Şimdi Ara

Erkek Adam Renkli Lens Takar Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
19.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gözlük yerine kullanmak için değil sadece hava olsun diye lens takar mı?

• bu konunun sonu karakolda biter mısır patlatmaya gidiyorum
  • Lens olduğu anlaşıldığında "" ifadesi ile karşılaşırsın.
  • Vallaha ucuza gelse takacamda. Alırsam iki kutu numaralı almam gerecek bide beğenmezsem rengi ziyan olacak saydam alıcma ben yine

Ama takmasına takar niye takmasın. Kızı erkeği mi var ya bunun. Forumdakilere kalsa erkek ayı gibi bakımsız dolaşacak, erkek adama herşey ters. Kozmetik ürünlerde , aksesuarda cart curt. Neyse tartışma çıkmasın
  • ben asla takmam ama takanada bişey demem normaldir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LsR

bu konunun sonu karakolda biter mısır patlatmaya gidiyorum

Fazla katılım yok.Bir şey olayacak bence.
  • Bana yakışmaz renkli göz, ama yakışsaydı takabilirdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BENCE renkli lens takılmamalı erkek adam doğal olmalı diğerleri concon oluyor
  • bizim sınıfta bir kız mavi renginden takıyor valla acaip belli oluyor renkli lens olduğu doğal olmadığı
  • Bence erkek olan yeşil mavi gibi lensler takmamalı. Renkli lens takacaksa sarı gibi kırmızı gibi normal gözlerde olmayan renklerden bulup takmalı. O zaman lensmiş ulan bunun gözleri demezler. İlgilerini çeker.
  • Allahdan gözlerim orj renkli
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

BENCE renkli lens takılmamalı erkek adam doğal olmalı diğerleri concon oluyor

valla concon dedigin daha iyi vuruyor mala. Lensle küpeyle erkeklik bozulmaz. erkeklik nedirki hem ? biri bana tanımlasın. küpe taktıgımda topmu oluyorum? Siz uzaktan bakarken kız arkadasmla el ele dolasıyorum
  • erkek değil insan olarak bakın olaya. insan hava olsun diye renkli lens takar mı? takarsa bana göre aklından zoru var demektir. dur bi renkli lens takayımda havam olsun. şaçmalık. olaydaki saçmalık birilerine hava atmak için lens takmayı düşünmek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaNeRR

Allahdan gözlerim orj renkli

Benim gözlerimde ela ama yeşile dönük.Üstümde yeşil bir şey olmadığı sürece yeşil olmuyor.Acaba yemyeşil değil ama hafif yeşil bir lens taksam mı diye düşünüyorum?Birde benim gözlemlediğim kadarıyla lens takıldığı için insanın gözü büyüyor böyle pörtlekmiş gibi duruyor bazılarında..
  • Eger anlaşılmazsa güzel olabilir. Ama anlaşılırsa kötü tepkiler alırsın..

Mesela sene başında bizim okula bi kız gelmişti mavi gözlüydü bigün durduk yere wc ye gitti geldiginde gözleri açık kahverengi olmuştu lens batma yapmış çıkartmak zorunda kalmış sene başından beri bize lens degil orj. göz rengim diyodu hiçte anlaşılmıyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatlıcanMusakka -- 2 Nisan 2009; 20:49:01 >
  • Erkekliğiniz gözüne takacağınız bir lense bozulacak kadar basit mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: UmuT

Bana yakışmaz renkli göz, ama yakışsaydı takabilirdim.
    aynen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Erkekliğiniz gözüne takacağınız bir lense bozulacak kadar basit mi?

Çok iyi demişin Ehrimen kardeşAdam haklı.Ayrıca erkeklik'in tanımı kişiye göre değişiyor bence tam bir tanımı yok..
  • quote:

aynen hacı bide renk değiştiriyo giydiğine göre güzel oluyo değişik mavi ve yeşil gidip gelio
  • quote:

Orjinalden alıntı: |cypo|

quote:

aynen hacı bide renk değiştiriyo giydiğine göre güzel oluyo değişik mavi ve yeşil gidip gelio

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.