Şimdi Ara

Erdoğan: Devlet mi besleyecek bunları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 temmuz Paneli'nde yaptığı konuşmada, "Diyorlar ki bu kadar kişi işinden oldu, ne olacak onlara? Gitsin özel sektörde çalışsınlar bize ne, devlet mi besleyecek bunları? Bunları devlet besledi gelip devlete ihanet ettiler" dedi.

Erdoğan: Devlet mi besleyecek bunları?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 temmuz Paneli'nde yaptığı konuşmada, "Diyorlar ki bu kadar kişi işinden oldu, ne olacak onlara? Gitsin özel sektörde çalışsınlar bize ne, devlet mi besleyecek bunları? Bunları devlet besledi gelip devlete ihanet ettiler" dedi.

Erdoğan şunları söyledi:

DEVLET Mİ BESLEYECEK BUNLARI

Diyorlar ki bu kadar kişi işinden oldu, ne olacak onlara? Gitsin özel sektörde çalışsınlar bize ne, devlet mi besleyecek bunları? Bunları devlet besledi gelip devlete ihanet ettiler. Türkiye'nin en önemli sorunlarından bir tanesi de 657'dir. Bu 657'nin de bir mutabakat sağlanabilse, aynen Batı'da olduğu gibi 657'nin memur işçi ayrımı olarak değil tamamıyla çalışanlar olarak değiştirilmesi lazım. Bu olduğu zaman zaten çok daha isabetli adımların atıldığını göreceğiz.

Kayn ak :http://www.yeniakit.com.tr/haber/erdogan-devlet-mi-besleyecek-bunlari-355910.html

• Suriyeliler'e gelince hiç de öyle olmaz ama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 98 yaşında ölen 12 Eylül Darbecisi Kenan Evren arkasında milyonlarca öfkeli mağdur bıraktı. 17 yaşında astırdığı devrimci Erdal Eren için söylediği "Asmayalım da besleyelim mi" sözüyle tanınan Evren'in buna benzer pek çok sözü 12 Eylül darbesinin niteliğini özetler nitelikte olup da günümüz siyasetinin o günler ile paralelleşmeye başlamasından ciddi endişe duyuyorum.

Bir de şunu merak ediyorum, bu kişilerin terör örgütleri ile bağlantısı kesin delillerle tespit edilip soruşturma sonrası kanıtlanmış mı? Eğer kanıtlanmış ise bu kişilere terör örgütü bağlantısı ile sokakta nasıl geziyor? Yok eğer terör bağlantıları kanıtlanmamışsa yapılan ihraçlar hukuken ne kadar geçerli??? Hukuken geçerli olmayan işlemleri kişiler mahkemeye dahi taşıyamıyorsa akp genel başkanı bize ne anlatıyor???

Devlet mi besleyecek bunları? Demiş ama...

- Evet yıllar boyunca devlet besledi, beslediniz. Uyardılar beslediniz, MGK da gündeme geldi beslediniz, kopya çektiler beslediniz, orduya kumpas kurdular beslediniz. Hala çıkıp konuşuyorsunuz.

Ayrıca önemli nokta şurası. Bu ihraçlar içinde masum olanlar var ve sayıları çok ciddi. Bir Cumhurbaşkanı at izi it izine karıştı dedikten sonra çıkıp bu şekilde konuşursa ben bunu art niyetli bir açıklama olarak okurum. Zaten zamanında Kenan Evren in benzer açıklaması da bu şekilde okunmuştur. İktidarın kendini ciddi bir şekilde check etmesi gerekiyor. Gittikleri yer iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doblolu Esnaf -- 14 Temmuz 2017; 16:58:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu konuda çok titizler
    emin olun gerçekten mağdur varsa bile 1000' de 1' i geçmez.
  • Olması gereken; suçu ispatlanana kadar herkes masumdur

Ama biz de; masumluğu ispatlanana kadar herkes suçludur.

"Sanığın idamına bilâhare dinlenmesine karar verilmiştir"

Bu ülkede mantık aramayın artık, mantıksızlığın kitabını yazsam büyük larousse ansiklopedisinden daha fazla cilt oluşur. Demiyorum bana dokunmayan bin yıl yaşasın mantığıyla yaşayın ama ipler başkalarının elinde. Allah'tan yardım istemekten başka çare yok ve boş şeylerden yüz çevirip yardımı beklemek lazım. Daha çok şey yazılır da dediğim gibi ansiklopedi yazmayalım şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaazto28 -- 14 Temmuz 2017; 17:14:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doblolu Esnaf

98 yaşında ölen 12 Eylül Darbecisi Kenan Evren arkasında milyonlarca öfkeli mağdur bıraktı. 17 yaşında astırdığı devrimci Erdal Eren için söylediği "Asmayalım da besleyelim mi" sözüyle tanınan Evren'in buna benzer pek çok sözü 12 Eylül darbesinin niteliğini özetler nitelikte olup da günümüz siyasetinin o günler ile paralelleşmeye başlamasından ciddi endişe duyuyorum.

Bir de şunu merak ediyorum, bu kişilerin terör örgütleri ile bağlantısı kesin delillerle tespit edilip soruşturma sonrası kanıtlanmış mı? Eğer kanıtlanmış ise bu kişilere terör örgütü bağlantısı ile sokakta nasıl geziyor? Yok eğer terör bağlantıları kanıtlanmamışsa yapılan ihraçlar hukuken ne kadar geçerli??? Hukuken geçerli olmayan işlemleri kişiler mahkemeye dahi taşıyamıyorsa akp genel başkanı bize ne anlatıyor???

- Evet yıllar boyunca devlet besledi, beslediniz. Uyardılar beslediniz, MGK da gündeme geldi beslediniz, kopya çektiler beslediniz, orduya kumpas kurdular beslediniz. Hala çıkıp konuşuyorsunuz.

Ayrıca önemli nokta şurası. Bu ihraçlar içinde masum olanlar var ve sayıları çok ciddi. Bir Cumhurbaşkanı at izi it izine karıştı dedikten sonra çıkıp bu şekilde konuşursa ben bunu art niyetli bir açıklama olarak okurum. Zaten zamanında Kenan Evren in benzer açıklaması da bu şekilde okunmuştur. İktidarın kendini ciddi bir şekilde check etmesi gerekiyor. Gittikleri yer iyi değil.

bir darbeci ile sen Cumhurbaşkanını aynı mı tutuyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: amacsızpanda

quote:

98 yaşında ölen 12 Eylül Darbecisi Kenan Evren arkasında milyonlarca öfkeli mağdur bıraktı. 17 yaşında astırdığı devrimci Erdal Eren için söylediği "Asmayalım da besleyelim mi" sözüyle tanınan Evren'in buna benzer pek çok sözü 12 Eylül darbesinin niteliğini özetler nitelikte olup da günümüz siyasetinin o günler ile paralelleşmeye başlamasından ciddi endişe duyuyorum.

Ne alaka? Yanlış yere odaklanıyorsun, konu o değil. Siz konunun ne olduğunu anlayana kadar bu ülke daha neler görecek çok merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doblolu Esnaf -- 14 Temmuz 2017; 17:45:2 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

bu konuda çok titizler

"Bir masum içeri gireceğine bin suçlu dışarı çıksın" sözünü ve masumiyet karinesi ilkesini çok güzel açıklamışsınız tebrik ediyorum.

• Devlet mi besleyecek? Suriyelilerin de devlet tarafından beslenmesini istemiyor halk.. Ayrıca daha dün AKP Fetöden ihraç edilenler için özel sektörde istihdam edilmelerinin önünü açma çalışmasını başlattı..

• Arkadaş ben dedim,

Memurluğu da emekliliği de kaldıracaklar

• fetöden ihrac edilen adamın, fetöye senin kadar hayrı dokunmadı. neyin tribini atıyorsun sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: amacsızpanda

quote:

fetö ile bir olup , pkk nın elemanını gizli sanık yapıp kendi ordusuna kumpas kuranları destekleyen adamı çok fazla masum göstermişssin . yine kenan evren denen kişi de seçimle geldi. Olay seçmek seçilmek değil. namuslu dürüst olmak. RTE nin adil olduğuna inansak zaten bu kadar muhalefet etmeyiz.

• Bu söylemlerin bir diğer etkisi de, devlete düşman bir FETÖ'cü kitlesi yaratmak...
  • Gerçekten fetöcü olanlara zırnık acımıyorum. Çünkü onlar sınavla değil torpille geldiler. Ama bir de fetö ile alakası olmayan sırf muhalefet diye sırf aydın diye din tüccarlarına karşı diye işinden edilen akademisyen, memur, işçiler var. Bunkar KHK ile aradan hemen çıkarıldı. Asıl onlar için adalet

• Senide devlet besledi

10 sene kolkoka kırlarda gezdiniz

Naber Şakir

• Doblolu Esnaf kullanıcısına yanıt
    Suçlu olanı savunmak aptallıktır. Fakat iddianamesi hazırlanmamış insanlar var içeride neyle suçlu oldukları bile belli değil. Müyesser hanımın Hukuksuzluklara dikkat çeken yazısını okumak gerekir. Hadi belli kesimin yazıları taraflı olabilir ama bu kişi tam bir fetö karşıtı olmasına rağmen hukuk demiş.

Birde şu olay var bugün ahmet şık bile fetöcü olarak lanse ediliyor ne yapmamız gerek ahmet şık çıkınca yüzüne mi tüküreceğiz

• Suriyelileri cb ni mi besliyorki bizz besliyoruzz bizzz.harrrrrraaaaaaammmmm zikkkkkim olsun.onlarada vesile olanada....

• kaazto28 K kullanıcısına yanıt
    ispatmı adam silahı tutmuş doğrultmuş yok o telefon yok ben değildim..
  • ak27 A kullanıcısına yanıt
    suriyelileri esattan kaçar fetöcüler trumpdanmı kaçıyor birder..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

bu konuda çok titizler

benim bulunduğum ilçede 26 kişi alındı. polis, öğretmen, kaymakam, memur, asker.

Nokta atışı. Tam isabet.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.