Şimdi Ara

Erdoğan 15 Temmuz Gecesi Hakkında Çarpıcı Konuşması - Mısır Çarşısındaki Konuşmasından İlginç Sözler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erdoğan: ''15 Temmuz Gecesi Ailemle Hep Beraber Meydanlardaydık Üstümüzden F-16'lar Geçiyordu Ta ki Ertesi Gün Cuma Namazına Kadar'' Diyeli Saatler Oldu NOT:Ertesi Gün, Cumartesi

Şimdi 1987'de yapılan İzmir Adnan Mendesres Havalimanını Ben Yaptım Demesi Gibi Karıştırmıştır, Çarpıtmamakta Lazım Veya Bunları Söylememiştir Dış Güçlerin Oyunudur

Kaynak ;https://twitter.com/stargazete/status/992454255507222528

Mısır Çarşısı’nın restorasyon çalışmaları sonrasında yapılan açılış töreninde konuşan Erdoğan “Cumhuriyet döneminde İstanbul’u hak ettiği özenle yönetemediğimizi de itiraf etmeliyiz” diyerek açıklamasına bir yenisini daha ekledi…

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Çarşısı’nın restorasyon çalışmaları sonrasında yapılan açılış töreninde konuşan Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

“VİZYONSUZLUK VARDI, FELAKET OLDU”
    “Asırlar boyunca her köşesini nakış gibi işledik ancak cumhuriyet döneminde İstanbul’u hak ettiği özenle yönetemediğimizi de itiraf etmeliyiz. Güzellikleri korumak bir yana çirkin yapıların istilasına uğramasına engel olamadık. Bu felaketin sorumlusu Türkiye’yi ve İstanbul’u yönetme sorumluluğunu üstlenenlerin imkansızlıktan ziyade vizyonsuzluk kokan ihmalleridir.”

“SORUMLULUK ÜSTLENECEĞİM”
    “2014 yılında milletimin oylarıyla cumhurbaşkanı seçildiğimde farklı bir cumhurbaşkanı olacağımı belirttim. Alıştığınız gibi Çankaya Köşkü’ne oturup, her türlü yetkiye sahip olup sorumluluk üstlenmeyen bir Cumhurbaşkanı olmayacağım dedim.”
    “ÜLKEYİ NASIL YÖNETECEĞİMİ AÇIKLAYACAĞIM”
    “Cumhur ittifakı cumhurbaşkanı adayını da mecliste nasıl işbirliği yapacağını da ilan etmiştir, Pazar günü Cumhurbaşkanlığı seçim manifestomuzu yaklaşık bir hafta sonra da Cumhurbaşkanlığı seçim beyannamemizi açıklayacağız. Ülkemizi nasıl yöneteceğimizi Sinan Erdem’de tüm teferruatlarıyla açıklayacağım.”

Ekonomide 17 sıraya geldik nerden geldik 24 sıradan, Ama yetmez ilk 10 gireceğiz.
    Erdoğan 15 Temmuz Gecesi Hakkında Çarpıcı Konuşması - Mısır Çarşısındaki Konuşmasından İlginç Sözler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCAD62EA -- 5 Mayıs 2018; 2:21:55 >

• Erdoğan 15 Temmuz Gecesi Hakkında Çarpıcı Konuşması - Mısır Çarşısındaki Konuşmasından İlginç Sözler

Birisi yazmış "Doğruyu söylemezsen ne söylediğini unutursun." diye. Ne kadar da doğru bir söz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 5 Mayıs 2018; 2:30:7 >
  • Teyo Pehlivan ı geçti palavrada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 Temmuz hakkında darbecilerle birlikte kendisinin de sorguya çekilmesi lazım. Darbe anından beri birbirini tutmayan, yalan olduğu anlaşılan bir sürü cümle kurdu. Insanın işkillenmemesi mümkün değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçeği eğip büküyorlar en kötü ile kötüye gidişin başlangıcını kıyaslıyorlar.
    1993 yılında bile dünya ekonomisinde 17. sıradaydık değişen birşey yok borçların o zamana göre fazlalığı dışında.
    24. sırada olduğumuz zaman 1994 , 2002'de 21. sırada.

Hayırseveri Reza olanlarla ancak bu kadar oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 5 Mayıs 2018; 8:9:51 >
  • Aahahhaha bir insan onca kişiye hitap ederken aklında bir Dünya soru işaret düşünce fikir plan şu bu ülkenin durumu varken iki kelimeyi şaşırdı diye üstüne bir insan her insan hata yapabilir olgusunu düşünmeden hemen senaryolar yazılmış çizilmiş garsonnnnn bana bu arakdaşların içtiklerinin hepsini karıştırıp ver daha ağır sert olsun istiyorum bu arkadaşlardan daha sert bir şekilde çarpılmak istiyorum başım dönsün o biçim Muharrem ince 'yi içki içtiği hali daha iyi anlamak istiyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.