Şimdi Ara

erkek manken

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
5.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaşlar 17 yaşındayım. boyum 183 kilom 76 mankenlik ajansına başvurmalı mıyım sizce görüşlerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zajc -- 9 Haziran 2010; 0:49:26 >

• Surat yapına göre gözlerin küçük ve burnun büyük.. Malasef bu tiple olmaz alınma ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR

Surat yapına göre gözlerin küçük ve burnun büyük.. Malasef bu tiple olmaz alınma ama :)

olmaz.fotojenik bir suratın yok.gözlerin çok ufak böyle mercimek tanesi gibi.
  • hiç uğraşma
  • Bu konuyu bende çok fazla düşünüyorum, suratımım tam olarak oturup, sakalla bütünleşmesini bekliyorum, fiziğime ve yüz yapıma güveniyorum. Şu Üniversite olayı bir hâl olsun, bakacaz artık. Hiç olmadı Vücut mankeni olurum
  • Ulan ne çok artiz olmak isteyen varmış şu DH'de...
  • +1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erken evlenen erkek vs kızlar
    9 yıl önce açıldı
    Kadın erkek arkadasligi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Artiz'lik değil, öğrenciyken katalog çekimlerinden fotoğraf başı 70 lira almak büyük bir keyif
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Ulan ne çok artiz olmak isteyen varmış şu DH'de...

artiz ne arar la DH'de ?
  • ryan gosling'in de gözleri küçük baya bu çok büyük bir sorun mu?

erkek manken
  • kaş göz çok önemli değil vücut önemli olan.o sorun teşkil etmez bence

@nejat
    kilo alman lazım biraz hocam
  • messiğe benzion
  • Harbiden bu işle bilgisi olan birileri gelirse bende resim atabilirim ona :)
  • Şansını denesene birşey kaybetmessin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azap

Harbiden bu işle bilgisi olan birileri gelirse bende resim atabilirim ona :)

Ben ilgili değilim fakat bu işle uğraşan arkadaşlarım vardı ayrıca buraya resim atmanızı önermem ki gelecek yorumların mantık yüzdesi ortada bu işi yapan ajansların sitesine girip şartları okuyun araştırın ama imkansız değil kesinlikle ulaşılmaz olarak bakmayın bu işe güzelde getirisi var
  • nejat hocam 65 kilo olduğuna eminmisin? 55 gibi duruyor? Bende zayıfımda aynı durmuyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

quote:

Orijinalden alıntı: Azap

Harbiden bu işle bilgisi olan birileri gelirse bende resim atabilirim ona :)

Ben ilgili değilim fakat bu işle uğraşan arkadaşlarım vardı ayrıca buraya resim atmanızı önermem ki gelecek yorumların mantık yüzdesi ortada bu işi yapan ajansların sitesine girip şartları okuyun araştırın ama imkansız değil kesinlikle ulaşılmaz olarak bakmayın bu işe güzelde getirisi var

Ajanlarda ki elemanlara bakıyorum da hiç birisinin fiziği benim ki kadar iyi değil ( ukalamıyım ne ? ) ama işte yüz sakal ve şu gözlük problem şuan için, şu üniversite işi hallolsun bir bakalım :)

• şimdi foto bırakırdım ama makine evde değil. ama faceden gecen seneki fotolarıma bakabilirsiniz.
    biraz kilo aldım spor yapıyorum kendi çapımda. şehir stadyumuna gidiyorum orda haftada bir 9 10 tur koşuyorum. sonra kondisyon aletleri var çalışıyorum. ayrıca evde dumbell var onlarla da bir kaç teknik var onları uyguluyorum şimdi baklavalar az kaldı tam belli olacak. pazularım sağlam oldu. bilek güreşinde 80 kilo olan kişileri yeniyorum.
  • 2.01 Falanım. Tipimede güveniyorum. Vücudum ise gayet fit ve şekilli baklavalar falan var triceps biceps göğüs ortada tek eksik omzum dar. Sizce denemelimiyim.
  • Nejat hocam dudakların çok büyük. bir yerde okumuştum dudak kalınlığı ile kalınlığı doğru orantılıymış. gerçeklik payı var mı? uzunluğun pm at karşılaştırma yapıcam
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.