quote:Orijinalden alıntı: CaNeRR Küpeyi takan adam denmez yazdığın şey kimseye söylenmez zaten. insanları paradokslara sürüklemenin manası yok. (bkz. ilkokul türkçe dersi) ...
ne saçma bir şey küpe takan adam adam olmuyormu ? bırakın bu safsataları insanın dış görünüşe göre yargılamayı...
Küpe takıyosan takta, acaip yerlerinize takmayın bi şeyler.Diline kaşına, kulağının üst tarafına felan.Hatta koltuk altına takanı bile görmüştüm
quote:Orijinalden alıntı: CyberKiss Küpe özentilikten başka birşey değildir bence. ulen sanki siz anadan doğma marjinalsiniz her yapılan harekete de özenti yaftası yapıştırılıyor
quote:Orijinalden alıntı: keremg quote:Orijinalden alıntı: CyberKiss Küpe özentilikten başka birşey değildir bence. ulen sanki siz anadan doğma marjinalsiniz her yapılan harekete de özenti yaftası yapıştırılıyor
Solda iki tane var.Alta halka üstede pırlanta gibi yada siyah düz küpe takıyorum. Ayrıca burdan şakirt kardeşlerime sesleniyorum.Küpe takmak zikir çekmek ya da auuuuu auuuuu diye ses çıkarıp sokaklarda çakallık yapmaktan iyidir.
quote:Orijinalden alıntı: keremg quote:Orijinalden alıntı: CyberKiss Küpe özentilikten başka birşey değildir bence. ulen sanki siz anadan doğma marjinalsiniz her yapılan harekete de özenti yaftası yapıştırılıyor tamam