Arkadaşlar erkeklerin küpe takması konusunda ne düşünüyorsunuz.. Takıyormusunuz? Veya takmayı hiç düşündünüzmü?
Takanlara lütfen saygı gösterin.. Lütfen polemik yaratacak cümlelerden kaçınalım..
Ben bu güne kadar takmadım/takmayı da düşünmedim.. Düşünürmüyüm sonraki zamanda hiç sanmıyorum.. Fakat takanlara saygım vardır.. Herkes giyiminde kuşamında saç kesiminde veya bu tür takılar takmakta örgürdür..
Sizler!
quote:
Orjinalden alıntı: blue night
Ben bu güne kadar takmadım/takmayı da düşünmedim.. Düşünürmüyüm sonraki zamanda hiç sanmıyorum.. Fakat takanlara saygım vardır.. Herkes giyiminde kuşamında saç kesiminde veya bu tür takılar takmakta örgürdür..
Aynen
Takıyorum.
İsteyen takar, isteyen takmaz.Bu kadar basit.
takmadım ama isteyen istedigi yere takar bence
Erkek adam Küpe takmaz hele hele bizim milletimize yakışığı olmaz.
Ben takmam ama takana da niye takıyorsun demem yani
Daha dogrusu sıkıştırmalı halka takıyordum deldırmekle deldirmemk arasında kalmıştım iyiki deldirmemişimm.Çevremde gordugum özentıler yuzunden tekrar kendi özüme dondum..Bi anlık hevestı..
Ben deldirmiştim eskiden bi hevesti ama şimdi çok pişmanım arkadaşlar 1 yıldan fazla oldu hala kapanmadı delik hiç kapanmıcak mı
Takmam takanada laf etmem.
Takmam,takanla alay etmem,takmak isteyen ne yapayım abi derse takmasan daha iyi olur derim.
Solda 3 sağda 2 delik var. Çeneyi de deldiricem yaza
Bu konu ile ilgili bir sürü topic açıldı.Konuyu açan arkadaş yanlış anlamasın.Artık baydı.Arama modunu kullanalım.
Küpe takmak karılık diyen zihniyet hala varsa padişah'ta takmıştır o zaman senin atanada top demiş olursun + söylentilere göre peygamber efendimizinde küpe takarmış peygamber efendimizede o top lafını yapıştırıyorsan Allahtan kork...
quote:
Orjinalden alıntı: |Uqur|
quote:
Orjinalden alıntı: blue night
Aynen
+1 Takan taksın sorun değil, ama ben asla takmam
Herkez kendin'den sorumludur , Karşılıklı saygı
küpesiz de kızların ilgisini çekebiliyosa takmaz
Küpemi takarım...
Küpeden dolayı beni yargılayacak adamında medeniyetinden kuşku duyarım...
2 kulağımda da var gayette memnunum...Kendime yakıştırdığım için takıyorum başkasının fikrini salladığım yok...Tıpkı saçları jölelemek gibi ya da favori bırakmak gibi bişey benim için.