Bildirim
Erkek muhabetindeki şaçma konular sizinkiler neler. ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
araba muhabbeti!!!!
bitmiyor arkadaş.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim en ayar olduğum tanıdık karı kız muhabbeti, ulan tamam yapın da 30 dakika muhabbet ediliyorsa 25 dakikası kimin poposu daha güzel onu tartışmaya gidiyor. -
Aynen bende rahatsız oluyorum konuyu değiştirim genelde ama elinde sonunda getiriyorlar lafı :) -
Bizim arkadasla penis konusu acilinca konu kisa suruyo. Derdinide anlatmiyo kisa demek ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim bir biyolijici vardı 4 yıl muhabbetini ettik sen anla. -
grup icinden
bi kere caddenin üstünde çay ocağı var oraya oturduk arkadaşlarla bi süre sonra sıkıldık muhabbetten arkadaş bi laf attı kendine biraz bakan her kız güzel aslında dedi doğrulamak için 4 saat geçenler hakkında yorum yapmıştık finalde fikri doğrulayıp evlere dağıldık -
Bir keresine lavman fiyatları ve yapılışına gelmişti konu nasıl oldu bilmiyoruz
Kari kiz
Araba
İs hayati ve gelecek planlari
Futbol
Anilar
Bi konu acin da konusalim bitti bende
Uzaya ayna firlatmayi konuştuk geçen akşam. Dünyadaki ışık o aynaya gidecek çarpacak ve geri yansıyacak. Fakat o geri yansıma saniyeyle gecikmeli olacak çünkü ayna cook uzakta olacak. Böylece dünyadan o aynaya bakıldığında geçmişi gormus olacağız. Bunu baya dusunduk biralarla . Eğer ki dünyanın etrafını ( tabi çok yakından değil güneşin o taraflardan
) ayna ile kaplayabilirsek ve o aynaları istediğimiz gibi gözlemleyebilirsek kameraların olmadığı bölgeleri izleyebiliriz. Tabi zamanı ayarlamak için de neredeyse her bir isik yılına bir ayna koymaliyiz.
baya kafa yormustuk buna saat gece 4 te.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
barzo,çomar ve pleblerle takılırsanız bu üçlü dışına çıkmaz
-futbol
-araba
-karı kız -
Bunların hepsi klasikte bizim bi konu vardı.
K L M Arkadaşlar. B Ben
k- G*tünüzdeki kılları nasıl temizliyonuz la.
l- Öne dom*alıp jilet atıyom
m- puhahah o ne lan temizlenirmi onlar. Ben aralayıp öyle mıçıyom takılıyorlar sonra.
B- Allah bin belanızı versin gidiyom ben.
Birde taharet alma konusu vardı nasıl temizleniyorsunuzz diye.
Herkez aşama aşama anlatmıştı bi yarım saat nasıl parlattıgımızı anlattık birbirimize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Vampir] -- 29 Ağustos 2016; 3:01:44 > -
En saçma muhabbetimiz karı kız oluyor genelde.
En çok saran futbol muhabbetidir.
Ortama göre siyaset ve gündem.
Film dizi oyun da olabilir konular.
Futbol, -
Kabızlık gaz sıkıştırması vs çok komik şeyler çıkabiliyo
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X