Şimdi Ara

Erkekler neden aldatır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Karşı tarafta bunların hepsi vardı kendim için diyebilceğim fazla üstüne gittim fakat telefonu masanın üstüne koymaz gizli gizli mesajlaşır telefonunu isterim vermezdi beni umursamıyrdu hissediyordum ama kanıtlayamıyordum sonunda kanıtladım.
  • Benimki misin yoksa ?

Edit: Değilmişsin. Kız arkadaşım özensizliğimden yakınırdı devamlı. Ama bağlandım yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roby -- 28 Kasım 2014; 2:11:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

Orijinalden alıntı: Kaanx111

quote:

Orijinalden alıntı: FpsMachine

Ne alaka, her gün ayni yemek yenmezmiş, karşilaştirdigin arguman bile ne kadar saçma. Biri oldugunun kaniti.

Seven erkek aldatmaz açik ve net, saçma saçma bahaneler uretmeyin. Aldatirsa eger hala devam etmek bir hata olur, iyice sizi garantiye alir. Uzulen tek taraf siz olursunuz, kendinizi ilişkide ezdirmeyin, alltan aldikca üste çikarlar

seven erkek aldatmaz mantıgı eskilerde kaldı 2014 yılındayız.hatta konusmalarda ya benim olursun ya topragın gibi konusmalara gülüp geçiyoruz girdiğim tüm ortamlarda böyleydi

Sen aldatiyorsun diye herkes mi aldaticak

ben herkes diye bişey yazmadım girdiğim tanıdığım kendimdende bişeyler katarak yazdım.

• karaktersizlikten.başka açıklaması yok maymun iştahlı karaktersiz yılışık biriyse aldatır.
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    İmkansız gibi bu zamanda bunu yaşamamış biri olsaydımda çevremde çok görmüştüm aldatılan insanları filmlerdeki kadar olmasada ona yakın bi ilişkiler aranıyor. Aslında ilk yıllar çok farklıydı sonra askeri bi ünv girdi ve her şey tepe taklak oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oztrlknur

Fiziksel değil daha çok kendine başka birini ayarlamaya çalışırken diğerinide elinde tutması tarzında. Bu diğeride 4 yıllık ilişkisi ve ailesiyle tanıştırmış ciddi görülen bi ilişki. Forumun %99u erkek olduğu için buraya danışmak daha mantıklı geldi.
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

oha dişi üye
  • Neden böyle dedin ki kız mısın kizsan seni yalarim

• Roby R kullanıcısına yanıt
    Yani sende o aldatan erkeklerdensin?
  • Aldatacak erkeği seçmezsin olur biter. Ağzınızın suyu aka aka sizi üzecek heriflere koşup da gelip de burada yok erkekler şöyle yok erkekler böyle diye saçma sapan konuşma bir de. Büyük ihtimalle kız falan değilsin burada milleti yiyorsun ama kızların çoğu senin gibi düşünüyor. Aklınızı kullanın biraz. Varsa tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettunc -- 28 Kasım 2014; 2:21:56 >
  • oztrlknur kullanıcısına yanıt
    Teknik olarak evet. Zihnim ve gönlüme başkasını almasam da açgözlü olduğum doğrudur.

Yani ben genel konuştum.kişilerin özel hayatlarında çok farklı mevzular olabilir.Bi insanın ideallerini hedefini aşk evlilik konusundaki görüşünü konuşarak anlarsın.Önce aşık olup sonra sorgulamaya kalkarsan geçmiş olsun.Karşındakini iyi tanımak,onun bu ilişkiden ne beklediğini neler istediğini kafa yapısını çözmek aldatma mevzusunu en aza indirir diyeyim

• Normalde bu mesaja cevap vermicektim ama bi yanlış anlaşılmayı düzeltiyim 2012den beri bu forumdayım ve nickime bakarsan ad soyad var ve hiç değiştirmedim.
    O zaman bunu cevaplayabilirsin. Aç gözlü olmanın nedeni ne istediğin ne peki kız farketti mi durumu ve ne yaptı. Çok soru oldu kusura bakma.
  • quote:

Normalde bu mesaja cevap vermicektim ama bi yanlış anlaşılmayı düzeltiyim 2012den beri bu forumdayım ve nickime bakarsan ad soyad var ve hiç değiştirmedim.

Faceden ekliyorum bakalim dogru mu

• Karakter meselesi. Olayın özeti 2 kelime.

• bayansın dediğimi anlarsın ciddi yazıyorum seni sevmiyodur gerçekten sıkılmıştır istersen pmdende açıklayabilirim (sevgilim var yavşamıyorum)
    Bunun kendimce nedenleri ve kız arkadaşımın tepkileri oldu tabi ama 4 yıllık bir taze bir mazi var sonuçta. Kendimi rahat hissettiğim DH'de dahi üstü kapalı da olsa ulu orta yaşanmışları paylaşamam.
    Şöyle diyebilirim şahsımdan yola çıkarak; evet hiç bir mazereti olamaz ve mübah kılınamaz aldatmak. Ama yaşanması gereken şeylerin zamanında yaşanması gerektiğini düşünüyorum. Deli– kan–lı dersem bir şey ifade eder mi bilmiyorum. Önemli olan nerede duracağını bilmek.

Kanının deli akması sana yıllarca emek vermiş birini bu şekilde üzmeni gerektirir mi kendi açımdan söyliyim bana olmuyor yapamıyorum diyerek terketseydi bu kadar üzülmezdim.
  • quote:

Fiziksel değil daha çok kendine başka birini ayarlamaya çalışırken diğerinide elinde tutması tarzında. Bu diğeride 4 yıllık ilişkisi ve ailesiyle tanıştırmış ciddi görülen bi ilişki. Forumun %99u erkek olduğu için buraya danışmak daha mantıklı geldi.
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Edit: Saygı çerçevesinde cevaplar verirseniz sevinirim.

Her seferinde aynı soruyu sordum kendime. Sabah kalkınca, eve dönerken. Neden böyle bir şey yaptım diye.
    Ben de bulamadım cevabını.

Aç gözlülük, tutku, belki daha iyiyi bulabileceğini düşünme. Hepsi var.
    Sorun yapamaması değil yapabilmesidir belki de. Her şeyden sonra istediği yine de sen olabilirsin. Tam olarak cepte tutmak olarak almıyorum bunu çünkü yerine birini koymayı düşünmedim. Yanlış anlama olayın bir karbon kopyasını yaşadığım için hissiyatımı belirtiyorum. Sana da %100 katılıyorum. Kendim de çıkamadım işin içinden.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.