Bildirim
Erkekler ile Kadınlar Arkadaş Olabilir Mi? (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
e erkekler faydalanmak için yada sevdikleri için diyorsunuz. birde kız açısından bakın onlar da mı bu amaçları güdüyorlar. o zaman neden ayrı yatıyoruz ki...? _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: inceden Tık Tık ;)
Erkek ile kadın arkadaş olabilir fakat bu "arkadaşlık" kavramı cinsel dürtüleri bastırabilir mi? Soru işareti...
Zaten adam "can only" diye soruyor. Yani hiçbir gizli düşüncesi olmadan diyor. Bu da mümkün değil.
Cevabı 90'ların çocuklarından gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 10 Aralık 2011; 7:29:38 >_____________________________
-
Tabi cinsel açıdan ne kadar tatminkar olduğuna bağlı. Bana göre olabilir, olmalıdır. _____________________________ -
Olabilirde olmıyabilirde. Kızdan kıza değişir bence. Benim çevremde ciddi anlamda yiyip içtiğimizin ayrı gitmediği kız arkadaşlarım var. Yani normal bir erkek arkadaşımdan çok daha fazla konuşup bi şey paylaştıklarım gerçekten kardeşim diyebildiğim. Ama sınırlı bunlar 2-3 kişi. Onlarla sevişmek hiç gelmez aklıma bana ters gelir çünkü. Ha diyelim çok samimi olmadığın normal arkadaşım o zaman parçalarım hiç acımam. Kızdan kıza değişir bence olay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Evinizde çocuklar, televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar, karşınızda reklamlara çıkan çocukların elinde çikolatalar Püskevitler birbirlerine ikram ediyorlar, birbirleriyle yiyorlar şakalaşıyorlar ! O çocuk aklından geçiriyor benimde bir çikolatam olsa, benimde bir püskevitim olsa diyor. Anne bize niye almıyorsunuz ! Bizde niye yok diyor ! -
2,27 de ki sorduğu soru nedir? _____________________________
DH Fosil Grubu: 2001 - 2006"Birini suçlamak üzere ileri uzattığın elinin üç parmağının seni gösterdiğini unutma..." F.Nietzsche -
quote:
Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak
Ben her önüme gelen kızla bunla yiyişsem ne güzel olur diye düşünmüyorum siz düşünüyor musunuz?
_____________________________ İster yâr ol, ister yara; lütfun da başım üstüne, kahrın da şanlı Fenerbahçe!
"I am Daenerys Stormborn, I will take what's mine with Fire and Blood" ITU CE || LoL TR: FB Daenerys || Game of Thrones•Friends•HIMYM•Doctor Who•TBBT•Scrubs•Vikings•Dexter•Arrow•Spartacus•The Office•Modern Family•Black Sails || FCBarcelona-Adanaspor -
uzun yıllar arkadaş kalmışsınızdır, derdinizi tasanızı anlatmışsınızdır aynı şekilde o da size, dışarıya çıkıp görüştüğünüzde aklınızda sapkın şeyler gelmeyebilir, ama bu bi evde yalnız kalıp bi film izlemeye başlayana kadar devam eder burdan sonra arkadaş değilsinizdir -
O arkadaşlığın sonu yatakta biter. _____________________________ -
Ben kızların muhabbetinden, konuştuğu şeylerden sıkıldığım ve bana saçma geldiği için pek muhattab olmuyorum busefer ben yabani yada asosyal oluyorum.Diğer erkek arkadaşım kızlarla arkadaş ayağına yatıyor sonra arkalarından fantezi üretiyor.Bu durumda ben yabani oluyorum o erkek arkadaşım cana yakın sempatik oluyor böylede birşey var kızlar çok saf gerçekten
.
_____________________________ Hayâl ile tesellîdir gönül meyl-i visâl etmez
gönülden taşra bire yâr olduğın âşık hayâl etmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: 5kursun
2,27 de ki sorduğu soru nedir?
Gerçekten seninle hiç ilgilenmediğine inanıyor musun diyor,_____________________________ -
bence olabilir tabi erkek arkadaşlık kavramını biliyorsa _____________________________ -
Siz her arkadasınızla yatma fantezileri kuruyorsanız cidden sorunlusunuz bence.aynı anda kaç kisiden hoslanabiliyorsunuz ki
_____________________________ İster yâr ol, ister yara; lütfun da başım üstüne, kahrın da şanlı Fenerbahçe!
"I am Daenerys Stormborn, I will take what's mine with Fire and Blood" ITU CE || LoL TR: FB Daenerys || Game of Thrones•Friends•HIMYM•Doctor Who•TBBT•Scrubs•Vikings•Dexter•Arrow•Spartacus•The Office•Modern Family•Black Sails || FCBarcelona-Adanaspor -
Olabilir, olmalı. _____________________________ -
Benim böyle arkadaşlığım oldu la,kız verse hatta zorlasa iyice almazdım o derece.Birkaç tane oldu böyle,hiçbirşey hissetmiyordum cinsel olarak en küçük birşey bile.Tabi bunlar çok az olur. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: şiirselterörist
Olabilirde olmıyabilirde. Kızdan kıza değişir bence. Benim çevremde ciddi anlamda yiyip içtiğimizin ayrı gitmediği kız arkadaşlarım var. Yani normal bir erkek arkadaşımdan çok daha fazla konuşup bi şey paylaştıklarım gerçekten kardeşim diyebildiğim. Ama sınırlı bunlar 2-3 kişi. Onlarla sevişmek hiç gelmez aklıma bana ters gelir çünkü. Ha diyelim çok samimi olmadığın normal arkadaşım o zaman parçalarım hiç acımam. Kızdan kıza değişir bence olay
bi ürologa görünmeni tavsiye ediyorum
_____________________________ 2008 FORD TRANSIT 3.2TDCI 200 PS 470NM TORQUE ------------ 2015 FIAT PRATICO 1.3 MULTILEŞ 90PS 40-50 NM TORQUE
-
kadinlar da bizlerle ayni cinsel isteklerle donatilmistir ancak toplum baskisiyla kadinlar kendilerini bastiriyo ulkemizde. yani nasil erkek kadin arkadasina icten ice cinsel istek duyuyorsa kadin da ayni sekilde bu istegi duyar. bazen farkinda olmadan bazen farkinda olarak.
gencler freud u okuyun biraz aydinlanirsiniz bu konularda_____________________________ -
Olur olur bende zaten ilk başta arkadaşlık kuruyormuş gibi yapıp kandırıyorum
_____________________________ -
Forumdaki ergen populasyonuna bak yuh. Her konustugunuz kizla fanteziler mi kuruyosunuz kafanizda, cidden sorunlusunuz.
Kizlarla erkekler arkadas olabilir, insan karsinizdakiler de bambaska bisey gibi gormeyin. Ha kizlarla cok samimi olmak istemezsiniz, istiyosaniz zaten ya asiksinizdir, ya o kafanizdaki fanteziler sizi durtuyodur, ya da o kiz zaten hayatinizin bi parcasi olmustur haberiniz yoktur.
Erkekler birlikte olmak istemeyecegi kizlarla yakin arkadas olmak istemezler, olay budur.
Ekleme: sevdiginiz insanla da arkadas olamazsiniz denemeyin, imkani yok. Bunun cinsel veya ruhsal bi engeli yok. Sadece bi sure sonra normal arkadasiniz gibi goremediginizden, olmasini istediginiz durumda gormeye calisiyosunuz bu da sorun yaratiyor. Hic arkadas olmayin daha iyi, uzaktan sevin sevecekseniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andec -- 10 Aralık 2011; 11:07:26 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: sinoplu
quote:
Orijinalden alıntı: şiirselterörist
bi ürologa görünmeni tavsiye ediyorum
Bence forumun psikiyatriye gitmesi lazım yoksa dün gece paylasılan önce ablasına sonra anasına sonra köpeğe atlayan çocuk gibi olma yolunda ilerliyosunuz
Arkadaş ayrı dost ayrı.Tabi o derece samimiyeti olmamış insanlardan düzgün yorum beklemek ters olur(Bunu aşşağılamak için söylemiyorum çevre meselesi yakınındaki insanlara bağlı)Heleki sevgilisi varken böyle düşünün adamlar ağar sapıktır yani başka açıklaması yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki