Şimdi Ara

Erkek Küpe Takar mı? Takar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
4.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar erkeklerin küpe takması konusunda ne düşünüyorsunuz.. Takıyormusunuz? Veya takmayı hiç düşündünüzmü?

Takanlara lütfen saygı gösterin.. Lütfen polemik yaratacak cümlelerden kaçınalım..

Ben bu güne kadar takmadım/takmayı da düşünmedim.. Düşünürmüyüm sonraki zamanda hiç sanmıyorum.. Fakat takanlara saygım vardır.. Herkes giyiminde kuşamında saç kesiminde veya bu tür takılar takmakta örgürdür..

Sizler!

• quote:

Orjinalden alıntı: blue night

Ben bu güne kadar takmadım/takmayı da düşünmedim.. Düşünürmüyüm sonraki zamanda hiç sanmıyorum.. Fakat takanlara saygım vardır.. Herkes giyiminde kuşamında saç kesiminde veya bu tür takılar takmakta örgürdür..

Aynen
  • Takıyorum.

İsteyen takar, isteyen takmaz.Bu kadar basit.
  • takmadım ama isteyen istedigi yere takar bence
  • Erkek adam Küpe takmaz hele hele bizim milletimize yakışığı olmaz.
  • Ben takmam ama takana da niye takıyorsun demem yani
  • SOL TARAFA TAKIYORUM VAR MI?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erkek Adam Renkli Lens Takar Mı?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takıyorum
    İsteğe göre
  • Takıyordum..AmA çıkardım..

Daha dogrusu sıkıştırmalı halka takıyordum deldırmekle deldirmemk arasında kalmıştım iyiki deldirmemişimm.Çevremde gordugum özentıler yuzunden tekrar kendi özüme dondum..Bi anlık hevestı..
  • Ben deldirmiştim eskiden bi hevesti ama şimdi çok pişmanım arkadaşlar 1 yıldan fazla oldu hala kapanmadı delik hiç kapanmıcak mı
  • Takmam takanada laf etmem.
  • Takmam,takanla alay etmem,takmak isteyen ne yapayım abi derse takmasan daha iyi olur derim.
  • Solda 3 sağda 2 delik var. Çeneyi de deldiricem yaza

• Küpe takmak karılık diyen zihniyet hala varsa padişah'ta takmıştır o zaman senin atanada top demiş olursun + söylentilere göre peygamber efendimizinde küpe takarmış peygamber efendimizede o top lafını yapıştırıyorsan Allahtan kork...
  • quote:

Orjinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Orjinalden alıntı: blue night

Aynen

+1
    Takan taksın sorun değil, ama ben asla takmam

• Herkez kendin'den sorumludur , Karşılıklı saygı
  • küpesiz de kızların ilgisini çekebiliyosa takmaz
  • Küpemi takarım...

Küpeden dolayı beni yargılayacak adamında medeniyetinden kuşku duyarım...
  • 2 kulağımda da var gayette memnunum...Kendime yakıştırdığım için takıyorum başkasının fikrini salladığım yok...Tıpkı saçları jölelemek gibi ya da favori bırakmak gibi bişey benim için.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.