Şimdi Ara

Erdogan:Bir aksilik olursa kaybeden biz degil Türkiye olur. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
3
Favori
30.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
358 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ülkenin kaderi bekası bana bağlı

    Diyor.

    Normaldir.

    16 sene iktidarlık sonra başkanlık verildiyse bu millet tarafından

    Bu millete az bile konuşmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özgüven değil tehdit

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcwolf28

    Zehir gibi kafa var sende ama insanları öldüren cinsten.

    Zehir gibi değilim yaşananları anlatıyorum, gidip ben koymadım o adamı oraya 23 mü 28 milyon vatandaşın oyu ile oraya geldi..
  • Akp ce Erdoğan seçimle gitmeyecek, artık açıkça söylüyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla kim ne derse desin bugün migrosa gittim menşei Türkiye olan 1marka prinç vardı mercimek krza öyle üzüldüm lan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: armanac05


    quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk


    quote:

    Orijinalden alıntı: pcwolf28


    quote:

    Orijinalden alıntı: strong mind strong body

    reisim canım kurban sana

    Tez zamanda inşallah ama şunu bilmeden gitme.https://www.islam-tr.net/konu/allahtan-baskasi-icin-kurban-olurum-demek-caiz-mi.41001/



    Konuya dönersek, bunca zaman korku ve tehdit saçarak bu günlere geldiler, hep önceki zamanları gösterip şöyleydi böyleydi diye kendilerini mükemmelmiş gibi gösterdiler.

    Ama bu sefer ciddi bir darbe bekliyorum. Artık millet akıllıysa görmüştür öncekiyle şimdikinin bir olduğunu...

    Sen neyin darbesini bekliyorsun bakalım çıkar ağzındaki baklayı.. Tehditmiş geç bunları çok ağlarsınız daha siz böyle esas sizin kesim kafasını vursun duvarlara biz niye bu kadar yattık çalışmadık çabalamadıkta bu adam geldi başımıza dert oldu 15 senedir gitmiyor anca ölmesini beklersiniz o da dua ederek.. Atam izindeyiz deyip paso izin yapanların sonucunda başa gelmiş bir adamdır bu ha şimdi dövsünler dizlerini.. Adamın her dediğinden mana çıkara çıkara böyle bir haller olur yaşarsınız bugün.. Ha bu kafa ile de devam edin, edin de bu adam daha başa gelsin..

    kesinlikle öyle birşey yok .tamamen hatalı .
    cumhuriyet tarihi muhteşem bir başarıdır .buna İsmet Paşa da dahildir , Özal da dahildir , Menderes de , Ecevit de . ve hatta Mesut yılmaz ve tansu çiller de dahildir .
    Türkiyeyinin başarısını göreceksen dünyanın batısına değil doğusuna bakmak gerek .
    rusyanın sistemi çöktü . çinde kameraların girmesinin yasak olduğu bölgeler var , arap coğrafyası 1000 yıl öncesinin kafasını yaşıyor .
    geçen seçimde seçim görevlisiydim .sanki herkes kardeş olmuş . ne akp li farkı vardı ne chp li ne mhp li ne hdp li . en ufak bir taşkınlık yok.
    bizim fabrikalarımız yoktu ama fabrikaya enerji gerek . barajlarımız da yoktu .bizim eğitimli insanımız da yoktu . bizim çok zengin petrol yataklarımız da yoktu öyle .
    Cumhuriyet kuruldu tam herşeyi yoluna koyuyoruz fakirlikle birşeyler yapıyoruz derken 2. dünya savaşını yaşadık .70 milyon insan öldü. bizim ekonomimiz çökme noktasına geldi .eli silah tutan herkesi cepheye gönderdik.
    o bitti soğuk savaş başladı . gelirimizi askere harcadık . hem amerikanın hem rusyanın açtığı belalarla uğraştık . bizi geri bırakmak için ellerinden geleni yaptılar .
    yunan yayılmacılığıyla uğraştık. kolay mıydı kıbrıs zaferi .
    bunlar bitti pkk başladı bu kez .
    avrupayla amerika arap parasıyla faizi enflasyonu kendi ülkelerinde sıfırladı .
    bizim öyle gelirlerimiz yoktu .
    buna rağmen elektriksiz köy , okulsuz sokak , hastanesiz şehir kalmadı .
    yanlışlar yok muydu elbette vardı . ama bunlar Türkiyenin sınırından çıkınca yok .
    barış içinde seçim yapmak bile büyük bir nimettir

    Bak sayın üye gayet güzel yazıyorsun eleştirinde gayet yerinde bende bunun farkındayım akp 'nin yaptıklarınında farkındayım bu ülke kurulduğundan beri geldiği konumu da..

    1923 'te kuruldu cumhuriyetimiz ve 2002 'ye kadar elbet geliştik ama az ama çok akp geldi belki hazıra kondu belki çok çabaladı bu da ayrı tartışılır.. Yalnız ülkemiz siyaset adamlarının asılması deniz gezmişlerin asılması pkk 'nın eylemlere başlaması ve özellikle pkk ülkemize 1 trilyon dolarlık zarar vermesi şu an iki katı ülke olacaktık daha fazla kayıp vermeyelim diye sınır ötesi operasyonlar hep bir şekilde geri adım atılarak yapıldılar ne oldu pkk geri çekilde kaçtı gitti ama hala orada 10000 kişi en az vardı örgüte katılanları saymıyorum her geçen sene işte kayıp vermeyelim diye diye 35000 şehit verdik geldiler 10 şehit aldılar bizden bir daha geldiler 33 şehit her geldiklerinde bizi savunmasız yakaladılar ama teknoloji konusunda iha mızı yapmıyoruz ya da yapamıyoruz bak şimdi ihalar ne işler baaşarıyor ve artı biz artık üstlerine gidiyoruz teknolojizimiz az da olsa artması debebi ile ve profesyonel ordu da buna güç kattı hep silah kullanmayı bilen adamlar gidiyor göreve eskiden kim gidiyordu ben askerlik yaptım g3 ile 11 kez mermi atarak terörist mi avlarım sen söyle bana 86 model silahla teörist mi avlayabilirdim saha bilmem arazi bilmem iki kere yat kalk yaptık askerlik bitiverdi ne oluyordu işte bu gençlerimiz gidiyordu şehit oluyordu ya da pusuya düşüyordu artık bunlar bitiyor artık biz silahlarımızla gidiyoruz üstlerine temizlemek için profesyonel ordu ile ihalar ile kendi mpt 76 mız ile onların elinde amerikan silahları olmasa bize bu kadar bile zarar veremeyeceklerdi de işte adi ülkelerin oyunlarına geliyoruz maalesef ama abd de görüyor artık niyetimizi pkk bitmek zorunda nasıl onlar ülkelerinde savaş yok özgürlük var rahatlık var bizde bunu istiyoruz ve hakkımızda..

    Şimdi onlar çöküşe az da olsa geçtiler bir sürü fabrikaları satıyorlar araç firmaları olarak artı çin in yükselişi hindistan ın yükselişi güney kore kuzey kore bile yükselişte ve katarlar matarlar bile büyümüş petrol satarakta olsa dubai 'yi resimler de gördüm nereden nereye gelmiş adamlar finans merkezi kuruyorlar dünyanın en büyüğü artı ve daha neler neler ülkemizde bu konumda söz sahibi olmak istiyor bugün bilişim vadisini kurduk belki birileri eğleniyor şuan biz kim silikon vadisi olacağız diyor ama ilk zamanlar bu işler böyledir gülerler komik gelir ama samsung 'ta işk zamanlar böyle idi ve bugün söz sahibi vestel le bugün dalga geçenler gün gelecek bir samsung gibi vestel de bizden çıkacak dünya 'ya emeklemeden koşulmaz diye boşuna dememişler ama bunda 80 yıllık cumhuriyet tarihinde iyi ya da kötü akp 'nin 15 yılında ciddi bir fark var kimse bunu bana görmüyorum demesin cevap vermeye bile gerek duymam..




  • 0z0z 0 kullanıcısına yanıt
    adam bulmuş böyle biatçı kesimi, biniyor üzerine, vuruyor kırbacı.



    aslında rte'de hiçbir iş yok. kendisi tarafından akp=din tanımını beyne yerleştirilmiş biatçı kesime oğlu bilal de, x kişi de biner üzerine, vurur kırbacı.



    bu ülkenin başına ne geldiyse biatçılık yüzünden geliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun bir zamandır diyordum ki Allah bu oyunları, hileleri ne zaman bozacak acaba? Bunun Anayasa referandumunda gerçekleşeceğini tahmin ediyordum ki kıl payı olmadı. Şimdi önümüzde ve onların da önünde 2023'ten önceki son dönemeç olan 2019 genel seçimleri kaldı. Kabul edilen anayasa ve diğer iktidarda oldukları 16 yıllık etkenlerle beraber diyebiliriz ki kara göründü. Finish çizgisine az kaldı. Düşüncem 2023'e kadar BOP projesinin fiiliyatta ülkemize de ulaşacağıydı. Eğer 2019 genel seçimlerinde istenilen sonuç alınmazsa 2023'e kalmayacaktır. Suriyeliler falan belli bir amaca hizmet içindi. Farklı etnik kökenli insanların bulunduğu bir toplum pimi çekilmiş bomba gibidir. İdeolojik çeşitlilik ne kadar fazla olursa kargaşa da o kadar fazla olur. Suriye'den sora sıra kimde sanıyorsunuz? Madagaskar'da olacak hali yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _bluescream_

    Valla kim ne derse desin bugün migrosa gittim menşei Türkiye olan 1marka prinç vardı mercimek krza öyle üzüldüm lan

    İyi bari Türk malı 1 tane(numunelik) bulmuşsun yine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir aksilik olursa kazanan chp olur, kazanan sahiller olur. Yaşasın tam bağımsız amerika
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaptaniguana

    Uzun bir zamandır diyordum ki Allah bu oyunları, hileleri ne zaman bozacak acaba? Bunun Anayasa referandumunda gerçekleşeceğini tahmin ediyordum ki kıl payı olmadı. Şimdi önümüzde ve onların da önünde 2023'ten önceki son dönemeç olan 2019 genel seçimleri kaldı. Kabul edilen anayasa ve diğer iktidarda oldukları 16 yıllık etkenlerle beraber diyebiliriz ki kara göründü. Finish çizgisine az kaldı. Düşüncem 2023'e kadar BOP projesinin fiiliyatta ülkemize de ulaşacağıydı. Eğer 2019 genel seçimlerinde istenilen sonuç alınmazsa 2023'e kalmayacaktır. Suriyeliler falan belli bir amaca hizmet içindi. Farklı etnik kökenli insanların bulunduğu bir toplum pimi çekilmiş bomba gibidir. İdeolojik çeşitlilik ne kadar fazla olursa kargaşa da o kadar fazla olur. Suriye'den sora sıra kimde sanıyorsunuz? Madagaskar'da olacak hali yok.

    Bop fitnesinin diğer ayağı göç vs ile bölgedeki ülkelerin demografik yani nüfus yapılarını değiştirmektir.

    Ülkeye göç eden ve sürekli üreyen suriyelileri bu çerçevede değerlendirmek en gerçekçi bakış açısı olur ki bunların çoğuna vatandaşlık hakkı verildiğini nüfus cüzdanı verildiğini göz önüne almak doğru olur.

    Sene 1983 sözde saddam zulmünden kaçan 500.000 peşmergeyi aldık.

    Özal zamanıydı.

    Doğu güneydoğu hatta ülke geneline dağıtıldı bunlar.

    Ürediler ürediler

    Nüfusun yüzde 3-5 iken

    Bugün bir etnik sorun haline geldiler(getirildiler)

    Hesap buydu.

    İlerde suriyeli arap etnik sorunlarına bu millet ve devlet hazırlıklı olsun.

    Bu ülke bu hale gelmemeliydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 22 Mart 2018; 0:55:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kaptaniguana kullanıcısına yanıt
    bence Allah RTE'yi koltukta sürekli tutarak Türkiye'nin başına bela getirmeye kararlı.



    Bildiğimiz Allah belki de iyi bir Allah değildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 22 Mart 2018; 0:56:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk


    quote:

    Orijinalden alıntı: armanac05


    quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk


    quote:

    Orijinalden alıntı: pcwolf28


    quote:

    Orijinalden alıntı: strong mind strong body

    reisim canım kurban sana

    Tez zamanda inşallah ama şunu bilmeden gitme.https://www.islam-tr.net/konu/allahtan-baskasi-icin-kurban-olurum-demek-caiz-mi.41001/



    Konuya dönersek, bunca zaman korku ve tehdit saçarak bu günlere geldiler, hep önceki zamanları gösterip şöyleydi böyleydi diye kendilerini mükemmelmiş gibi gösterdiler.

    Ama bu sefer ciddi bir darbe bekliyorum. Artık millet akıllıysa görmüştür öncekiyle şimdikinin bir olduğunu...

    Sen neyin darbesini bekliyorsun bakalım çıkar ağzındaki baklayı.. Tehditmiş geç bunları çok ağlarsınız daha siz böyle esas sizin kesim kafasını vursun duvarlara biz niye bu kadar yattık çalışmadık çabalamadıkta bu adam geldi başımıza dert oldu 15 senedir gitmiyor anca ölmesini beklersiniz o da dua ederek.. Atam izindeyiz deyip paso izin yapanların sonucunda başa gelmiş bir adamdır bu ha şimdi dövsünler dizlerini.. Adamın her dediğinden mana çıkara çıkara böyle bir haller olur yaşarsınız bugün.. Ha bu kafa ile de devam edin, edin de bu adam daha başa gelsin..

    kesinlikle öyle birşey yok .tamamen hatalı .
    cumhuriyet tarihi muhteşem bir başarıdır .buna İsmet Paşa da dahildir , Özal da dahildir , Menderes de , Ecevit de . ve hatta Mesut yılmaz ve tansu çiller de dahildir .
    Türkiyeyinin başarısını göreceksen dünyanın batısına değil doğusuna bakmak gerek .
    rusyanın sistemi çöktü . çinde kameraların girmesinin yasak olduğu bölgeler var , arap coğrafyası 1000 yıl öncesinin kafasını yaşıyor .
    geçen seçimde seçim görevlisiydim .sanki herkes kardeş olmuş . ne akp li farkı vardı ne chp li ne mhp li ne hdp li . en ufak bir taşkınlık yok.
    bizim fabrikalarımız yoktu ama fabrikaya enerji gerek . barajlarımız da yoktu .bizim eğitimli insanımız da yoktu . bizim çok zengin petrol yataklarımız da yoktu öyle .
    Cumhuriyet kuruldu tam herşeyi yoluna koyuyoruz fakirlikle birşeyler yapıyoruz derken 2. dünya savaşını yaşadık .70 milyon insan öldü. bizim ekonomimiz çökme noktasına geldi .eli silah tutan herkesi cepheye gönderdik.
    o bitti soğuk savaş başladı . gelirimizi askere harcadık . hem amerikanın hem rusyanın açtığı belalarla uğraştık . bizi geri bırakmak için ellerinden geleni yaptılar .
    yunan yayılmacılığıyla uğraştık. kolay mıydı kıbrıs zaferi .
    bunlar bitti pkk başladı bu kez .
    avrupayla amerika arap parasıyla faizi enflasyonu kendi ülkelerinde sıfırladı .
    bizim öyle gelirlerimiz yoktu .
    buna rağmen elektriksiz köy , okulsuz sokak , hastanesiz şehir kalmadı .
    yanlışlar yok muydu elbette vardı . ama bunlar Türkiyenin sınırından çıkınca yok .
    barış içinde seçim yapmak bile büyük bir nimettir

    Bak sayın üye gayet güzel yazıyorsun eleştirinde gayet yerinde bende bunun farkındayım akp 'nin yaptıklarınında farkındayım bu ülke kurulduğundan beri geldiği konumu da..

    1923 'te kuruldu cumhuriyetimiz ve 2002 'ye kadar elbet geliştik ama az ama çok akp geldi belki hazıra kondu belki çok çabaladı bu da ayrı tartışılır.. Yalnız ülkemiz siyaset adamlarının asılması deniz gezmişlerin asılması pkk 'nın eylemlere başlaması ve özellikle pkk ülkemize 1 trilyon dolarlık zarar vermesi şu an iki katı ülke olacaktık daha fazla kayıp vermeyelim diye sınır ötesi operasyonlar hep bir şekilde geri adım atılarak yapıldılar ne oldu pkk geri çekilde kaçtı gitti ama hala orada 10000 kişi en az vardı örgüte katılanları saymıyorum her geçen sene işte kayıp vermeyelim diye diye 35000 şehit verdik geldiler 10 şehit aldılar bizden bir daha geldiler 33 şehit her geldiklerinde bizi savunmasız yakaladılar ama teknoloji konusunda iha mızı yapmıyoruz ya da yapamıyoruz bak şimdi ihalar ne işler baaşarıyor ve artı biz artık üstlerine gidiyoruz teknolojizimiz az da olsa artması debebi ile ve profesyonel ordu da buna güç kattı hep silah kullanmayı bilen adamlar gidiyor göreve eskiden kim gidiyordu ben askerlik yaptım g3 ile 11 kez mermi atarak terörist mi avlarım sen söyle bana 86 model silahla teörist mi avlayabilirdim saha bilmem arazi bilmem iki kere yat kalk yaptık askerlik bitiverdi ne oluyordu işte bu gençlerimiz gidiyordu şehit oluyordu ya da pusuya düşüyordu artık bunlar bitiyor artık biz silahlarımızla gidiyoruz üstlerine temizlemek için profesyonel ordu ile ihalar ile kendi mpt 76 mız ile onların elinde amerikan silahları olmasa bize bu kadar bile zarar veremeyeceklerdi de işte adi ülkelerin oyunlarına geliyoruz maalesef ama abd de görüyor artık niyetimizi pkk bitmek zorunda nasıl onlar ülkelerinde savaş yok özgürlük var rahatlık var bizde bunu istiyoruz ve hakkımızda..

    Şimdi onlar çöküşe az da olsa geçtiler bir sürü fabrikaları satıyorlar araç firmaları olarak artı çin in yükselişi hindistan ın yükselişi güney kore kuzey kore bile yükselişte ve katarlar matarlar bile büyümüş petrol satarakta olsa dubai 'yi resimler de gördüm nereden nereye gelmiş adamlar finans merkezi kuruyorlar dünyanın en büyüğü artı ve daha neler neler ülkemizde bu konumda söz sahibi olmak istiyor bugün bilişim vadisini kurduk belki birileri eğleniyor şuan biz kim silikon vadisi olacağız diyor ama ilk zamanlar bu işler böyledir gülerler komik gelir ama samsung 'ta işk zamanlar böyle idi ve bugün söz sahibi vestel le bugün dalga geçenler gün gelecek bir samsung gibi vestel de bizden çıkacak dünya 'ya emeklemeden koşulmaz diye boşuna dememişler ama bunda 80 yıllık cumhuriyet tarihinde iyi ya da kötü akp 'nin 15 yılında ciddi bir fark var kimse bunu bana görmüyorum demesin cevap vermeye bile gerek duymam..

    maalesef . uzun lafa gerek yok .şunu yaptılar bunu yaptılar falan . sanal çiftlik kadar masal sadece . tek birşeye bakmak yeterli . milli arabaları nerede




  • Seni biraz fedöcü gördüm. Baylog falan olabilir sende @emirhanyh

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: armanac05


    quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk


    quote:

    Orijinalden alıntı: armanac05


    quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk


    quote:

    Orijinalden alıntı: pcwolf28


    quote:

    Orijinalden alıntı: strong mind strong body

    reisim canım kurban sana

    Tez zamanda inşallah ama şunu bilmeden gitme.https://www.islam-tr.net/konu/allahtan-baskasi-icin-kurban-olurum-demek-caiz-mi.41001/



    Konuya dönersek, bunca zaman korku ve tehdit saçarak bu günlere geldiler, hep önceki zamanları gösterip şöyleydi böyleydi diye kendilerini mükemmelmiş gibi gösterdiler.

    Ama bu sefer ciddi bir darbe bekliyorum. Artık millet akıllıysa görmüştür öncekiyle şimdikinin bir olduğunu...

    Sen neyin darbesini bekliyorsun bakalım çıkar ağzındaki baklayı.. Tehditmiş geç bunları çok ağlarsınız daha siz böyle esas sizin kesim kafasını vursun duvarlara biz niye bu kadar yattık çalışmadık çabalamadıkta bu adam geldi başımıza dert oldu 15 senedir gitmiyor anca ölmesini beklersiniz o da dua ederek.. Atam izindeyiz deyip paso izin yapanların sonucunda başa gelmiş bir adamdır bu ha şimdi dövsünler dizlerini.. Adamın her dediğinden mana çıkara çıkara böyle bir haller olur yaşarsınız bugün.. Ha bu kafa ile de devam edin, edin de bu adam daha başa gelsin..

    kesinlikle öyle birşey yok .tamamen hatalı .
    cumhuriyet tarihi muhteşem bir başarıdır .buna İsmet Paşa da dahildir , Özal da dahildir , Menderes de , Ecevit de . ve hatta Mesut yılmaz ve tansu çiller de dahildir .
    Türkiyeyinin başarısını göreceksen dünyanın batısına değil doğusuna bakmak gerek .
    rusyanın sistemi çöktü . çinde kameraların girmesinin yasak olduğu bölgeler var , arap coğrafyası 1000 yıl öncesinin kafasını yaşıyor .
    geçen seçimde seçim görevlisiydim .sanki herkes kardeş olmuş . ne akp li farkı vardı ne chp li ne mhp li ne hdp li . en ufak bir taşkınlık yok.
    bizim fabrikalarımız yoktu ama fabrikaya enerji gerek . barajlarımız da yoktu .bizim eğitimli insanımız da yoktu . bizim çok zengin petrol yataklarımız da yoktu öyle .
    Cumhuriyet kuruldu tam herşeyi yoluna koyuyoruz fakirlikle birşeyler yapıyoruz derken 2. dünya savaşını yaşadık .70 milyon insan öldü. bizim ekonomimiz çökme noktasına geldi .eli silah tutan herkesi cepheye gönderdik.
    o bitti soğuk savaş başladı . gelirimizi askere harcadık . hem amerikanın hem rusyanın açtığı belalarla uğraştık . bizi geri bırakmak için ellerinden geleni yaptılar .
    yunan yayılmacılığıyla uğraştık. kolay mıydı kıbrıs zaferi .
    bunlar bitti pkk başladı bu kez .
    avrupayla amerika arap parasıyla faizi enflasyonu kendi ülkelerinde sıfırladı .
    bizim öyle gelirlerimiz yoktu .
    buna rağmen elektriksiz köy , okulsuz sokak , hastanesiz şehir kalmadı .
    yanlışlar yok muydu elbette vardı . ama bunlar Türkiyenin sınırından çıkınca yok .
    barış içinde seçim yapmak bile büyük bir nimettir

    Bak sayın üye gayet güzel yazıyorsun eleştirinde gayet yerinde bende bunun farkındayım akp 'nin yaptıklarınında farkındayım bu ülke kurulduğundan beri geldiği konumu da..

    1923 'te kuruldu cumhuriyetimiz ve 2002 'ye kadar elbet geliştik ama az ama çok akp geldi belki hazıra kondu belki çok çabaladı bu da ayrı tartışılır.. Yalnız ülkemiz siyaset adamlarının asılması deniz gezmişlerin asılması pkk 'nın eylemlere başlaması ve özellikle pkk ülkemize 1 trilyon dolarlık zarar vermesi şu an iki katı ülke olacaktık daha fazla kayıp vermeyelim diye sınır ötesi operasyonlar hep bir şekilde geri adım atılarak yapıldılar ne oldu pkk geri çekilde kaçtı gitti ama hala orada 10000 kişi en az vardı örgüte katılanları saymıyorum her geçen sene işte kayıp vermeyelim diye diye 35000 şehit verdik geldiler 10 şehit aldılar bizden bir daha geldiler 33 şehit her geldiklerinde bizi savunmasız yakaladılar ama teknoloji konusunda iha mızı yapmıyoruz ya da yapamıyoruz bak şimdi ihalar ne işler baaşarıyor ve artı biz artık üstlerine gidiyoruz teknolojizimiz az da olsa artması debebi ile ve profesyonel ordu da buna güç kattı hep silah kullanmayı bilen adamlar gidiyor göreve eskiden kim gidiyordu ben askerlik yaptım g3 ile 11 kez mermi atarak terörist mi avlarım sen söyle bana 86 model silahla teörist mi avlayabilirdim saha bilmem arazi bilmem iki kere yat kalk yaptık askerlik bitiverdi ne oluyordu işte bu gençlerimiz gidiyordu şehit oluyordu ya da pusuya düşüyordu artık bunlar bitiyor artık biz silahlarımızla gidiyoruz üstlerine temizlemek için profesyonel ordu ile ihalar ile kendi mpt 76 mız ile onların elinde amerikan silahları olmasa bize bu kadar bile zarar veremeyeceklerdi de işte adi ülkelerin oyunlarına geliyoruz maalesef ama abd de görüyor artık niyetimizi pkk bitmek zorunda nasıl onlar ülkelerinde savaş yok özgürlük var rahatlık var bizde bunu istiyoruz ve hakkımızda..

    Şimdi onlar çöküşe az da olsa geçtiler bir sürü fabrikaları satıyorlar araç firmaları olarak artı çin in yükselişi hindistan ın yükselişi güney kore kuzey kore bile yükselişte ve katarlar matarlar bile büyümüş petrol satarakta olsa dubai 'yi resimler de gördüm nereden nereye gelmiş adamlar finans merkezi kuruyorlar dünyanın en büyüğü artı ve daha neler neler ülkemizde bu konumda söz sahibi olmak istiyor bugün bilişim vadisini kurduk belki birileri eğleniyor şuan biz kim silikon vadisi olacağız diyor ama ilk zamanlar bu işler böyledir gülerler komik gelir ama samsung 'ta işk zamanlar böyle idi ve bugün söz sahibi vestel le bugün dalga geçenler gün gelecek bir samsung gibi vestel de bizden çıkacak dünya 'ya emeklemeden koşulmaz diye boşuna dememişler ama bunda 80 yıllık cumhuriyet tarihinde iyi ya da kötü akp 'nin 15 yılında ciddi bir fark var kimse bunu bana görmüyorum demesin cevap vermeye bile gerek duymam..

    maalesef . uzun lafa gerek yok .şunu yaptılar bunu yaptılar falan . sanal çiftlik kadar masal sadece . tek birşeye bakmak yeterli . milli arabaları nerede

    Bekleyeksin daha o zaman hemen bugün araba yapacağız deyip yarın olunca araba nerede diyen insana zaten fazla bir şey anlatamazsın, çünkü onlar iha yaptığımızda da aynı lafları diyorlardı inanmıyorlardı uydurma diyorlardı ama onları en son görenler teröristler oluyor şimdi iha yaptık motoru yerli değil çamuruna yatıldı sonra motor da yapıldı artık sesleri çıkmıyor çünkü artık yabancı ülkelere satışını yapmaya başladık.. İşte birileri daha çok rahatsız olacak bu ülke de.. Rahatsız olanlar Hürriyet 'i satışa çıkarmaya başladı çekip gidecek bu ülkeden yurt dışında şirketini açsın anladı başa çıkamayacağını.. Ve akıllı adammışta adam bakar parasına dava hukuk ülke kimin umurunda değil mi!! ve bu satış bana kuşkuları uyandırdı acaba diyorum yabancı devletlerin daha büyük bir oyunumu geliyor yoksa nedir bunun kulağına bir şeyler gitmişte olabilir neden olmasın sat elde ne var ise demişlerdir ülke daha karıştırılacak diye.. Bakalım yaşayıp göreceğiz..




  • Galaksi kümeleri , saman yolu galaksisi , yıldızlar kümesi , yıldızlar , güneş , güneş yıldızının içinde bulunan dünya , koskaca dünyanin içinde yer alan ufak kara parçası Türkiye.

    Allah : Türkiyenin başınada erdoğanı sürekli tutayımda senelerce bela olsun.

    😂😂😂 kafalar karışık babacan


    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0z0z

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kaptaniguana

    Uzun bir zamandır diyordum ki Allah bu oyunları, hileleri ne zaman bozacak acaba? Bunun Anayasa referandumunda gerçekleşeceğini tahmin ediyordum ki kıl payı olmadı. Şimdi önümüzde ve onların da önünde 2023'ten önceki son dönemeç olan 2019 genel seçimleri kaldı. Kabul edilen anayasa ve diğer iktidarda oldukları 16 yıllık etkenlerle beraber diyebiliriz ki kara göründü. Finish çizgisine az kaldı. Düşüncem 2023'e kadar BOP projesinin fiiliyatta ülkemize de ulaşacağıydı. Eğer 2019 genel seçimlerinde istenilen sonuç alınmazsa 2023'e kalmayacaktır. Suriyeliler falan belli bir amaca hizmet içindi. Farklı etnik kökenli insanların bulunduğu bir toplum pimi çekilmiş bomba gibidir. İdeolojik çeşitlilik ne kadar fazla olursa kargaşa da o kadar fazla olur. Suriye'den sora sıra kimde sanıyorsunuz? Madagaskar'da olacak hali yok.

    Bop fitnesinin diğer ayağı göç vs ile bölgedeki ülkelerin demografik yani nüfus yapılarını değiştirmektir.

    Ülkeye göç eden ve sürekli üreyen suriyelileri bu çerçevede değerlendirmek en gerçekçi bakış açısı olur ki bunların çoğuna vatandaşlık hakkı verildiğini nüfus cüzdanı verildiğini göz önüne almak doğru olur.

    Sene 1983 sözde saddam zulmünden kaçan 500.000 peşmergeyi aldık.

    Özal zamanıydı.

    Doğu güneydoğu hatta ülke geneline dağıtıldı bunlar.

    Ürediler ürediler

    Nüfusun yüzde 3-5 iken

    Bugün bir etnik sorun haline geldiler(getirildiler)

    Hesap buydu.

    İlerde suriyeli arap etnik sorunlarına bu millet ve devlet hazırlıklı olsun.

    Bu ülke bu hale gelmemeliydi.

    Eeeeee batı 'daki abla abilerinize de sorarlar onlar evlenmek için erken ben kariyer yapacağım dediler kitapların peşine düştüler okur yazar olacağız dediler evlenmek çağ dışı dediler ülke gezmek varken hayatı yaşamak daha iyi dediler böyle böyle batı Türkiye 'nin batısı 2 çocuk yaparken 1 e düştü şuanki ortalama 2.3 'ler de doğu da ise 2.7 'leri geçti sonra batı dakilerin sayısı azalkıyor niye sol kesim iktidar olamıyor, bir de bahaneleri de var ben kendime bakamıyorum 2 çocuk niye yapayım manyak mıyım ben haaa sonra da oylar niye düşüyor doğu da niye oylar akp 'ye gidiyor hdp niye bu kadar yükseldi.. O gün olanları bugün şimdi daha iyi anlıyoruz..




  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Yeni çağ da hiç bir ülke yoktur ki geçmişe göre gelişme göstermemiş olsun.Bizim sahip olduğumuz üzülerek söylemeliyim ki cahil toplum bunun bilincinde değil sürekli bir geçmişe kıyaslama vardır işte cehalet tam bu noktada başlıyor.Teknoloji gelişiyor ve gelişen bu teknoloji dünyanın hemen hemen her ülkesine bir şekilde ulaşıyor.Kaldı ki sen 70 milyonluk bir ülkeye bunu seve seve ulaştırırsın.O çevrende gördüğün evler,arabalar,fabrikalar vs bunların hepsi teknoloji ile oluşan şeylerdir.Şimdi birisi gelip iktidar sayesinde kalkındık falan derse karşı çıkarım senin iktidar döneminde açılmış kaçtane büyük şirketin var,Beko,Vestel,Arçelik bilmem ne bunlar hep vardı teknoloji geliştikçe bunlar da onlarla beraber gelişti arçelik üretilen tv ve benzeri ürünleri seneler önce bizzat gördüm fabrikasında hiçbiri kendi üretimi değil ithal ürünleri birleştirip satıyorlar herneyse konumuz bu değil. Eğer çağa ayak uydurmayı bir başarı olarak görüyorsanız sizin de +50 yaşındaki o bahsettiğimiz kitleden farkınız kalmaz. Başarı 3-5 milyonluk İsveç,Norveç gibi teknoloji alanında kendini ileriye taşımış iktidarların hakettiğini düşündüğüm bir makamdır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Deadwood kullanıcısına yanıt
    Değişim şart ama yani bir tarafta kemal bir tarafta iyi parti sonuç olarak beni heycanlandıran bir isim yok keşke olsaydı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.