Şimdi Ara

Ergo sigorta nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracımın sigortası yaklaştı bugün sigortacı arayıp fiyat verdi 7 senedir ak sigortadan yaptırıyordum ve hiç hasar olmadı.geçen sene 200 tl ye yaptırmıştım bu sene 290 tl fiyat çekti.fakat ergodan yapılırsa 185 tl dedi ama kararsız kaldım?bu sigorta şirketi nasıldır?ayrıca yeni araç almayı düşünüyorum onun içinde 450 tl civarı dedi bu fiyatlar normal mi zam geldiğini biliyorum fakat bu kadar geldiğini bilmiyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

aracımın sigortası yaklaştı bugün sigortacı arayıp fiyat verdi 7 senedir ak sigortadan yaptırıyordum ve hiç hasar olmadı.geçen sene 200 tl ye yaptırmıştım bu sene 290 tl fiyat çekti.fakat ergodan yapılırsa 185 tl dedi ama kararsız kaldım?bu sigorta şirketi nasıldır?ayrıca yeni araç almayı düşünüyorum onun içinde 450 tl civarı dedi bu fiyatlar normal mi zam geldiğini biliyorum fakat bu kadar geldiğini bilmiyordum

Öncelikle şunu belirteyim 290 TL trafik sigortası için iyi bir fiyat , 185 ise daha iyi bir fiyat yalnız şöyle bir durum var bize gelen duyumlar ergo ve euroko bu 2 sigorta da her an batabilir. Ama trafik zorunlu sigorta ne de olsa onda bir sorun olmaz. Ama kaskoyu kesinlikle ergoda yaptırmamanızı daha büyük bir şirketten yaptırmanızı tavsiye ederim.

• quote:

aracımın sigortası yaklaştı bugün sigortacı arayıp fiyat verdi 7 senedir ak sigortadan yaptırıyordum ve hiç hasar olmadı.geçen sene 200 tl ye yaptırmıştım bu sene 290 tl fiyat çekti.fakat ergodan yapılırsa 185 tl dedi ama kararsız kaldım?bu sigorta şirketi nasıldır?ayrıca yeni araç almayı düşünüyorum onun içinde 450 tl civarı dedi bu fiyatlar normal mi zam geldiğini biliyorum fakat bu kadar geldiğini bilmiyordum

Sigorta nerede en ucuzsa oradan yaptırılır.İster patlasın ister çatlasın.
  • Sigorta yaptırırken şirkete dikkat etmelisin elbette ama Ergo Sigorta Türkiye'nin en büyük sigorta şirketlerinden birisidir. Ben İzmir'de 3-4 yıl acenteliğini yaptım ve hasarlar bana bile iletilmeden ödeniyordu. Ay sonu bakıyordum bir sürü hasar ödenmiş, ne müşteri ne de şirket bana bir şey söylememiş. Her şey otomatik ve sorunsuz.

Ak sigorta'da aynı oranda iyidir. 185 TL'de eğer ankara plakalı bir araç için verildiyse hiç düşünmeden yaptırılması gereken bir sigortadır.

Trafik sigortası yaptırdığın şirket iyi olursa sorun yaşamazsın. O yüzden dikkatli ol her şirkete de yaptırma derim.
    Bu da sigortanın son zamanlarda karşılayacağı değerler listesi;
    http://www.trafiksigortasii.gen.tr/zorunlu-trafik-sigortasi-neleri-karsilar

• quote:

Orijinalden alıntı: lord66

quote:

ozaman patlak sigortaya gidin tüm işlerinizi oraya verin altıkağıt olayına döneceği kesin sonra başınıza iş gelince hiç sızlanmayın dandik şirketlere yaptırmaktansa hiç yaptırmayoın daha iyi siz araç kıymeti bilmiyorsanız biz sigortacılar ne desek faydasız

• quote:

Orijinalden alıntı: aloneleon

quote:

quote:

ozaman patlak sigortaya gidin tüm işlerinizi oraya verin altıkağıt olayına döneceği kesin sonra başınıza iş gelince hiç sızlanmayın dandik şirketlere yaptırmaktansa hiç yaptırmayoın daha iyi siz araç kıymeti bilmiyorsanız biz sigortacılar ne desek faydasız

+1

• Ben iyiyim tavsiye ederim beni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sompo Japan Sigorta Nasıl?
    13 yıl önce açıldı
    Kasko ve Sigorta Önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sigortanın sigorta yaptırana ne faydası var?Kasko olsa tamam ama konu zorunlu trafik sigortası.Benim aracımı yaptırdığım sigortamı yoksa kaskomu ilgilendiriyor?
  • quote:

quote:

Sigortanın sigorta yaptırana ne faydası var?Kasko olsa tamam ama konu zorunlu trafik sigortası.Benim aracımı yaptırdığım sigortamı yoksa kaskomu ilgilendiriyor?

Herhangi bir hasar yaptığınızda eğer siz KUSURLU bulunursanız sigortanız SİZİN yerinize karşı tarafın hasarını öder. Yani cebinizden çıkması gereken binlerce lirayı sigorta sizin yerinize öder, şimdi bana söyler misiniz, trafik sigortası kimi koruyor? Sigorta olmadığını düşünürsek en basit hesapla binlerce lirayı kaza sonrasında cebinizden ödemek zorunda kalacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryptic

Herhangi bir hasar yaptığınızda eğer siz KUSURLU bulunursanız sigortanız SİZİN yerinize karşı tarafın hasarını öder. Yani cebinizden çıkması gereken binlerce lirayı sigorta sizin yerinize öder, şimdi bana söyler misiniz, trafik sigortası kimi koruyor? Sigorta olmadığını düşünürsek en basit hesapla binlerce lirayı kaza sonrasında cebinizden ödemek zorunda kalacaksınız.

Sigorta yaptırmayalım diyen mi oldu ki böyle bir yorum yaptınız?Ben nerede ucuzsa orada yaptırılmalıdır diyorum.
  • Arada cok buyuk farklar yoksa bilindik şirketi bırakmamak gerekir zira her onune gelen sirkete trafik yaptirirsaniz hasarda biri parayı 1ayda öderken diğeri 12 ayda ancak oder tamirciler bile ole sirketin policesini gordumu geri vitese takıyor ama bunu anlatmak cok zor illa başına bir is gelicek sonra anlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

12 yillik bir sigortacidan tavsiye, bunu ozellikle belirtiyorum ki herkes sigortaci olmus bir farkim olsun. ;-)
    bulabildigin en ucuz fiyattan trafik sigortani yaptirabilirsin, devlet guvencesindedir. ugrasabilirsin yada ugrasirlar ama parayi alirlar. heleki kaskon var isr hic kafana bile takma, kasko sirketin her turlu karsi tarafin sigortasindan alir. plaka kodunu paylasirsan daha cok yardimci oluruz. verdigin iki tutar arasinda ciddi fark var.

• quote:

quote:

Sigorta yaptırmayalım diyen mi oldu ki böyle bir yorum yaptınız?Ben nerede ucuzsa orada yaptırılmalıdır diyorum.

Ben aslında size genel cevap verdim ama siz içinden hiç almamanız gerekeni almışsınız. :)
    Neyse sigortanın size nasıl bir faydası olduğunu anlatmaya çalıştım siz de ona cevap vermediğinize göre zaten sigortanın ne faydası olduğunu görmüşsünüz demektir.
    Onun dışında polemiğe girmeye gerek yok. Kolay gelsin, tercih sizin gidip en ucuzdan yaptırırsınız Allah korusun hasar anında anlarsınız farkı. ( en ucuz kötü demiyorum bu arada, çok kaliteli şirketler zaman zaman fiyatlarını çok aşağı çekebiliyorlar. )

• quote:

Ben aslında size genel cevap verdim ama siz içinden hiç almamanız gerekeni almışsınız. :)
    Neyse sigortanın size nasıl bir faydası olduğunu anlatmaya çalıştım siz de ona cevap vermediğinize göre zaten sigortanın ne faydası olduğunu görmüşsünüz demektir.
    Onun dışında polemiğe girmeye gerek yok. Kolay gelsin, tercih sizin gidip en ucuzdan yaptırırsınız Allah korusun hasar anında anlarsınız farkı. ( en ucuz kötü demiyorum bu arada, çok kaliteli şirketler zaman zaman fiyatlarını çok aşağı çekebiliyorlar. )

En baştan okursan yorumları anlarsın belki birazcık beni.Benim yaptırdığım sigortanın faydasını ben değil karşımdaki görür.Sigorta benim aracımın hasarını karşılamadığından bize faydası yok dedim ama bu kısmı anlayamamışsınız.Sigorta yaptıracağız ve en ucuz yerden yaptıracağız.

• Şimdi kimin bi ergo sigorta sağlam mı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.