Şimdi Ara

Erkekler aldatmaz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günün şehir yaşantısının içersinde olduğunuzu varsayarsak, kadınlar, ümit ettikleri için makul gördükleri fazla testosteron temsili davranışlarının toplum statüsünde başarım elde edeceği fikri ile çoğu zaman geçmişleri tarafından aldatılır.

Cinsiyetle derdim yok. İnsanların bana açığa çıkardıkları özlem ve beklentilerini ele alırsam, ciddi bir çözümleme probleminin, genetiksel ve sosyal olmanın gerektirdiği bilinçsiz fedakarlıklar yüzünden meydana çıktığını düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

valla ne yalan söyleyeyim ben de şu an ne dediğini düşünüyorum...

valla ne yalan söyleyeyim ben de şu an ne dediğini düşünüyorum...

al benden de o kadar..

Orijinalden alıntı: Nelin

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    yok sağcı da değilim ülkücü de türkücü de.ne dediğini anlamadım sadece.anlasaydım solcu kültürlü biri mi olacaktım?bu mu sizdeki mantalite yani bu kadarmı?
  • quote:

yok sağcı da değilim ülkücü de türkücü de.ne dediğini anlamadım sadece.anlasaydım solcu kültürlü biri mi olacaktım?bu mu sizdeki mantalite yani bu kadarmı?

Gayet uzmanca.

Konuya dönersek, uzmanlığınızı, kendi yeterliliğiniz ile ilgi duyduklarınızın paralel ilişkisine olan eleştirime karşı kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonOfPatriot -- 2 Ekim 2010; 23:59:19 >

Orijinalden alıntı: SonOfPatriot

quote:

Gayet uzmanca.

uzmanca olan nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 3 Ekim 2010; 0:07:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızlar minyon erkek sever mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Gayet uzmanca.

uzmanca olan nedir?

Kendi yeterliliğinizde gayet uzmansınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonOfPatriot -- 3 Ekim 2010; 0:25:48 >

quote:

quote:

quote:

Gayet uzmanca.

uzmanca olan nedir?

ha tabiki herkes kendi yeterliliğinde uzmandır zaten.sizde mesela çok biliyormuş gibi yapmada uzmansınız ben birşey dedim mi hayır... dememki zaten demek absürt olur,kimseyi şimdiye kadar sen cahil sen bilgili diye etiketlemedim çünkü,neye göre cahil kime göre bilgili bilgisiz,dimi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gayet uzmanca.

uzmanca olan nedir?

ha tabiki herkes kendi yeterliliğinde uzmandır zaten.sizde mesela çok biliyormuş gibi yapmada uzmansınız ben birşey dedim mi hayır... dememki zaten demek absürt olur,kimseyi şimdiye kadar sen cahil sen bilgili diye etiketlemedim çünkü,neye göre cahil kime göre bilgili bilgisiz,dimi?

Alıntıları Göster
    "Konuya dönersek, uzmanlığınızı, kendi yeterliliğiniz ile ilgi duyduklarınızın paralel ilişkisine olan eleştirime karşı kullanabilirsiniz."

Bu cümle sizin için değişim potansiyeli göstermediği müddetçe, burada saçmalamaya devam edeceksiniz. Saçmalamaktan kastım, değişim göstermemiş olmak şartı ile bir sonraki mesajınızda hedef alacağınız konudur.

Biraz sakin olun, kimse size sizin kadar gocunduracak bir atıfta bulunmadı.

• quote:

"Konuya dönersek, uzmanlığınızı, kendi yeterliliğiniz ile ilgi duyduklarınızın paralel ilişkisine olan eleştirime karşı kullanabilirsiniz."

Bu cümle sizin için değişim potansiyeli göstermediği müddetçe, burada saçmalamaya devam edeceksiniz. Saçmalamaktan kastım, değişim göstermemiş olmak şartı ile bir sonraki mesajınızda hedef alacağınız konudur.

Alıntıları Göster
    Bu ağdalı dil yerine düz yoldan herkesin anlayabileceği bir şekilde anlatsaydını keşke. Uzun lafın kısası erkek "abazan" dır. Onun doğası budur.

• quote:

iyiki bulundurmadı yani.biri çıktı sen yobazsın kafan almaz dedi öbürü senin yeterliliğinizde gayet uzmansınız gibi garip bir yakıştırma yaptı.
    nerede yaşıyorsun sen ayda mı bunlar dünyanın her yerinde gocunduracak şeyler.
    bırakalım şu entel dantel söylemleri kimseyi bir yere ulaştırdığı görülmedi şimdiye kadar bunların.ne diyeceksen dosdoğru söyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 3 Ekim 2010; 3:03:13 >

• quote:

quote:

iyiki bulundurmadı yani.biri çıktı sen yobazsın kafan almaz dedi öbürü senin yeterliliğinizde gayet uzmansınız gibi garip bir yakıştırma yaptı.
    nerede yaşıyorsun sen ayda mı bunlar dünyanın her yerinde gocunduracak şeyler.
    bırakalım şu entel dantel söylemleri kimseyi bir yere ulaştırdığı görülmedi şimdiye kadar bunların.ne diyeceksen dosdoğru söyle.

Alıntıları Göster
    @ilkerinanç

Sizin için gayret ediyorum; bir kimseyi bir yere ulaştırmak ise gayeniz, konu içersindeki tavırlarınızın neye yönelik olduğunu saptamalısınız. Baştan itibaren, içtenliğimle, şuan olduğu gibi sizinle gayet samimi olmaya çalıştım ve umuyorum ki bunu vurgulamamla birlikte alıngan tavrınızı değiştirirsiniz. Aksi halde, meydanda bulunan sözde iğneleyici atıfların sizin şahsi eseriniz olduğu gerçeğini reddetmekle, kimseyi bir yere ulaştırmayacak bir itiraz edinmiş olacaksınız. "Entel dantel" söylemli kişilerle muhattap olmayacağınız kanısıyla, tüm bu gayretimi, bana değişmesi zor olan insan dediklerinin, değişebileceğini hissettiği zeminin yaratılabilinecek olmasına olan güvenim yüzünden sarfettim. Süssüz Dünya, büyüdüğünü zanneden koca adamlar içindir. Oysa biz çocuğuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonOfPatriot -- 3 Ekim 2010; 4:36:35 >

• quote:

@ilkerinanç

Sizin için gayret ediyorum; bir kimseyi bir yere ulaştırmak ise gayeniz, konu içersindeki tavırlarınızın neye yönelik olduğunu saptamalısınız. Baştan itibaren, içtenliğimle, şuan olduğu gibi sizinle gayet samimi olmaya çalıştım ve umuyorum ki bunu vurgulamamla birlikte alıngan tavrınızı değiştirirsiniz. Aksi halde, meydanda bulunan sözde iğneleyici atıfların sizin şahsi eseriniz olduğu gerçeğini reddetmekle, kimseyi bir yere ulaştırmayacak bir itiraz edinmiş olacaksınız. "Entel dantel" söylemli kişilerle muhattap olmayacağınız kanısıyla, tüm bu gayretimi, bana değişmesi zor olan insan dediklerinin, değişebileceğini hissettiği zeminin yaratılabilinecek olmasına olan güvenim yüzünden sarfettim. Süssüz Dünya, büyüdüğünü zanneden koca adamlar içindir. Oysa biz çocuğuz.

Alıntıları Göster
    bak arkadaşım ben sizin gibi cümleleri allayıp pullayıp yazamıyorum.zaten gerek de duymuyorum buna.süsleyip yazmanın bana hiçbirşey kazandırmayacağını düşünüyorum.birşey anlatacaksam veya soracaksam direkt sormayı tercih ediyorum.
    basit yazıyorum oku,ilk mesajında ne yazdığını anlamadığım için biraz da espirili bir şekilde sorumu sordum anlamıyorum dedim,sonra arkadaşın biri geldi abuk subuk sen yobazsın ülkücüsün kafan basmaz diye saçmaladı gitti sonra uzman muzman birşeyler söyledinki neden bahsettiğini bile anlamadım.ne gereği varki şimdi bunların,bırakın allahaşkına ya.kimseye birşey ispat etmek kanıtlamak zorunda değilsiniz,biraz rahat olun.samimi olun...

• quote:

bak arkadaşım ben sizin gibi cümleleri allayıp pullayıp yazamıyorum.zaten gerek de duymuyorum buna.süsleyip yazmanın bana hiçbirşey kazandırmayacağını düşünüyorum.birşey anlatacaksam veya soracaksam direkt sormayı tercih ediyorum.
    basit yazıyorum oku,ilk mesajında ne yazdığını anlamadığım için biraz da espirili bir şekilde sorumu sordum anlamıyorum dedim,sonra arkadaşın biri geldi abuk subuk sen yobazsın ülkücüsün kafan basmaz diye saçmaladı gitti sonra uzman muzman birşeyler söyledinki neden bahsettiğini bile anlamadım.ne gereği varki şimdi bunların,bırakın allahaşkına ya.kimseye birşey ispat etmek kanıtlamak zorunda değilsiniz,biraz rahat olun.samimi olun...

Alıntıları Göster
    Peki tüm edebiyatı, birşeyi biliyormuş gibi yapmaya gayret etme çabası olarak mı algılıyorsunuz?

• quote:

Peki tüm edebiyatı, birşeyi biliyormuş gibi yapmaya gayret etme çabası olarak mı algılıyorsunuz?

Alıntıları Göster
    edebiyatın da yeri var,sanat sinema müzik vs bunlar gbi insanın ruhunu tatmin etme çabası.gereksiz demiyorumki.
    ama olur olmaz da heryerde edebiyat olmaz bunaltıyor bir yerden sonra.
  • quote:

edebiyatın da yeri var,sanat sinema müzik vs bunlar gbi insanın ruhunu tatmin etme çabası.gereksiz demiyorumki.
    ama olur olmaz da heryerde edebiyat olmaz bunaltıyor bir yerden sonra.

Alıntıları Göster
    Literatürlerin daima belirli kitleler tarafından alay geçilecek bir malzeme olarak belirlenmesinin sebebini, yeterlilik ve merak çatısı altında sizinle tartışmaya çalışmak, sizin için ne zaman entel dantel olmaktan çıkar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonOfPatriot -- 3 Ekim 2010; 5:31:13 >

Literatürlerin daima belirli kitleler tarafından alay geçilecek bir malzeme olarak belirlenmesinin sebebini, yeterlilik ve merak çatısı altında sizinle tartışmaya çalışmak, sizin için ne zaman entel dantel olmaktan çıkar?

Alıntıları Göster
    Her çiçekten bal almayı severim.

bu şekilde konuşmaktan vazgeçip ne soracaksan direkt sormaya ne anlatacaksan direkt anlatmaya başladığın zaman.başta da belirttim zaten.
  • quote:

quote:

bu şekilde konuşmaktan vazgeçip ne soracaksan direkt sormaya ne anlatacaksan direkt anlatmaya başladığın zaman.başta da belirttim zaten.

Alıntıları Göster
    Konuda; sizin yeterliliğinizin, çözümleme kabiliyetiniz dolaylılığı ile beraber meraklarınızı şekillendirdiğine dayalı bir hususa değindim. Aynı cümleyi daha önce bir panelde tartışmıştım.

Örneğin kadınların fazla testosteron temsili davranışlı erkekleri tercih etmesinin sonucu, günümüz Dünyasında, erkekte, geçmişe yönelik bir başarım tutatsızlığı meydana gelir. Burada kadın, genetiksel varsaydığım güdülere olan merağını, usa vurmaktan yoksun şekilde yüceltmesi sonucu, "seçilen eş hususunda" "ussal bir problem" yaşayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonOfPatriot -- 3 Ekim 2010; 16:52:12 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.