Şimdi Ara

Erkek adam bu kadar ağlarmi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bazı geceler sürekli ağlıyorum tutamıyorum gözyaşlarımi eski sevgilimi çok özlüyorum, babamın maddi durumuna çok üzülüyorum, herşeye çok ağlıyorum istemesemde gözümden yaş geliyor, bi söyleyin erkek adam bu kadar ağlarmi? Utanıyorum artık kendimden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ağlar tabi niye ağlamasın. Erkek adam neticede bir İNSAN.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Ağlar ama bu kadar fazla değilmi ozleyince anında gözümden yaş geliyor dayanamıyorum ve utanıyorum bu durumdan, bazen boş sokaklarda hüngür hüngür ağlıyorum

• İnsan olmaktan utanılır mı? Verdiğin tepkiler ruhen hassas dönemine ve zamanına denk gelmiş olabilir, gayet normal. Dua et bol bol. Fazileti de var hem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Haziran 2014; 1:10:36 >
  • Bende aynıyım dostum yanlız değilsin nedenlerde aynı sayılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ananas32 -- 25 Haziran 2014; 1:10:58 >
  • Yapı meselesidir bu. Kişiden kişiye değişir. Kimisinin umrunda bile değilken sen kafaya takarsın. Ya da çok sevmişsindir, dayanamazsın, tutamazsın kendini... Koyverirsin... Tutma kendini, yadırgama... Bizim yapımız böyle... Hatta sırf rahat rahat sesli sesli ağlayabilmek için ormana gitmişliğim bile vardır... İhtiyaç oluyor bazen... Tutma ama kendini, her insan bir değildir, yadırgayan olur ama bakma sen. İçinden geliyorsa, tutma...
  • erkekler kadınlardan daha çok ağlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • erkek adamda ağlar ben 30 yaşıma geldim bu hayatta mesleğimden başka hiç birşeyim yok bazen geçmişe gidiyorum sevdiğim insan geliyor aklıma onuınla kurduğum hayaller geliyor gözlerim doluyor.keşke sevdiğim yanımda olsaydı elele verip tüm sorunları dertleri yenerdik sevdiğim insanın sesi kulağımda yankıladıkça gözlerim doluyor çoğu kez ağladım bende kaderime yaşantıma....Ailemden de bana fayda yok zaten sanıyorum ki bir ömür hayat böyle gidecek bazen kadere boyun eğmek gerek işte o zaman ağlamaktan başka bir çare gelmiyor maalesef....
  • Gayet normal ki bu. Içine atmak yerine rahatlıyorsun. Ben çok saçma şeylere bile ağlamıştım. Yapı meselesi bu.
    Ne zaman kavak Yelleri Final kısmını açsam ağlarım, benimsemişim çünkü karakterleri aklıma eski günler arkadaşlar hoşlandığım kız geliyor.
    Yapabilecek bi şey yok :)

• Son zamanlarda yaşadıklarım yüzünden sürekli istemsiz olarak gözlerim doluyor.

• Ağlar abi ana babası için ağlar kadın için ağlar sıkıntıları için ağlar arkadaşları için ağlar...eğer ağlayamıyorsa sıkıntı vardır bence

• Erkek olmak duygusuz olmak değildir birader
    Asıl erkek adam ağlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.