İBB başkanlığı döneminden bir video. 7:46'da dillendiriyor. Videonun tamamını izlemenizi öneririm. ![]() Tayyip Erdoğan ve Aziz Nesin Şeriat Tartışması https://www.youtube.com/watch?v=OkZpiAqtt8o |
Erdoğan: Ben şeriatçıyım

-
-
erdoğanın ne olduğu belli değil kardeşim, nerede 180 derece yapacağını artık kimse kestiremiyor.
-
O zamanlar ben de şeriatçıydım. Herkes gibi tayyip te değişiyor. Dış politikada yaptığı hatalar yüzünden kafasını duvarlara vuruyor şimdi. Mezhepçilikten, şeriattan bi bok olmayacağını o da anlıyor yavaş yavaş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şeriat derken kimin şeriatı acaba, çünkü malûm dünya üzerinde Allah'ın şeriatını kullanan yok. Lakin bir ton fantazi kafaların şeriatları dolu her yerde. Gerçi ne olacak, olursa bu da Erdoğan şeriatı olur en fazla. XD
"1000 yıl öncenin kuralları şimdi uygulanamaz"
Ben değilim umrumda da değil o koltuğu hakedene bırak bir zahmet.
Memnun oldum.
Bende thrash metalciyim.
Balıkesir Hutbesi (7 Şubat 1923) vs TBMM açılış konuşması (1 Kasım 1937) gibi bir şey olmuş bu. İkisi de gerçek rengini sonradan belli etmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 8 Ocak 2023; 12:46:35 > -
anlamak ve erdoğan!
-
Erdogan: Aydınlıgın tarifi nedir, karanligın tarifi nedir?
Okuyup ögrendiginiz sürece aydinlanırsınız. Kitabınızı Arapça okudugunuz sürece karanliga gomülürsünüz. Bugün yaşadıgımız gibi.
Meclise girerken ettiği yemine göre hem şeriatçı hem namuslu olunmuyor. Zaman ne olduğunu gösterdi.
“Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma; hukukun üstünlüğüne, demokratik ve laik Cumhuriyete ve Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı kalacağıma; toplumun huzur ve refahı, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerden yararlanması ülküsünden ve Anayasaya sadakattan ayrılmayacağıma; büyük Türk milleti önünde namusum ve şerefim üzerine and içerim.”
XD
Konu müzik olunca benim ne olduğum belli değil kardeş.
Tool’u da Güllü’yü de severek dinleyebiliyorum gün içinde.
ha öyle mi olmuş kanka
-
He öyle olmuş.
Taliban tam şeriat ı kullanıyor işte daha ne olsun
Anlıyor?
yavaş yavaş?
Şöyle söyleyeyim 20 yılda sıfırda astronot olur Marsa giderim.
-
Muhafazakarların anlayışı biraz kıttır maalesef. Ben Suriye savaşı başladığından beri Esadla anlaş, mezhepçilik yapma, savaşı körükleme, komşularla kavga etme diyorum. Yazdıklarım forumda duruyor. Koskoca cumhurbaşkanı daha yeni yeni anlıyor bazı şeyleri.
Ortadoğu toplumları böyledir işte. Bu toplum dünyayı anlamaktan o kadar uzak ki. Almışlar ellerine bir kitap, evrenin sırrını çözdüklerini zannediyorlar. Medeni toplumların 500 yıl önce geçtikleri noktaya daha ayak basamadılar halbuki. O kadar zavallılar.
-
Yeni mi öğrendiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ISİD'e göre Taliban'ın şeriatı da doğru değil. :/
erdoğanın ne olduğu belli değil kardeşim, nerede 180 derece yapacağını artık kimse kestiremiyor. |
"1000 yıl öncenin kuralları şimdi uygulanamaz"
|
Memnun oldum.
Bende thrash metalciyim. |
Ben değilim umrumda da değil o koltuğu hakedene bırak bir zahmet.
|
Muhafazakarların anlayışı biraz kıttır maalesef. Ben Suriye savaşı başladığından beri Esadla anlaş, mezhepçilik yapma, savaşı körükleme, komşularla kavga etme diyorum. Yazdıklarım forumda duruyor. Koskoca cumhurbaşkanı daha yeni yeni anlıyor bazı şeyleri. Ortadoğu toplumları böyledir işte. Bu toplum dünyayı anlamaktan o kadar uzak ki. Almışlar ellerine bir kitap, evrenin sırrını çözdüklerini zannediyorlar. Medeni toplumların 500 yıl önce geçtikleri noktaya daha ayak basamadılar halbuki. O kadar zavallılar. |
O zamanlar ben de şeriatçıydım. Herkes gibi tayyip te değişiyor. Dış politikada yaptığı hatalar yüzünden kafasını duvarlara vuruyor şimdi. Mezhepçilikten, şeriattan bi bok olmayacağını o da anlıyor yavaş yavaş.
|
Anlıyor? yavaş yavaş? Şöyle söyleyeyim 20 yılda sıfırda astronot olur Marsa giderim. |
ha öyle mi olmuş kanka |
Benzer içerikler
- düğün masrafları 2025
- en rahat meslekler
- yossi kohen kadir mısıroğlu
- devlet dairelerinde atatürk resmi kanunu
- khk forum
- türk telekom upload hızı
- hepsiburada kaça satıldı
- iphone şebeke sorunu
- araç muayene
- trendyol kime satıldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X