Şimdi Ara

Erdogan:Bir aksilik olursa kaybeden biz degil Türkiye olur. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
3
Favori
30.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
358 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • OturanKuş kullanıcısına yanıt
    Bu mantikla Allah "koskoca dunyanin icinde yer alan ufak kara parcasi Turkiye'yi" goremiyor. Turkiyeyi aramak onun icin samanlikta igne aramak gibi.



    Yanlis miyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 22 Mart 2018; 2:22:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mamaker

    Yeni çağ da hiç bir ülke yoktur ki geçmişe göre gelişme göstermemiş olsun.Bizim sahip olduğumuz üzülerek söylemeliyim ki cahil toplum bunun bilincinde değil sürekli bir geçmişe kıyaslama vardır işte cehalet tam bu noktada başlıyor.Teknoloji gelişiyor ve gelişen bu teknoloji dünyanın hemen hemen her ülkesine bir şekilde ulaşıyor.Kaldı ki sen 70 milyonluk bir ülkeye bunu seve seve ulaştırırsın.O çevrende gördüğün evler,arabalar,fabrikalar vs bunların hepsi teknoloji ile oluşan şeylerdir.Şimdi birisi gelip iktidar sayesinde kalkındık falan derse karşı çıkarım senin iktidar döneminde açılmış kaçtane büyük şirketin var,Beko,Vestel,Arçelik bilmem ne bunlar hep vardı teknoloji geliştikçe bunlar da onlarla beraber gelişti arçelik üretilen tv ve benzeri ürünleri seneler önce bizzat gördüm fabrikasında hiçbiri kendi üretimi değil ithal ürünleri birleştirip satıyorlar herneyse konumuz bu değil. Eğer çağa ayak uydurmayı bir başarı olarak görüyorsanız sizin de +50 yaşındaki o bahsettiğimiz kitleden farkınız kalmaz. Başarı 3-5 milyonluk İsveç,Norveç gibi teknoloji alanında kendini ileriye taşımış iktidarların hakettiğini düşündüğüm bir makamdır.

    Sayısı az olan ülkeler daha çabuk kalkınır bu sabittir, Almanya Çin gibiler hariç istisnadır onlar ama bugün Yeni zelanda mı neydi aşın bakın

    https://www.google.com.tr/search?source=hp&ei=PvCyWuShCcqegAbagargBw&q=yeni+zelanda+n%C3%BCfus&oq=yeni+zelanda+n%C3%BCfus&gs_l=psy-ab.3..0l4j0i22i30k1l6.555.8829.0.9276.20.19.1.0.0.0.165.1732.0j14.14.0....0...1.1.64.psy-ab..5.15.1739...0i131k1j0i10k1.0.4LWytMEhoQ8

    Şu ülke bile neler neler yapıyor nedeni de basit küçük ülke ve gücüne güç katıyor.. Biz ise almanya gibi ülkeyiz nüfusta ama çalışmaya üretmeye geldi mi zelanda kadar olamıyoruz işte bu da bize zarar olarak geri dönüyor.. Bizde şuan işsizlik var mı var ve bizim nüfusu 83 milyondan 41 milyona düşür bakalım otomatikmen ülkedeki gsyh midir nedir 10 k dolardan 20 k dolara çıkacak mı çıkmayacak mı o zaman hep birlikte görürüz biz ülke olarak normalin üstünde insan taşıyoruz bu da işsizliği eğitim kalitesini ve bunun gibi sonuçların doğmasına vesile oluyor..




  • Bu gitse başka hırsız gelecek. En basit örnek daha geçen çiftlikbank olayı sizce Mehmet Aydın hal ve hareket olarak kime benziyordu? Adam paraları alıp kaçtı hala Uruguay'dan sempatiklik yapma peşinde suçunu başkasına yıkıp örtbas etme peşinde. Tarihimizde bunlardan binlerce var. Şuan ki malum kişide bunlardan bir tanesi sadece o gittiğinde yerini eminim başka hırsızlar alacak.
  • Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır; fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

    Bu söyleyen işgal altındaki ülkeyi tüm düşmanlardan temizleyen ve cumhuriyeti kuran kişi, başka bir yorumum yok
  • Bu bey Türkiye'den ayrı galiba ki biz kaybetmeyiz diyor .... Üzücü.
  • fredydexter kullanıcısına yanıt
    aksine ekonomik kriz değil okumuş bilinçlenmiş seçmendir en büyük korkusu

    ekonomik kriz çıksa dünya bizi kıskanıyor yenilmeyeceğiz der sıyrılır

    ama okumuş bilinçli seçmeni bu palavralarla kandıramaz

    kendileri açıkladı seçmen kitlesi ne kadar cahilse oyumuz o kadar diye

    okumuş bilinçli seçmen bize oy vermiyor dediler
  • Vasat bir siyasetin beslendiği iki değerli şey
    Korku ve belirsizlik. Üstüne konuşmaya gerek yok. Halk korku ve belirsizlik içindeyse sarılacağı yer bellidir.
  • Erdoğan'ı geçtik. Evet önerilerinizi alalım. Erdoğan'ı istemeyenler yerine kim gelsin. Görelim ülkeyi kime emanet edersiniz?
    Arkada olanlardan ülkeyi satmayacak, yabancı kuklası olmayan bir parti olsun ama.
    Söylediğiniz öyle bir parti olsun ki yaptığı açıklamalarla acaba bu parti başka bir ülkeden Türkiye'ye yorum mu yapıyor acaba olmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 22 Mart 2018; 8:56:19 >
  • bana kalırsa tehdit gibi geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolwes

    Bu gitse başka hırsız gelecek. En basit örnek daha geçen çiftlikbank olayı sizce Mehmet Aydın hal ve hareket olarak kime benziyordu? Adam paraları alıp kaçtı hala Uruguay'dan sempatiklik yapma peşinde suçunu başkasına yıkıp örtbas etme peşinde. Tarihimizde bunlardan binlerce var. Şuan ki malum kişide bunlardan bir tanesi sadece o gittiğinde yerini eminim başka hırsızlar alacak.

    Tabii ki başka hırsız gelir. Ama hırsızları sık sık değiştirirsen, belli mi olur, belki bir gün namuslusu gelir...

    Bu seçim sistemi, bu particilik sistemi, üstüne de %10 barajı kombine olunca, belli "tip" bir siyasetçinin önü açık kalıyor. Bu düzeni değiştirecek adam gelene kadar, her geleni indirmek bir vatanseverin asli görevi olmalı.

    Yani, x'i indirmek için y'ye oy verdin. Y geldi iktidara. Bu sistemi değiştirmek için bir şey yapmıyorsa ertesi seçim y'yi indirecek şey ne ise ona oy vereceksin. Ertesi seçim z, sonraki seçim t, sonraki seçim u... Bu sistemi değiştirecek bir namuslu oraya gelene kadar hep aynısını yapacaksın.

    Siyasetçinin sırtından zopayı eksik etmeyeceksin, kafana çıkarmayacaksın. Sonuçta siyasetçi bir kamu hizmeti görmektedir. Birilerinin çöpleri toplaması lazım gelmektedir. Siyasetçi de bu işi yapar. Bizi temsilen, bizim vekaletimizle yönetir. Bizden üstün değildir. Gitse de bir şey değişmez. Koca ülke kendini vekaleten yöneten insanlar değişti diye zora giriyorsa, o ülke muz cumhuriyetine dönmüş demektir. Türkiye'nin ise, hukuk sistemi hariç, muz cumhuriyetine dönmüş bir tarafı yoktur. Bunlar gitse, ertesi gün hayat eskisi gibi devam eder.




  • 100. ağlamaklı konu . forumu ağlama duvarına çevirdiniz yahu padişahımızla kıyas edebilecek birisinimi buldunuz hayırdır ?



    hükümet istifa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OturanKuş

    Galaksi kümeleri , saman yolu galaksisi , yıldızlar kümesi , yıldızlar , güneş , güneş yıldızının içinde bulunan dünya , koskaca dünyanin içinde yer alan ufak kara parçası Türkiye.

    Allah : Türkiyenin başınada erdoğanı sürekli tutayımda senelerce bela olsun.

    😂😂😂 kafalar karışık babacan

    Erdogan:Bir aksilik olursa kaybeden biz degil Türkiye olur.

    Kardes inanmayin boyle seylere yahi ne uzayi felan hep oyun bunlar boyuk oyun




  • quote:

    Orijinalden alıntı: İl teber

    y-chp yle hdpkk ya mı kalacak bu ülke akp-mhp ittifakı zaferin sahibidir.

    Al işte Bi AKTrol daha.. Ulan kansız.. Feto ile yatan kim.

    NE İSTEDİNİZDE VERMEDİK diyen kim.

    Yollarına güller serdik diyen kim..



    Diyarbakır da megri megri diye zırlayan kim.
    Habur dan pkk lıları davulla zurnayla karşıladınız ayaklarına mahkeme kurdunuz.

    Hepiniz oradaydınız LAN.. Hepiniz....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 22 Mart 2018; 10:45:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelstina -- 22 Mart 2018; 13:10:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarkat

    Aksine kazanan Türkiye olur.

    Bunların korkuları kendileri eğer giderse gerçek ve bağımsız br hukuk siteminde hepsi hapsi boylar.

    Biz gidersek Türkiye biter söylemi boş.

    Kimler gitti de yeri doldu Erdoğan gidince mi dolmayacak.

    somalide kendine ada aldı
    sanma ettiklerini çekecek,ilk fırsatta kaçıp gidecek
  • Allah neden türkiyeyi görsün ki bende bunu anlamadım tam. Ya da neden bağzı ırklara kıyak geçsin ya da diğer ırklara bela versin. Onu çözsem tamamdir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gitmeyip ülkeye neler yaptığınız ortada...
    gidişiniz negatif değil pozitife yöneltir bizleri...
  • Kuranı Kerimde Allah buyuruyor:

    “Bir toplum, kendilerinde olanı değiştirmedikçe, Allah o topluma verdiğini değiştirmez.” (Ra’d, 13/11)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaptaniguana -- 22 Mart 2018; 12:11:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye ile birlikte oda kaybeder oda böyle orada kalmaz elbet onada birşeyler olur!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pelstina

    En çok şaşırdığım şeylerden biri de şu forumda bu kadar çok Ak parti düşmanı olması. Düşman tabiri en doğru tabir bence. Ne yaptı size bu parti der demez gelecek cevaplar sakız gibi ağızlarda cak cak çiğnenip duruyor 15 yıldır hiç oralara girmiyorum.

    Öyle bir grup varki Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde TC kimliğiyle yaşayan ve dedesinin dedesinin dedesi bile bu topraklarda yaşamış olsa da; asla ve asla memnun olmuyor, hiç bir iç ve dış siyasi olayı yorumlamıyor, analiz etmiyor, dinlemiyor, anlamıyor, anlamaya çalışmıyor ve diyor ki tayyip vatanı sattı, tayyip kendine saray yaptı, tayyip hırsız, tayyip diktatör, tayyip amerikanın adamı, tayyip gitsin hölö hölö hölö.. Böyle mallara burda mal diyorum, o kadar haklıyım demek ki gidiyor beni forumun yöneticilerine şikayet ediyorlar, o garibanlar da bana ceza veriyorlar, çünkü neden, mala mal dedim diye. Olay bu..

    Bi silkelenin de Almanya napıyor, Fransa ne yapıyor, Abd ne yapıyor, İsrail ne yapıyor, Çin ne yapıyor. Sığır oğlu sığırlar, bu adamlar almış yürümüş, otomotivde, teknolojide, sanayide, ilaç-medikal sektöründe dünyayı kendilerine mecbur kılmışlar, seni de daha 100 yıl önce işgal edip yok edeceklerdi, yok edecekerdi, santim santim payaşmışlardı, ege yunan ve italyaya, bilmem nere fransaya veilecekti, yalan mı söylüyoruz? Şimdi sizin tek derdiniz biz bu adamı istemiyok, hırsız bu, sevemedim, ısınamadım, Atatürkün ilke ve inkılaplarına bağlı değil bu, Atatürkün askeri değil bu, kuran falan okuyo, bişeyler yapıyo, istemiyoruz bunu, bu ve bunun gibiler arabistana gitsin, çünkü burası laik demokrat bir cumhuriyet, kuran din vs nedir biz bilmeyiz, anlamayız, aydan geldik biz, ne ateşe, ne güneşe tapıyoz, ne puta tapıyoz hiç bişeye tapmıyoz, ateist de değilz, hristiyan zaten değiliz, ne b.k olduğumzu bizde bilmiyoruz. Ama tek bi şey istiyoruz: TAYYİP GİTSİN.. Ah be gençler, sizdeki kafa nerden geldi bu memlekete, kim yedi sizin beyninizi hakkaten helal olsun, iyi bi kafanız var. Eğerki ben ak trolsem, ben ve benim gibiler ak trolse, beni bu şekilde suçlayabileceğine zannedenler de b.k troldür bunu dapeşinen beyan ediyorum.

    Düşman değilim kardeş.
    Dokunulmazlıklar kalkacak denmişti, kaç sene oldu?

    AK Parti iktidar olunca fakir fukara olmayacak, denmişti. Şu haberi hatırladıkça içim burkulur;http://www.hurriyet.com.tr/gundem/cocuklari-usumesin-diye-sac-kurutma-makinesini-calistirdi-yan-odaya-gecti-ve-20132171

    Söz senettir diye bir söz vardır, bilir misin?

    Ben daha iyi yaşamak istiyorum, diğer bir seçim vaadi "Çalışanı ihya edeceğiz, yaşam standartlarını yükselteceğiz", dolar olmuş 4 TL, benzin olmuş nerdeyse 6, Vergi üstüne vergi veriyorum. Eskiden insanlar emeklilik tazminatı ile ev alabiliyordu, şimdi kredi depozitosunu karşılamıyor.

    Hepsini geçtim teknoloji adına ne yapıyoruz? Papaz eriğini imama çevirmek mi? Montaj yapmak mı teknoloji?
    Ölen Aselsan mühendislerinin ölümleri araştırılsın diye mecliste öneri verildiğinde red oyu veren AKP vekilleri değil miydi?
    Yahu, senin değerli bir insanın ölmüş ve araştırmıyorsun? Neden?

    Sizdeki kafa nereden geldi?




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.