarını bulabilmek sana denk gelmemiş.Hayırlısı

• Ne istediğini bilemedikleri için.Hayatını yolunu çizemediği için aldatırlar.Halbuki herkes hayatını yaşasa canı ne istiyosa yapsa en sonundada abi ben hayatımı kurucam deyip evlenilecek bir kız arasa aldatma olayı olmaz.Bizimkiler daha hayatın başında evlenirim ben bunla ayağına kızı tavlıyo.bu cepte diyo.Sonrada türlü haltı eğlenceyi falan filanı yaşıyo.Ondan sonra da gelip kendini affettiriyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Açgözlülük başkada bir açıklaması yok.Erkeklerin mantığında her kız anlatılacak bir hikaye hava atılacak bir argümandır.Evlense bile çoğu erkek kaçamaklardan vazgeçmez.Erkekleri golcü evleneceği kişiyi kaleci kızlarıda top olarak düşünürsen erkek ne kadar çok gol atar ve skor yaparsa tribünlerden o kadar ilgi çeker alkış toplar oda egosunu şişirir.Farkettiysen hep erkek lafını kullandım bunlar erkek olanlar.Birde adamlar var sevdiğini koruyan kollayan sayan gözü başkasını görmeyen aklında kalbinde hayatında yanlız bir kişi olan sadık insanlar.Mühim olan kadınında erkeğinde adam gibi olanlarını bulabilmek sana denk gelmemiş.Hayırlısı

Kardesim neden genelleme yapiyorsun. Sen aldatirsin ben aldatmam.

Erkekleri kizlarin kafasinda yanlis tanitiyorsunuz hepsi ayni zannediyor.

Bunun erkegi kizi yok karakteri var.

Kiz da aldatir erkek de. Bunu cinsiyete yormanin mantigi yok. Kisilik meselesi.

Nokta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi straptezlo -- 28 Kasım 2014; 1:36:14 >

• şöyle söylim sen hergün aynı yemeği yermisin canın baska seylerde çekmezmi ? erkeklerde böyle düşünüyor kızla ilişkiye baslıyorlar ve bi günden sonra sıkılıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaanx111 -- 28 Kasım 2014; 1:38:30 >
  • Because YOLO

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Erkeği ruhen ve fiziken doyuramadığından.

• Kaanx111 kullanıcısına yanıt
    Peki o zaman neden terketmiyordu diğer yemekleri yemek istiyorsa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oztrlknur

Arkadasim. Sunu bi kafana oturt.

Aldatmanin kizi erkegi yok kisilik meselesi bu. Sen benim babamin da hakkina girdin simdi benim de.

Kizlar neden aldatir ben de sana bu soruyu soruyorum.

Kizlar aldatmiyor mu aldatiyor

• quote:

e aç kalırım mantığıyla makarnayı buzdolabında saklıyo diğer kebaba gidiyo eğer kebab işe yaramazsa makarnaya tekrar geri döner veya obezin tekidir her ikisinide yemek istiyodur :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaanx111 -- 28 Kasım 2014; 1:55:35 >
  • Erkek adam aldatmışsa adam değildir. Erkeklik vasfı ile devam ediyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 28 Kasım 2014; 1:56:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alaka, her gün ayni yemek yenmezmiş, karşilaştirdigin arguman bile ne kadar saçma. Biri oldugunun kaniti.

Seven erkek aldatmaz açik ve net, saçma saçma bahaneler uretmeyin. Aldatirsa eger hala devam etmek bir hata olur, iyice sizi garantiye alir. Uzulen tek taraf siz olursunuz, kendinizi ilişkide ezdirmeyin, alltan aldikca üste çikarlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Aynen olan olay bu o zaman herkes aldatabilir artık nerde kaldı güven sevgi?
  • İlgisizlikten,özensizlikten,ilişki anında saçma fobilerden...
  • quote:

Aynen olan olay bu o zaman herkes aldatabilir artık nerde kaldı güven sevgi?

Ya kizim sen yazdiklarimi okumuyor musun. Genelleme yapmayacaksin

• güven diye birşey yok sabır var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FpsMachine

Ne alaka, her gün ayni yemek yenmezmiş, karşilaştirdigin arguman bile ne kadar saçma. Biri oldugunun kaniti.

Seven erkek aldatmaz açik ve net, saçma saçma bahaneler uretmeyin. Aldatirsa eger hala devam etmek bir hata olur, iyice sizi garantiye alir. Uzulen tek taraf siz olursunuz, kendinizi ilişkide ezdirmeyin, alltan aldikca üste çikarlar

seven erkek aldatmaz mantıgı eskilerde kaldı 2014 yılındayız.hatta konusmalarda ya benim olursun ya topragın gibi konusmalara gülüp geçiyoruz girdiğim tüm ortamlarda böyleydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaanx111

quote:

Orijinalden alıntı: FpsMachine

Ne alaka, her gün ayni yemek yenmezmiş, karşilaştirdigin arguman bile ne kadar saçma. Biri oldugunun kaniti.

seven erkek aldatmaz mantıgı eskilerde kaldı 2014 yılındayız.hatta konusmalarda ya benim olursun ya topragın gibi konusmalara gülüp geçiyoruz girdiğim tüm ortamlarda böyleydi

Sen aldatiyorsun diye herkes mi aldaticak

• oztrlknur kullanıcısına yanıt
    Herkes aldatmaz.sen hayatını birlikte geçiriceğin insanı iyi seçersen hayali hedefi düşğnceleri belliyse birbirinize karşı güven saygı sevginiz tamsa o ilişkide aldatma olayı çok zor.tabi bu aşamalara gelmek kolay değil.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.