Şimdi Ara

Erkekler aldatmaz. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kaos25

bu konuda çok yanlış düşündüğün kanaatindeyim, yazıda teknik ve sanatsal bir anlatım yok,
    sadece kendi egosunu tatmin etmek isteyen ve yazısının amacı entelektüel olarak tanımlanma egosudur.
    bir cümleyi faydasız ve fazlaca kullanılan kelimeler eklenerek 10 satırlık yazıdan 1 kelimelik anlam çıkması
    ancak beceriksizliğin , kendini anlatamamanın bir göstergesidir.

Yada benim söylediklerimi anlamanız için, benim kadar zeki olmalısınız tavrıdır. Çevrenizdede bu tip kişiler mevcuttur.

Doktor benzetmesinden giderek haklı olsanız dahi, Hiçbir doktor teknik terimle konuşarak hastayı bilgilendirmeye çalışmaz, böyle anlatan doktorların amacı ise karşıdakileri aşağılayarak "siz bilmiyorsunuz ben biliyorum" düşüncesinden kaynaklıdır.

Yani bu yazı yazılırken, herkezin konuyu anlayarak yorum yapması değil, yazış tarsının eleştirilmesi amacı ile yazılmıştır. Benim kanaatim konuyu açan şahsın aynı konu içerisinde yaptığı yorum ve tartışmalardan hal ve durumunu açıkca beyan etmektedir.

Tebrikler.

Sonofpatriot tan alıntı yapıp altına bişeyler yazmıştım , sonra hepsini sildim, çünkü bu saçma oyuna dahil olduğumu hissettim ve asla anlamayacak birine bişeyler anlatmaya çalıştığımı hissettim.

Kısaca ve uzatmadan söyliyim, yazdıkların midemi bulandırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: köle

quote:

Orijinalden alıntı: kaos25

bu konuda çok yanlış düşündüğün kanaatindeyim, yazıda teknik ve sanatsal bir anlatım yok,
    sadece kendi egosunu tatmin etmek isteyen ve yazısının amacı entelektüel olarak tanımlanma egosudur.
    bir cümleyi faydasız ve fazlaca kullanılan kelimeler eklenerek 10 satırlık yazıdan 1 kelimelik anlam çıkması
    ancak beceriksizliğin , kendini anlatamamanın bir göstergesidir.

Yada benim söylediklerimi anlamanız için, benim kadar zeki olmalısınız tavrıdır. Çevrenizdede bu tip kişiler mevcuttur.

Doktor benzetmesinden giderek haklı olsanız dahi, Hiçbir doktor teknik terimle konuşarak hastayı bilgilendirmeye çalışmaz, böyle anlatan doktorların amacı ise karşıdakileri aşağılayarak "siz bilmiyorsunuz ben biliyorum" düşüncesinden kaynaklıdır.

Yani bu yazı yazılırken, herkezin konuyu anlayarak yorum yapması değil, yazış tarsının eleştirilmesi amacı ile yazılmıştır. Benim kanaatim konuyu açan şahsın aynı konu içerisinde yaptığı yorum ve tartışmalardan hal ve durumunu açıkca beyan etmektedir.

Tebrikler.

Sonofpatriot tan alıntı yapıp altına bişeyler yazmıştım , sonra hepsini sildim, çünkü bu saçma oyuna dahil olduğumu hissettim ve asla anlamayacak birine bişeyler anlatmaya çalıştığımı hissettim.

Kısaca ve uzatmadan söyliyim, yazdıkların midemi bulandırıyor.

owwwwwwwww

• yazdıkları mideni mi bulandırıyor?bu nasıl mide arkadaş ota hoka bulanıyor?
    amma uzattınız kastınız mevzuyu arkadaş.ne kadar çok ciddiye alıyorsunuz şu sanal ortamı?ben karşılıklı yüzyüze bakarak görerek anlayarak yapılmamış bir sohbeti yarım sohbet algılıyorum hep çok da öyle aman aman ciddiye almıyorum.adı üstüne sanal ortam...
  • İstemeden tartışmanıza şahit oldum ve şunu söyleyeyim, görüntü olarak şu anki Türkiyenin dejenere olmuş halinin bu foruma ne kadar güzel yansıdığını gördüm.

Eskiden bu formda herkezin birbirine saygısı vardı.Hiçkimse bir diğerine uslubu ve tarzı yüzünden çeşitli yakıştırmalarda bulunmazdı.Kimse kimseyi bilmediği ve anlamadığı konularda yargılamaz, anlamadığını belirtirken bile bunu belirli bir adap çerçevesinde yapardı.

Siyasetimiz,dünya görüşümüz,sanata yaklaşımımız nasıl 50 yıl öncesinden daha yozlaşmışsa, tartışmalarımız ve birbirimize saygımızda o ölçüde yozlaşmış.

Bu belkide eğitim sistemimizden kaynaklanıyor olabilir.

Bayburtlu hemşerim senfoni orkestrasının konserinden sonra,konseri nasıl buldunuz diye soran gazeteciye;
    "Bayburt Bayburt olalı böyle zulüm görmemişti"demiş.

Eğer anlamadığımız birşey anlatıyorsa birisi, kendimize neden anlayamadığımızı sormalıyız önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bewy -- 4 Ekim 2010; 16:31:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bewy

İstemeden tartışmanıza şahit oldum ve şunu söyleyeyim, görüntü olarak şu anki Türkiyenin dejenere olmuş halinin bu foruma ne kadar güzel yansıdığını gördüm.

Eskiden bu formda herkezin birbirine saygısı vardı.Hiçkimse bir diğerine uslubu ve tarzı yüzünden çeşitli yakıştırmalarda bulunmazdı.Kimse kimseyi bilmediği ve anlamadığı konularda yargılamaz, anlamadığını belirtirken bile bunu belirli bir adap çerçevesinde yapardı.

Siyasetimiz,dünya görüşümüz,sanata yaklaşımımız nasıl 50 yıl öncesinden daha yozlaşmışsa, tartışmalarımız ve birbirimize saygımızda o ölçüde yozlaşmış.

Bayburtlu hemşerim senfoni orkestrasının konserinden sonra,konseri nasıl buldunuz diye soran gazeteciye;

Eğer anlamadığımız birşey anlatıyorsa birisi, kendimize neden anlayamadığımızı sormalıyız önce.

Boşuna eyyam yapmayalım dostlar. Eskiden de saygı yoktu şimdi de yok. Ayrıca saygı da hak edene gösterilmeli. Saygı insana fabrika ayarlarıyla verilmiş bir tanım falan değildir. Kişi bu saygıyı hak etmeli.

Forum gibi herkesin yazdığı bir olguya mesaj atarken her mesajınızın tartışılabileceğini, size saygı duymayanların hatta söylemlerinizden nefret edebileceğinizin olduğunu bilmeniz ve bunu kanıksamanız gerekmekte. Forum bir tartışma alanıdır. İnsanların mesajlarını tabir-i caizse goygoyculukla kabul etme ve ya kafa sallayıp onaylayacakları yer değildir. Hele hele ağdalı laflarla, cümlelerle çok basit bir şeyi binbir karışık yoldan anlatmaya çalışıp tepki görünce " ya ben entelleküyelim ema hij kimşe beni anlamıyoyki böhüüü" diye ağlanacak yer hiç değildir. Bunu bilin buna göre yorum yapın.

• Gölge etmeyin yeter!

Yıllar evvel bir renksiz filmde de izlemiştim bu konuyu,belki Fransız belki İtalyan,neommy bilir belki kimindi film :),
    kadın uzun ve başarısız denemelerden sonra basit bir kibrit çöpü deneyini bulabilen ama sağlıklı ve dinç, aynı zamanda espri yeteneği açık bir erkeği seçmişti:)

Hayvanlarda soyun devamında en iyi kur yapan, kavgayı kazanan, en renkli erkek, dişi canlıların seçimi olur, insanda başka faktörle de işe girer

yakın çağa kadar, kadının seçiminde soyunun devamı için en güçlü, sağlıklı ve toplumsal normlara göre başarılı erkek galip gelirdi, tabii toplumsal yapı da etken, doğu toplumlarında erkeğin seçiminden bahsetmek daha gerçekci olur

aldatmaya gelince, ahh viyana vah viyana...

bence bu aldatma değil, sonu belli olmayan antlaşma!

ilginç bir yazı;
    http://www.androloji.org.tr/images/File/41%20Say%C4%B1/Y1.pdf

link eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi as74 -- 4 Ekim 2010; 21:41:26 >

• Antlaşma, derin bir bilinç düzeyinde barınıyor. Benim değinmek istediğim nokta, derin bilinç yüzeyindeki dürtüler ile yapılmış evliliğin, "günümüz için" toplumsal bilinçte (su yüzeyindeki bilinç), kadının geçmişe nazaran (ilkel yaşantı, erkeksi özelliklerin toplumdaki yeri, avlanma, kas gücü...) çok daha fazla hüsrana uğraması.

Burada sıyrılması güç olan, belki de sıyrılamayacağımızı düşündüğümüz bu dürtülerin yaşamasının, yaratılan ussal dünya ile "engellenilebilecek" olması sizce de mümkün. Buradaki bu fedakarlığın neticesinde ise genelde alınan haz bakımından hüsrana uğradığınızı söylerler. Bilmeyen insan "mutludur", gibi... Ama bence, insanlar, dayatmanın etkisiyle egonun tatmin edilişine olan soğuk tavırları yüzünden, ussal hazzın keşfini yapmış değiller.

Kısacası olguyu açıklığa kavuşturacak olduğumuzda bu dürtüler söz konusu konuda radikal açıdan yetenek veya ilgi yetersizliği dolaylılığında başarısızlığı doğrur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonOfPatriot -- 5 Ekim 2010; 2:48:43 >

• quote:

İstemeden tartışmanıza şahit oldum ve şunu söyleyeyim, görüntü olarak şu anki Türkiyenin dejenere olmuş halinin bu foruma ne kadar güzel yansıdığını gördüm.

efendim ne güzel söylediniz nerede o eski ramazanlar eski bayramlar dimi ama...hey allam ya...

aldatmak insanın içindedir kadını erkeği farketmez,tıpkı fahişelik gibi.bir kadının içinde fahişelik yoksa kendini öldürür öldürtür gene yapmaz.erkek de kadın da gerçekten seviyorsa ve saygı duyuyorsa hem partnerine hem de sevgisine, sittin sene yoldan çıkaramazsın onu.yoldan çıkıyorsa onun da gönlü var demektir.erkeği kadını farketmez.erkek daha zayıftır bu konularda derler bu da erkeklerin yaptığına bahane bulma çabasından başka birşey değildir.bence fazla kasmayın bu mevzuyu...

• quote:

Kısacası, eskiden adsl yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Réplika -- 5 Ekim 2010; 2:30:42 >

Vizyon500k

• @SonOfPatriot
    Toplumsal yapı, aile evebeynleri, böyle bir antlaşmayı, çocuklarının geleceklerini garanti altına alma isteği nedeniyle isterler, öğütlerler, onaylarlar

Toplumsal açıdan olması gereken norm kurallarına uygundur, doktor doktorla, adam maaş sahibi bir kadınla iki heves bir imza evlenir.

Kısacası bahsettiğin aldatış, antlaşmadır

Aldatma, çift taraflı olarak, seçilim başladığında düşünsel olarak başlamıştır zaten!

Fedakarlık mutsuzluk olarak yansıyacağı açık, ama kaç kişinin umurunda olacağı belirsiz, nesneler kısa mutluluk yaratma gücüne sahiptir ne de olsa!

Kadının seçimi olgusu ise geride kaldı değil mi?

Seksüel aldatıştan bahseden mi var?
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.