Şimdi Ara

Erdek yakınları Tatil önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yarın birkac gunluk Erdek civarında tatile gideceğiz. Ailecek kalınıp konaklanabilecek ve deniz anasının olmadıgı bir yer arıyoruz.. Oralarda daha önce bulunmuş olanlardan yardım bekliyorum nerelerde kalınabilir? birkac yer aldım internetten ama tabi dh dostlarının da yorumlarına ihtiyacım var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurmaurer -- 10 Ağustos 2009; 14:31:06 >

• Ocaklar köyüne gidebilirsin. Pansiyonmlar çok ucuz 1 sokak arkada pansiyonlar var deniz hemen arkasında.

Olmadı narlı köyüne gidebilirsin orda dayım var onada selam söyle pastahanede
  • deniz nasıl acaba? deniz anası var diyorlar da?
  • ya iyi bi yer istiosan kamplar bölgesine yakın bi otel var toronto otel gecelik 70lira olması lazım 4 yıldızlı havuzu kendi önünde plajı falan ver çok güzel yer bu yaz gittik dha yeni denizde güzeldi bzm gittiğimiz zaman
  • hiç o kadar bayılma otellere dediğim gibi pansiyonlar var süper hem temiz hem deniz çok çok yakın.
  • Birkaç yıl önce ailecek tatilimiz orada geçirmiştik.Denizini şuan bilmiyorum ama arayıp oradakilerden öğrenebilirsiniz çok öven birileri değillerdir bize bilen gelsin bir işletmedir ve öyledir.

Kamplar bölgesinde Mini Motel var..

Denize sınır yan tarafında bir site vardı orada bakkal vs var belki dahada gelişmiştir geçen seneki tatilimiz için görmüştüm baya güzel olmuş tavsiye edebileceğim bir yer.

Gugıl amcaya Mini Motel diye sorarsanız gösterecektir.
  • Merhaba, ben de biarkadaşımla birlikte 2 gün önce erdekten geldim. Yaşadıklarımdan bahsedeyim biraz. Öncelikle pansiyon ya da otellerin çoğu dolu. Bir arkadaşımla birlikte 2 günlüğüne gittik. perşembe öğleden sonra saat 4 gibi oradaydık. Direk ocaklar bölgesine gittik. Oteller en az kişi başı 50 ytl den başlıyor. Sabah kahvaltı ve akşam yemeği dahil. Açık büfe diyorlar ama otelde kalan birinin söylediğini aynen aktarıyorum " Menüde kuru fasülye ve pilav olduktan sonra açık büfe olsa nolur" :). Biz özellikle pansiyon aradık. 2 saatlik bi uğraştan sonra boş bir pansiyon bulabildik. Bence gitmeden önce ayarlayabiliyosan kalacağın yeri ayarlamaya çalış. Ocakların denizi fena değildi ama ocaklardan ileriye doğru yani köylere devam ettikçe daha iyi daha sakin yerler bulabiliyorsun ama buralarda kalıcak yer yok..Pansiyonlar da kişi başı 30 ytl den kapı açıyorlar ama pazarlık yaparak kişi başı 20 ytl ye kaldık. Ama genel itibariyle bende iyi bir tatil anısı bırakmadı. Pek ısınamadım erdeğe. Size iyi eğlenceler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Balayı Tatil Köyü Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Büyükada da otel tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş 2 gün önce oradan geldim ailecek tatile gitmiştik..Sana kesinlikle ocaklar köyünü öneririm bir kere..Orada oteller,deniz,havuz olayları..Ve otel dersen kesinlikle Gardina otel öneririm sana yemekleri güzel havuzu var denize sıfır ferah odaları var..Diğer baktığımız otellerden çok daha düzgün..Ayrıca denizanası yok o bölgede..Bunu da belirteyim ..Tavsiyelerimi göz önüne al kesinlikle otelin web sitesine bak kafana yatarsa yer ayırt çünkü biz kara borsa olarak yer bulduk Ha fiyatları da öyle çok değil..
  • gardina 75 diyor mini motel dolu diyor bulamayacak gibiyim ben otel motel var mı tanıdık bu yörelerden arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.