Şimdi Ara

Erkekler ile Kadınlar Arkadaş Olabilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Erkek beyninin neye çalıştığının somut kanıtıdır artık bu.

Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • bi yerde duymuştum.

''bir erkek sevişme ihtimali olmayan bir kadınla arkadaş olmaz''

Orijinalden alıntı: Razumihin7

bi yerde duymuştum.

hıc bır erkek bırlıkte olmak ıstemeyecegı bır kızla yakın arkadas olmak ıstemez dıye bılıyorum o sozun aslını sıgmund freud un
    make your choice... live or die
  • Erkek ile kadın arkadaş olabilir fakat bu "arkadaşlık" kavramı cinsel dürtüleri bastırabilir mi? Soru işareti...

Orijinalden alıntı: inceden Tık Tık ;)

Erkek ile kadın arkadaş olabilir fakat bu "arkadaşlık" kavramı cinsel dürtüleri bastırabilir mi? Soru işareti...

Leyla İle Mecnun Dizisi Tutkunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: inceden Tık Tık ;)

Erkek ile kadın arkadaş olabilir fakat bu "arkadaşlık" kavramı cinsel dürtüleri bastırabilir mi? Soru işareti...

Dogru bir soru
  • böyle bu konu vardı sanki

Video gayet açıkca göstermiş ...

MERLIN / VAMPIRE DIARIES / TWO AND A HALF MAN / GAME OF THRONES / PERSON OF INTEREST / MISFITS / SUPERNATURAL / TEEN WOLF / FLASHFORWARD / BREAKING BAD / PRISON BREAK / HELLSING OVA / FAMILY GUY / SOUTHPARK / CHUCK / THE BIG BANG THEORY / THE WALKING DEAD / HEROES / DEATH NOTE / DEXTER / HOW I MET YOUR MOTHER / HOUSE M.D / Friends
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

quote:

Orijinalden alıntı: Razumihin7

bi yerde duymuştum.

hıc bır erkek bırlıkte olmak ıstemeyecegı bır kızla yakın arkadas olmak ıstemez dıye bılıyorum o sozun aslını sıgmund freud un

Freud diyorsa doğrudur

Berxwedan Xwes
    Naif Direniş
    Doroteo Arango Arambula ''Pancho'' Villa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemikkıran Pepe

mesela ben bi kıza meraba dediysem bu, seni duvardan duvara çarparak vahşi geceler geçirmek istiyorum demektir.

Ahhaha o kadar da degil de cidden kimse kendini kandirmasin hicbi erkek hicbi kizla arkadas olmak istemez ya seviyodur ya faydalanmak istiyodur yada ona kiz ayarlasin diye yada ondan tavsiye almak icin falan muhattap olur en iyi ihtimalle ayni is yerinde surekli ayni mekanda oldugundan ortamda sogukluk olmasin diye...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

mesela ben bi kıza meraba dediysem bu, seni duvardan duvara çarparak vahşi geceler geçirmek istiyorum demektir.

Erkekler tabi ki arkadaş olamaz kızları bilemem ama erkekler arkadaş gibi davranır,arkadaş gibi takılır daha sonra avına bir kaplan gibi saldırır ve bam işini bitirir.İşini bitiremedi diyelim başka bir kızla arkadaş gibi takılır arkadaş gibi davranır sonra avına saldırır ve bam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiverStyx -- 10 Aralık 2011; 5:15:51 >

Orijinalden alıntı: EfeAYDIN

quote:

Ahhaha o kadar da degil de cidden kimse kendini kandirmasin hicbi erkek hicbi kizla arkadas olmak istemez ya seviyodur ya faydalanmak istiyodur yada ona kiz ayarlasin diye yada ondan tavsiye almak icin falan muhattap olur en iyi ihtimalle ayni is yerinde surekli ayni mekanda oldugundan ortamda sogukluk olmasin diye...

e arkadaş başka ne yapar ki ? senin işine yarar, seversin, faydalanırsın, tavsiye alırsın, paylaşırsın vs. bunları yapanlar arkadaş sayılmıyor mu ?

cahillik mutluluk mudur, yoksa -ne olursa olsun- hakikati bilmeye deger mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quasi522

Olabilir, ama selamünaleyküm-alykümselam; merhaba-merhaba bu kadar...Çünkü samimiyet derecesi artarsa her an kıvılcım çıkabilir

Kızlara selamün aleyküm demek olmuyor ya. Recep İvedik'de kasiyere böyle selam veriyordu, kız almıyordu selamını.

Bu arada erkekler dürüstmüş en azından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

蘇科|烈火國
    我的荣誉, 我的宝座, 我的国家. 将全部失去.
    群雄四分:
    水善|土強|火烈|气和
  • _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

Orijinalden alıntı: quasi522

Olabilir, ama selamünaleyküm-alykümselam; merhaba-merhaba bu kadar...Çünkü samimiyet derecesi artarsa her an kıvılcım çıkabilir

Kızlara selamün aleyküm demek olmuyor ya. Recep İvedik'de kasiyere böyle selam veriyordu, kız almıyordu selamını.

Bu arada erkekler dürüstmüş en azından.

E haklısın biraz garip kaçıyor "selamünaleyküm"...sözün gelişi söyledim, fakat fazla samimi olmadığımız kişiler için kullanırız "selamünaleyküm-aleykümselam" lafını...

Ha gelelim Recep'e, o tipten kaybediyor "hi" dese de almazdı selamı kasiyer

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.