Şimdi Ara

Erkekler ile Kadınlar Arkadaş Olabilir Mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Andec

Forumdaki ergen populasyonuna bak yuh. Her konustugunuz kizla fanteziler mi kuruyosunuz kafanizda, cidden sorunlusunuz.

Kizlarla erkekler arkadas olabilir, insan karsinizdakiler de bambaska bisey gibi gormeyin. Ha kizlarla cok samimi olmak istemezsiniz, istiyosaniz zaten ya asiksinizdir, ya o kafanizdaki fanteziler sizi durtuyodur, ya da o kiz zaten hayatinizin bi parcasi olmustur haberiniz yoktur.

Erkekler birlikte olmak istemeyecegi kizlarla yakin arkadas olmak istemezler, olay budur.

Ekleme: sevdiginiz insanla da arkadas olamazsiniz denemeyin, imkani yok. Bunun cinsel veya ruhsal bi engeli yok. Sadece bi sure sonra normal arkadasiniz gibi goremediginizden, olmasini istediginiz durumda gormeye calisiyosunuz bu da sorun yaratiyor. Hic arkadas olmayin daha iyi, uzaktan sevin sevecekseniz.

Aynen öyle.
    Bende şunu anlamıyorum her kızla arkadaş kanka olmaya çalışan tipler onları çözebilmiş değilim hala..

• quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

quote:

Orijinalden alıntı: şiirselterörist

Olabilirde olmıyabilirde. Kızdan kıza değişir bence. Benim çevremde ciddi anlamda yiyip içtiğimizin ayrı gitmediği kız arkadaşlarım var. Yani normal bir erkek arkadaşımdan çok daha fazla konuşup bi şey paylaştıklarım gerçekten kardeşim diyebildiğim. Ama sınırlı bunlar 2-3 kişi. Onlarla sevişmek hiç gelmez aklıma bana ters gelir çünkü. Ha diyelim çok samimi olmadığın normal arkadaşım o zaman parçalarım hiç acımam. Kızdan kıza değişir bence olay

bi ürologa görünmeni tavsiye ediyorum

Bence forumun psikiyatriye gitmesi lazım yoksa dün gece paylasılan önce ablasına sonra anasına sonra köpeğe atlayan çocuk gibi olma yolunda ilerliyosunuz Arkadaş ayrı dost ayrı.Tabi o derece samimiyeti olmamış insanlardan düzgün yorum beklemek ters olur(Bunu aşşağılamak için söylemiyorum çevre meselesi yakınındaki insanlara bağlı)Heleki sevgilisi varken böyle düşünün adamlar ağar sapıktır yani başka açıklaması yok

dünkü konudan haberim yok silinmediyse linkini silindiyse detaylar hakkında pmden bilgi verebilir misin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Olabilirde olmıyabilirde. Kızdan kıza değişir bence. Benim çevremde ciddi anlamda yiyip içtiğimizin ayrı gitmediği kız arkadaşlarım var. Yani normal bir erkek arkadaşımdan çok daha fazla konuşup bi şey paylaştıklarım gerçekten kardeşim diyebildiğim. Ama sınırlı bunlar 2-3 kişi. Onlarla sevişmek hiç gelmez aklıma bana ters gelir çünkü. Ha diyelim çok samimi olmadığın normal arkadaşım o zaman parçalarım hiç acımam. Kızdan kıza değişir bence olay

Bence forumun psikiyatriye gitmesi lazım yoksa dün gece paylasılan önce ablasına sonra anasına sonra köpeğe atlayan çocuk gibi olma yolunda ilerliyosunuz Arkadaş ayrı dost ayrı.Tabi o derece samimiyeti olmamış insanlardan düzgün yorum beklemek ters olur(Bunu aşşağılamak için söylemiyorum çevre meselesi yakınındaki insanlara bağlı)Heleki sevgilisi varken böyle düşünün adamlar ağar sapıktır yani başka açıklaması yok

dünkü konudan haberim yok silinmediyse linkini silindiyse detaylar hakkında pmden bilgi verebilir misin

Burdan yazayım konu silinmiş video linkinide almadım cocukla ablası dans ediyor tabi baya erotik bi dans sonra annesi katılıyor(kimilerine göre evin hizmetçisi ama öyle evde hizmetçi olmaz) sonra dayanayıp evdeki köpeği katıyor işe ağır abaza bişeydi yani benki bu kadar rahat bu kadar geniş adam ağzım açık izledim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Burdan yazayım konu silinmiş video linkinide almadım cocukla ablası dans ediyor tabi baya erotik bi dans sonra annesi katılıyor(kimilerine göre evin hizmetçisi ama öyle evde hizmetçi olmaz) sonra dayanayıp evdeki köpeği katıyor işe ağır abaza bişeydi yani benki bu kadar rahat bu kadar geniş adam ağzım açık izledim

ohaa nereye gidiyo bu gençlik

•  Erkekler ile Kadınlar Arkadaş Olabilir Mi?

Uzayın sonunu görebilseydiniz,gördüğünüz nokta kendi enseniz olurdu.
  • OLMAZ
  • Simdi kızın sevgilisi olmayacak erkeginde olmayacak o zaman bunlar kalamaz ama birinin yada her ikisininde sevgilisi oldugunu varsayalim yine arkadaslik olmaz aldatilmaya girer sonuc olarak olmaz bu iş
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.