Şimdi Ara

Erdoğan: 30 yaşından önce ne erkekler ne kızlar evleniyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evlilik en kolay şey reisim hele sizin yönettiğiniz ekonomide çocuk evlilik bunlar çocuk oyuncağı. ya 2001 yılında yaşasaydık bakın 2001 de doğan çocuk var mı ?= yok neden ekonomi kötüydü kimse çocuk doğurmadı.

herkes 1 sene karnında tuttu dediler ki ekonomi bozuk düzelirse doğurucaz mesela 2001 kayıp nesildir çocuklar 1 sene bekledi doğmak için 2002 te doğdular.

eskiden et tavuk peynir sütte yenmezdi neden diye soracaksınız yaaa arkadaşlar çok basit cevabı çünkü buzdolabı yoktu yahu buzdolabı yoktu memlekette aaaa ayıpsınız siz bunları bilmiyor musunuz genç arkadaşlar.

hamdolsun başkanlık ile beraber ekonomimiz şahlandı reisim size şükranlarımı sunuyorum siz dediniz şahlanıcaz ve şahlanıyoruz.

döviz yüksek

işsizlik yüksek

enflasyon yüksek

faiz yüksek

vergiler yüksek

her şey yüksek bu yükselişi başka kimse sağlayamazdı reisim.

Reisimizle beraber her şey daha da yükselecek inşAllah. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EE534877 -- 20 Haziran 2021; 19:21:53 >

• Adam geç evlenmenin sebebini moda zannediyor  

• Yakında evleneceğim inşallah. Hesapladım 160-180 bin TL gidiyor.
    Tabi ki kol gibi faizle kredi çekeceğim.

Sonra evlilik yaşı 30 a çıkmış. Gitsin hayal dünyasında yaşasın sayın cumhurbaşkanımız. Halk nasil evlenecek sormaz hiç

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu devirde evlenilir mı ya? Kafayı mı yediniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş olsa para olsa guvenebilecegim bir kız olsa hiç düşünmeden evlenirim ama bunların ucude yok o yüzden evlilik olayını aklımdan sildim

• Birileri gibi 5 yaşında çocuk mu alak reis?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halkın çoğunluğunun 3-4 maaşı yok Reis

Çocuğunun köle olmasını isteyen varsa 3 çocuk yapabilir tabi ki

• Dünya genelinde azalması lazım. Nüfus daha ne kadar artmaya devam edecek ? AKP saolsun dolaylı yoldan bu konuda dünyaya bir iyilik yapmış oldu  

Ayrıca yuvalarda binlerce evsiz, annesiz babasız çocuk varken sırf egosunu tatmin etmek için "çocuk benim kanımdan olacak, ben yapacam çocuğu' gibi şeyler söyleyip çifter çifter çocuk yapan dinazorların da yok olması dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 20 Haziran 2021; 20:32:22 >
  • ne yapalım 35 yaşında her haltı yemiş çadır çadır gezmiş 3 4 sene evli gibi yaşamış 3 4 erkek eskitmiş plaza teyzeleri ile mi evlenelim 37 yaşındayım kimle görüşsem yemediği halt kalmamış işine gelirse modundalar batıyı geçtik arsızlıkta

• ugrelll kullanıcısına yanıt

ne yapacan

• Jeopol kullanıcısına yanıt

evlılıgı bırak nafaka parası var her ay :D kadın senle 1 ay evli olsa boşansa her ay para verecen :D

• fena dalga geçiyorlar. gerçi o halk bunu hakediyor. ama kurunun yanında yaşta yanıyor :(

• Kızlar evlenmiyorsa bari erkekler evlensin.
    Erkek erkeğe evliliklerin önü açılsın!

• Sayende reis :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Virizon101

40 yaşına çıktı o sayın cb

Sen fransadasın sana koymak düzenbaz herif :)

• Içten içe hoşuna gidiyordur:)

• quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Yüksek ihtimal haberi yok .

Ülkenin bukadar kötü durumda olmasının tek sorumlusu o.

Gayet güzel haberi var (tam boyutunu bilmese bile) ama yapabileceği bir hamle olmadığından ve aciz kaldığından haberi yokmuş gibi açıklamalar yapıyor bence.

• Para mı var evlenecek ? İstanbulda eli yüzü düzgün daireler 600 700 binden başlıyor bir araba olmuş 250 bin TL. Allah sabır versin herkese.

• Ağam bizimle eyleniyii!

• Aynen , yaş 25 iş yok , aylık gss ödemeye param yok. Günde 10₺ harcıyorum. Umarım 30 yaşına geldiğim de asgari ücretli bir işim olur.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.