Şimdi Ara

Erkek Cilt Bakım Ürün Tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktanda anlasılacagı gibi biz erkekler günlük ve haftalık cildimize nasıl bir bakım ve hangi ürünlerle bakım uygulamalıyız. Tecrübeli arkadas ve abilerin tavsiyelerini BEKLİYORUM

Up
  • beyler, günlük olarak yüz temizliği için jel kullanımı önemli (siyah nokta arındırıcı, sabun kullanmayın yüzünüz için, ciltte kuruluk yapar) temzilik sonrası nemlendirici sürmek cildi besler. Yüzümde sivilce varken haftalık peeling de yaptım geçti çok şükür artık yapmıyorum. Kaşların arası da alındı mı tamamdır Üründen ziyade beslenmeye de dikkat etmek gerek
  • -kardeşim ben neutrogena visibily clear kullanıyorum, daha önceden garnier saf ve temzi 3ü 1 arada kullandım, iki üründe gayet verimli geldi bana, cildim orta yağlı.
    -öncelikle su içmeyi aksatma. en çok yapılan yanlış budur, günlük en az 1,5 lt su iç, çay meyve suyu demiyorum yalnızca su.
    -meyve ve sebze tüketimini balık tüketimini aksatma, he dersen ki öğrenciyim çok para yok aga(ki bende öyleyim) ton balığı tavsiye ederim haftada 2-3 kez.
    -fast foodu bırak demem olmaz ancak az yemek daha sağlıklı. çok yağlı şeylerden uzak dur.
    -çok tatlı baklava tarzı şeylerden uzak dur.
    -cips ve kolayı az tüket.(2 yıldır kola içmiyorum bu arada )
    -ter atabileceğiniz aktiviteler yapın. basketbol oynayın futbol maçı yapın. sonrasında su tüketin, bu sayede vücutta temiz su döngüsü olur, cilt daha canlı ve temiz görünür.

• promac P kullanıcısına yanıt
    ÖNCELİKLE TAVSİYELERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM HARİKA TAVSİYELER VERMİŞSİN yeme içme konusunda kesinlikle veerdigin tavsiyeleri uygulayacagım. ürün konusunda garnier in ürününü bende kullandım verimli oldu ama yüzümdeki leke ve sıvılce izleri duruyor neutrogena kullanıyorum diyorsun peki yüzünde bi kusur varmı şuan nasıl desem pürüz sivilce leke yağ ?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.