Şimdi Ara

Erdoğan'ın Prompteri Bozuldu---Erdoğan'dan Yanıt Geldi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
4
Favori
4.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
377 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupa parlementosunda fransaya ayar verirken ve israilliye one minute çıkışında prompter yoktu. Tarih tekerrürden ibaret 24 haziranda yine yeniden sandığa gömecektir inşallah bu halk dost görünümlü iç düşmanları. Fatih Portakal beyin suratını hatırlarsınız nasıl düşmüştü bi öncekinde, antrenman yapmanız tavsiye edilir ağır gelmesin. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yeniden seçilecek inşallah. Ayağımıza ayak bağı olan, sırtımıza kanbur olanlara rağmen güzel vatanımızı daha da geliştirireceğiz inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iceman_54

Avrupa parlementosunda fransaya ayar verirken ve israilliye one minute çıkışında prompter yoktu. Tarih tekerrürden ibaret 24 haziranda yine yeniden sandığa gömecektir inşallah bu halk dost görünümlü iç düşmanları. Fatih Portakal beyin suratını hatırlarsınız nasıl düşmüştü bi öncekinde, antrenman yapmanız tavsiye edilir ağır gelmesin. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yeniden seçilecek inşallah. Ayağımıza ayak bağı olan, sırtımıza kanbur olanlara rağmen güzel vatanımızı daha da geliştirireceğiz inşallah.
    Vatanın anasını belleyenler böyle vatan millet ayağına boş konuşmuyor mu

Ulan utanın biraz utanın. İnsanın konuşmadan önce biz ne b*klar yedik diye düşünür, öyle konuşur. Ağzınıza yakışmıyor bu vatan millet kelimeleri

• https://youtu.be/mP7_rnEbe6I

• Atma ziya din kardeşiyiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Vatanın anasını belleyenler böyle vatan millet ayağına boş konuşmuyor mu

Ulan utanın biraz utanın. İnsanın konuşmadan önce biz ne b*klar yedik diye düşünür, öyle konuşur. Ağzınıza yakışmıyor bu vatan millet kelimeleri

Alıntıları Göster
    Vatanın anasını belleyenlere biz vurdukça karşımıza sizler çıkıyorsunuz, hayırdır berabermisiniz..

• https://twitter.com/melikoglumert/status/1004030006115405824

Burada da Diyarbakira astral seyahate gitmis galiba:). Prompter falan yok yoksa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esendağlı

Vatanın anasını belleyenlere biz vurdukça karşımıza sizler çıkıyorsunuz, hayırdır berabermisiniz..

Alıntıları Göster
    Kendinle karıştırma biz fetöcü ya da pkk ile masaya oturanlardan değiliz.
  • selhamnes kullanıcısına yanıt
    yolladığı kaynağa bak farklı bir haber beklenemezdi

• selhamnes kullanıcısına yanıt
    yolladığı kaynağa bak farklı bir haber beklenemezdi

• Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    Siz ne derseniz deyiniz yok hükmünde. Yapılmasa eyvallah derim haklısınız. Lakin egonuzu gururunuzu bir kenara bırakıp gözlerinizi de açıp etrafa bakın neler yapıldı, yapılmakta. Bizim yükselmemizi istemeyenlerin ekmeğine yağ sürmeyiniz. Ben kara kaşına kara gözüne vermiyorum Cumhurbaşkanımıza oy. Sabahın 5lerinde sıra alırken şimdi rahat muayene olduğum için. Alman kuduruyor 3. Havaalanı yapılacak aman yapılmasın diye niye istemiyor hiç düşünmüyor musunuz ya da biliyorsunuz nasıl mega getirileri olacak bir proje olduğunu lakin sırf ideoloji uğruna kabullenmiyor musunuz? Kardeşim, ağabeyim, biraderim.. en basiyinden düz mantık kuralım bunlar tarihte 9 tane haçlı seferi yapmışlar bize senin inancın ne bilmiyorum lakin bizi ortadan kaldırmaya kastedenlere karşı koyduk koyacağızda evelallah. Sizin inancınızı bilmiyorum nolursa olsun saygı gösteririm. Demem o ki merkeli makronu patronu vs istemiyorsa Kanal İstanbul'u yeni havaalanını bir düşünmek lazım. Elbette hatalar olacak lakin geçiştekiler kadar değil. Chp'nin ülkeye köstek olmaktan başka birşeyini görmedim ilerleyici bir yapılarını görsem samimi olduklarına inansam onlara da veririm oy sorun yok Türkiyemiz kazansın. Ama yıllardır yok iltica yok gericilik yok başörtüsü kıl tüy saçma sapan işlerle meşgul ettiler güzel ülkeyi. Örneği uzakdoğuda, 70lerdeki petrol krizinden sonra iki ülke de aynı gsmh seviyelerindeymiş, şu an G. Korenin gsmh nı biliyor musunuz? 6 küsür katrilyon $ demem o ki bu ülkeye koalisyon vs bin tane farklı ideoloji lazım değil hataları kusurları görmeyeceğiz olumlu tarafa bakıp olumsuzu kapatmaya çalışacağız bak o zaman nasıl rahat ediyoruz..

• iceman_54 kullanıcısına yanıt
    neyin rahat muayenesi birader dalga mı geçiyorsun ? randevu sıraları ayları buluyor yine. annem 2 ay sonrasına anca mr için sıra alabildi. 2 ay sonrasına mr sırası. bak mr sırası diyorum ne kadar önemli olduğunu biliyorsundur belki. randevu almadan mr çektirme şansın zaten yok. özel hastane desen dünya para. neyse söylenecek çok şey var da banlanmayı da geçtim hapse giremem ben bu yaşımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iceman_54

Siz ne derseniz deyiniz yok hükmünde. Yapılmasa eyvallah derim haklısınız. Lakin egonuzu gururunuzu bir kenara bırakıp gözlerinizi de açıp etrafa bakın neler yapıldı, yapılmakta. Bizim yükselmemizi istemeyenlerin ekmeğine yağ sürmeyiniz. Ben kara kaşına kara gözüne vermiyorum Cumhurbaşkanımıza oy. Sabahın 5lerinde sıra alırken şimdi rahat muayene olduğum için. Alman kuduruyor 3. Havaalanı yapılacak aman yapılmasın diye niye istemiyor hiç düşünmüyor musunuz ya da biliyorsunuz nasıl mega getirileri olacak bir proje olduğunu lakin sırf ideoloji uğruna kabullenmiyor musunuz? Kardeşim, ağabeyim, biraderim.. en basiyinden düz mantık kuralım bunlar tarihte 9 tane haçlı seferi yapmışlar bize senin inancın ne bilmiyorum lakin bizi ortadan kaldırmaya kastedenlere karşı koyduk koyacağızda evelallah. Sizin inancınızı bilmiyorum nolursa olsun saygı gösteririm. Demem o ki merkeli makronu patronu vs istemiyorsa Kanal İstanbul'u yeni havaalanını bir düşünmek lazım. Elbette hatalar olacak lakin geçiştekiler kadar değil. Chp'nin ülkeye köstek olmaktan başka birşeyini görmedim ilerleyici bir yapılarını görsem samimi olduklarına inansam onlara da veririm oy sorun yok Türkiyemiz kazansın. Ama yıllardır yok iltica yok gericilik yok başörtüsü kıl tüy saçma sapan işlerle meşgul ettiler güzel ülkeyi. Örneği uzakdoğuda, 70lerdeki petrol krizinden sonra iki ülke de aynı gsmh seviyelerindeymiş, şu an G. Korenin gsmh nı biliyor musunuz? 6 küsür katrilyon $ demem o ki bu ülkeye koalisyon vs bin tane farklı ideoloji lazım değil hataları kusurları görmeyeceğiz olumlu tarafa bakıp olumsuzu kapatmaya çalışacağız bak o zaman nasıl rahat ediyoruz..
    Yapılanlara bak diyor yav şimdi sevecem gelmişini geçmişini.

Yap işlet devret ile verilen sözler yüzünden milletin, devletin cebinden kaç milyar TL ler çıkıyor haberin yok ahaber izleyip geliyorsun . Mega getiriymiş . Götürü olacak o ama beyin tersten çalışıyor sanırım.

Yok efendim hastanelerde sıra yok. Sana sağlam bir has. çekerim. MR için 5 ay bekleyen insanlar biliyorum. MR lan ölecek adam . Göz için 1 ay sonra randevu verenler?

Eskiden tabi internet yoktu hastanede bekliyordunuz şimdi internetten görebildiğin için evde bekliyorsun. Tabi pardon tayyip getirdi ülkeye interneti .

Gelmiş duble yol, hastane, havalimanı diyor. Geçerli lugat 0. Satılan fabrikalar, topraklara ne demeli? Konuşsana bunlar hakkında.

Bir de gsmh dan bahsediyorsun . Ülkenin parası pul olmuş, milleti aç açıkta geziyor. Kredi borçları tavan yapmış, fakirle zengin arasındaki makas uçmuş gmsh. Bana gmsh ile değil, asgari maaş ile kaç LT benzin alabilirsin, kaç kilo et alırsın bunlarla gel.

Klasik akit işte. Yol yabdılar hüloooo. Anasını sevdiniz ülkenin anasını. Tüm akp seçmenlerini toplayıp sabun yapsak az şu kafaya bak. İsraf israf

• at yalanını elinde mikrofon. mikrofondan söyle alsın korumalar hemde meydandan alkış tufanı kopar,20 yıllık siyasetçisin bunu damı promter yazıcak.
  • uykusuzinsan kullanıcısına yanıt
    Acil servise gittiniz mi ? Orada hemen mr çekiyorlar. Yani ben geçen gün hastalandım bana öyle yaptılar. Sgk bile yok şu an çok ilginç.

• uykusuzinsan kullanıcısına yanıt
    Kardeş bizde muayene için randevu alıyoruz en geç 2-3 günü geçmiyor mr yine aynı şekilde. Sen uzayda yaşadığın için öyle olabilir. Yada şu 2 ay sonraya randevu veren hastane hangisi söylede birde ben randevu alayım

"Cahille girme münakaşaya;

Ya sinirini zıplatır tavana,

ya da yazık olur adabına"

Mevlana.

Bunu sizin için koydum hocam, şurda iki tartışalım dedik hadsiz hadsiz "şimdi sevecem gelmişini geçmişini" gibi cümleler kuruyorsunuz. Ayıp size.

• alparslan46 A kullanıcısına yanıt

Lan oğlum siteden atılmadan şu hastanelerin adını söylede birde ben randevu alayım bakım. Madem doğru söylüyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: alparslan46

Lan oğlum siteden atılmadan şu hastanelerin adını söylede birde ben randevu alayım bakım. Madem doğru söylüyorsun
    DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DİYORUM. OKUMA YAZMA ÖĞRENMEN DİLEĞİYLE CAHİL HERİF
  • alparslan46 A kullanıcısına yanıt
    Hocam normal konuşuyoruz tartışıyoruz şahıs gelmiş sevecem gelmişini geçmişini diyor.. savcılığa gidip ipsini vssini hepsini buldurup çıkarttırmam mı lazım illaki? Herkes akıllı olsun bizim bizden başka dostumuz yok bunu unutmasın ha şu da var sabır sabır efendilik bir sınıra kadardır sonrası içteki hain dıştaki hain farketmez hepsi aynıdır o saatten sonra. Ben karşı görüşün düşüncesine sayhı gösteriyorum karşı görüş neden hemen çirkefliğe başlıyor neden? Normal sohbet edelim işte nolur yani! Teknoloji sitesi artık umrumda değil demişsiniz açıkçası 7 senedir üyeyim ven de bu kadar saygısız olacağını tahmin etmezdim.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.