Şimdi Ara

Eren TEKİN Fan Club (Otomobil Dünyam Hayranları Buraya)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Eren TEKİN Fan Club (Otomobil Dünyam Hayranları Buraya)

Kendi selefinde bağımsız ve düzeyli araba inceleyerek öne çıkan Eren Tekin i 1 senedir takip ediyorum.Bence diğer kanallara göre daha kaliteli ve açıklayıcı araba inceliyor.Yeni çıkan modelleri hemen incelemesi de artılarından biri.En çok sevdiğim ise otomobil kullanışı.Videoları aşağıya atacağım.

Kısaca Otomobil Dünyam Nedir?

Otomobil Dünyam sizi sürüşe dahil etmek için yola çıktı. 2010 yılında, Eren Tekin liderliğindeki Otomobil Dünyam ekibi olarak sizlere eşsiz lezzette otomobil testleri hazırlamak için, Youtube kanalımız üzerinden haftada en az bir video ile karşınızdayız. Çekime alınan otomobilin konseptine uygun olarak yakıt tüketimi,hacim konfor,yol tutuş, ,yalıtım ve tasarım detaylarını ilgili otomobili en az 3 gün kullandıktan sonra sizlere aktarıyoruz. Sizi çok özel benzersiz hikayelerin yer aldığı videolarımız ile baş başa bırakmadan önce çok daha fazla test videosu görebilmek adına kanalımıza abone olmanızın, videoları paylaşma ve aktif olarak yorum yapmanızın bizim için çok önemli olduğunu da belirtmek isteriz.

Kanalının linki:https://www.youtube.com/user/otomobildunyam34

Eren TEKİN Fan Club (Otomobil Dünyam Hayranları Buraya)

Not:Adminlerden ricam konum yanlış yerdeyse doğru yere taşırlarsa sevinirim.

Üyeler:

1-Amphioxus
    2-WarSaw
    3-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yellow Claw -- 29 Kasım 2015; 22:43:48 >

• Sadece arabayı merak ettiğim için videolarını genelde kısık seste izliyorum .

Çünkü aynı cümleleri zaten Passat 1.4 için de söylüyor Porsche etkinliğinde de hepsi için söyledi haa Bmw için de söyledi Mustang için de .

Ancak tek başına da olsa her hafta minimum 2 araç testi yayınladığı için de kendisini takdir ediyorum helal olsun diyorum .

Hayranı değilim ama yazabilirsin istersen , takip ediyorum yani .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 29 Kasım 2015; 14:09:10 >
  • Bu kadar mı issizsin. Cık dısarı temiz hava al. Gez dolaş. Ugraştıgın seylere bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her araç tanıtımında aynı cümleleri kullandığı için size öğretebileceği, fikir verebileceği bir nokta yok. Aracın iç ve dış görünümünü birde diz mesafesini merak edersem açıp bakıyorum.
  • Ben videolarını takip ediyorum ama öyle ahım şahım açıklayıcı videosunu pek hatırlamıyorum. Daha çok araba sürmek ve vaauvv demek üzerine gibi geliyor bana test videoları. Birde bayilerle çok içli dıllı olduğu için kendini biraz kısıtlıyor ki zannedersen standart cümlelerin sebebi bu olabilir.

• Carviser, otomobil dünyam, otorite vs hepsini takip ediyorum.Bence otomobil incelemekten gerçekten anlayan bir tek otopark ekibi var.İncelenen otomobil ile ilgili merak edebileceğiniz herşeye objektif olarak değinen bir tek otopark var.Eren Tekin, otomobilleri hemen alıyor olması sebebiyle ilk izlediğim isim oluyor.Ancak bu tamamen otomobile olan merakımdan, yoksa gerek anlatım tarzı gerek her testte sürekli aynı cümleleri tekrarlıyor olması sebebiyle son derece vasat incelemelere imza atıyor.Otomobil sürüş becerisi iyi yalnız o konuda hakkını vermeliyim.

Özetle incelemeleri son derece yüzeysel, sıkıcı ve basit.Video sonunda ' araba ile ilgili merak ettiğim konularda tatmin oldum mu? ' diye bir soru kendinize sorarsanız, Eren Tekin testlerinde bu sorunun cevabı hayır olur/oluyor.Keşke test araçları önce otopark ekibine verilse.Bu iş onların yaptığı gibi yapılır.Arabanın tasarımını bana 5 dakika anlatarak yapılmaz, zira gözümüz var kör değiliz görüyoruz aracın tasarımını değil mi?O sütunu bu sütunu yarım saat anlatmaya gerek yok...

• Benimde takip ettiklerim arasındadir kendisi . Her arabayı virajlarda çizgisinden çıkarmaya çalışır, sonuc onun sevmedigi bir esp müdahalesi ama o da ne esp off düğmesi ,esp düğmesi onun için olmazsa olmazlarfandır. Esp kapatılır ve kahkahalarla virajlarda kaymalar başlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Youtubede takip ettiğim kanallardan güzel incelemeleri var
  • Kendi selefi mi?
  • Yani baktığımız zaman
    Biraz daha
    Opar genel müdürü sayın x
    Bakacak olursak...

Bunları çıkarınca bir şey kalmıyor adamda.

• Fanı değilim ama incelemelerini izliyorum,beğeniyorum.
  • yaz beni destek olalım adama yazık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OTOPARK.com 'u takip ediyor musunuz arkadaşlar, bir de orda vakit geçirin derim. Eren tekini ben de severim ancak yüzeysel yapıyor incelemeleri ve gazlarken sadece ASR yi kapatıyor, BMW incelerken ESP açık, sürüş dinamiklerini gösterirken ESPyi kapatacaksin ki arabanın ne olduğunu herkes görsün..

Buraya not düşeyim. otopark.com

• Tum araçları limitlerde basarili bulan otomobil yorumcusu.
    Bir aracin sadece artilarini söyleyip eksilerini soylemiyorsaniz altiniza test aracı yağar tabi bakin otopark objektif olucaz diye yola cikti son aylarda test arabasi bulamıyor.

• Buralarda bu Adam'ı genelde sevmezler eleştirdikleri yönlerde haklılar bende genel anlamda o Eleştirilere Katılıyorum ancak çok abartıyor

• sadece otopark objektif yorum yapıyor, çünkü firmalarla menfaat ilişkisi yok ,,, işin içine para ve menfaat girdimi onun test değil reklam
  • bu adamın bi caciktan anladığı yok tanıdık vasıtasıyla falan alıyor otomobilleri belli ki. Testlerde daha hiç bi aracin kotulendigini görmedim.

Bi de virajlarda arabayi zorlarken çocuk gibi vuhuu hihuu diye bağırıyor kaç yaşında adam

• En buyuk elestirisi: "daha iyi olmasini beklerdim"

Otopark.com ve otoseyir izlemenizi tavsiye ederim.

• Bu adamın testlerini hiç ama hiç sevmiyorum. 3-4 Videosunu izleyen birisi adamın kelime haznesi 500 falan der. Hep aynı sözler , hep aynı klişeler. Sıkıyor videolarında . Otopark.com 'u bu konuda tek geçerim.
  • Otoparkta çok değişik geçen bi videosunu izledim And'ın panpası 1 saat evindeki klozeti nasıl tamir ettiğini anlattı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.