Şimdi Ara

Erdoğan neden Kılıçdaroğlu'na dava açmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erdoğan, kendi ismini zikrederken öksürene, boğazını temizleyene dahi dava açmasından korkulacak biri haline geldi.

Şehit Anaları Derneği Başkanı Pakize Akbaba'ya dahi dava açmış...
    Bana ne dediyse görmezden geleyim, affedeyim, sonuçta şehit anasıdır dememiş ve ona karşı dava açmış.

Bu durumu eleştirenleri oluşturduğu hashtag, trend topik olma yolunda hızla ilerliyor

Ona buna şuna ve dahi Şehit Anaları Derneği Başkanı Pakize Akbaba'ya dava açmış olan bu zâtın, Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Erdoğan’ın terör örgütleri PKK, FETÖ ve DAEŞ’e yardım ve yatıklık ettiğini" defalarca zikretmesine rağmen buna karşı en ufak bir dava dahi açmaması, son derece düşündürücü ve merka uyandırıcı bir durum.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun " FETÖ'nün siyasi ayağı sarayda oturan zattır" lafını da defalarca kere zikretmesine rağmen buna bile bir dava açmamış.

• Şu kadına dava açtırdı ya şaka gibi ya bu adam iyice sıyırdı haram zıkkım olsun verdiğim oylar Türk’üm demesi mi zoruna gitti he ? Atatürk demesi mi zoruna gitti.Vicdansızlar.Sözde müslüman özde münafıklar.
  • Bu soruşturmadan bir şey çıkmaz yakında bitirilir ama niye soruşturma acarsın ki? Hele de bazı durumlarda çok daha hassas olunması gerekirken. Yanlış yanlış yanlış

https://youtu.be/noqOqeUb9tY

Konuşma bu galiba. Ben izlerken sonlara doğru gerçekten hayretler içinde kaldım.

Yazmayacağım. Gerek yok. Gören görür zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF8F4F94 -- 4 Temmuz 2019; 23:27:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    nerenle okuyorsun konuyu? Adam Erdoğan Kılıçdaroğluna niye dava açmıyor diye soruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuharremAylar -- 5 Temmuz 2019; 2:40:4 >
  • Kefenin cebi yok ki zamanı görünce ona çok büyük bir dava açılacak mazlumun ahı kalmaz Allah hesabını soracak.

• Şu kadına dava açtırdı ya şaka gibi ya bu adam iyice sıyırdı haram zıkkım olsun verdiğim oylar Türk’üm demesi mi zoruna gitti he ? Atatürk demesi mi zoruna gitti.Vicdansızlar.Sözde müslüman özde münafıklar.

• MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Volkan bey sürü ile hareket ediyor. O yüzden yalnız kaldığında me yi meee olarak anlıyor. O artık bir Dolly.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • öyle kolay değil açmak, eğer açarsa kendi başına mislisiyle geleceklerini biliyor. tıpkı hdp ye chp ye sp ye ip ye pkk terörist partisi diyip bi türlü kapatmaması gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-57554940B -- 5 Temmuz 2019; 3:5:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

Bu mesaj silindi.
    yılmaz özdil sana kötü bir şey mi yaptı.
  • screws_conv S kullanıcısına yanıt
    Hayır ülkeye saray yapmadı hak etmiyor o paraları kazanmayı diye düşünüyorlar.

• vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Hay allah blok yedim keskin patilerinden.

• Akşenere açtılar dava.
    Ama Akşener hükümet içindeki tüm fetöcüleri açıklayacağım dedi.
    Bakalım devam ettirebilecekler mi davayı.

Zaten Bülent arınç hemen olaya atladı..Akşenere dava açılmasını onaylamıyorum falan...
    niye aceba?
  • Aynen koskocaman bir NİYE ACABA?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.