Şimdi Ara

Erkekler, Bi Bakar Mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi geceler beyler geçen gece aşk acısı çeken birinin konusunu gördüm ama acelem vardı cevap yazamadım şimdi aklıma geldi foruma toptan bir sesleneyim dedim

açılan konulara bakıyorum hep "saçma bir hata yaptım, ayrıldık, benimle konuşmuyor, mesajlarıma cevap vermiyor, çok acı çekiyorum, çok pişmanım ne yapmalıyım" gibi şeyler yani genel olarak kızın eline bahane geçmiş ve ayrılmak için bunu kullanıyor bizim oğlan da kızın peşinden koşuyor tabi kızın hiç umrunda bile değil... klasik hiyake yani

bu tip konu açanlara ve böyle bir olaya bu şekilde yaklaşan erkeklere soruyorum, sizin hiç gururunuz yok mu allah aşkına? kız bahaneyi bulup basmış size tekmeyi, mesajlarınıza cevap vermiyor, sizinle konuşmuyor veya her ne ise artık, dönüp tekrar peşinden koşacak kadar yüzsüz müsünüz? hadi diyelim ki gerçekten büyük bir hata yaptınız, doğru veya yanlış, yaptığınızın arkasında durup, bedelini ödeyemeyecek kadar aciz misiniz? erkek olarak doğmuşsunuz, erkek gibi yaşayın bari sizin gibi adamlar yüzünden erkeklerin pazarda satılan ucuz meyvelerden farkı kalmadı

ha tamam, çok sevmiş olabilirsin, unutamıyor olabilirsin, öyleyse bile böyle forum köşelerinde salya sümük millete dert yakınmak bir erkeğe yakışmaz hüznünü içinde yaşarsın benim de unutamadığım bir kız var, kendime yalan söyleyecek değilim, hala da aşığım ona ama ayrılmak istedi ben de zorla kıza yapışacak değilim tamam dedim herkes kendi yoluna gitti şimdi ayda yılda bir mesajlaşırız bir de doğum günlerimizi unutmayız sadece o tekrar birlikte olmak istese sevinçten havaya uçarım ama ayrıldığımız günden bu yana da kimseye ağlayıp zırlamadım, üzüldüm ama hayatıma engel olmasına da izin vermedim sınavlarıma çalıştım yeni arkadaşlar, yeni sevgililer edindim bence yapılması gereken de budur

yani kısacası arkadaşlar, erkekler olarak bize özgü bir gururumuz kaldı, onu da ayaklar altına atmayın lütfen iyi geceler herkese

• tamam
  • Kız değilsen uğraştırma birader kimse okumaz hadi byyyyyyy
  • Peki
  • Forumda kız varmış gibi erkekleri konuya beklemen..

Online 181 kayıtlı üye, 362 testis..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

Forumda kız varmış gibi erkekleri konuya beklemen..

vardır bence aramıza kaynamışlar, uyum sağlamışlar
  • quote:

Saydin galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OKUMAYINParagrafta ben de bir kiza asigim yaziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: n55s-s1194v

quote:

Saydin galiba

Bu forumdaki kullanıcılar kısmında mevcut online üye sayısı, mobil versiyonda yok sanırım bu özellik
  • quote:

quote:

Saydin galiba

pardon senide katmış 181 üye, 360 testis
  • ERKEKLER yazmış

• olrayt
  • Onu bunu bilmem de birader askta gurur olmaz. Var diyorsan da asik olmamissindir, oldum sanmissindir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amrothrim

quote:

quote:

Saydin galiba

pardon senide katmış 181 üye, 360 testis

Beni de katmasi zoruna mi gitti

• quote:

quote:

quote:

Saydin galiba

Bu forumdaki kullanıcılar kısmında mevcut online üye sayısı, mobil versiyonda yok sanırım bu özellik

Ben uye sayisini kastetmemistim ya neyse

• quote:

quote:

quote:

quote:

Saydin galiba

Ben uye sayisini kastetmemistim ya neyse

üsttekiler
     Erkekler, Bi Bakar Mısınız?

• bence de suçlular ama peşlerinden gittikleri için değil kızlar bahane ile ayrılmak istediklerinde gidip iki tane çekemedikleri için suçlular. Hevesini alan bahane üretip ayrılıyor öncesinde ise aşkım maşkım lafları ağızlarından düşmüyor hay sizin aşkınıza tüküreyim.
  • Hakli
  • beyin error
  • Haklı arkadaş mesela örnek olarak gecen arkadaşımın sevgilisi arkadasim onu bekletiyor diye ayrildi hemde daha ilk haftadan sonra bizimkisi diyor evlerinin onune gdelim pastahanelerinin onunde yatalim felan olum dedim kendine gel gurur diye birsey var istemiyorsa istemiyor dedim sonuc olarak 1 hafta gecti ve kiz ona tekrar geri döndü takmayın bu kadar ufak şeyleri

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.