Topuz'u gelecek sezon ya Alex'in yerinde yada Emrenin yanında görebiliriz umarım. Benim en beğendiğim yerli oyuncu Fenerbahçe'de. Adam çok kuvvetli, pas, şut her numara var. Böyle özellikleri ve devamlılığı olan bir adamı kanatta oynatmak hata gibi geliyor bana.
quote:
Orijinalden alıntı: Bethrezen
quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi
Gitimesi gerekenler: Topuz???????? Şaşırmış bu.
Niye hocam?
Topuz FB'ye geldiginden beri bir varlik goster dimi?
ankaragücü maçında 10 milyon euro'luk gol attı tek golüydü zaten
bu şerefsiz herifin galatasaraya küfür ettiği video var be konuşuyor bide hala, örnek alıcakmışız falan filan, ulan ercan saatçi yedi cettine kadar küfür ettim yazının o ilk kısmı için, insan biraz kendinde arar suçu sorar kendine acaba niye beni kendi taraftarım dışında hiçbir kulüp sevmiyor hatta ölümüne nefret ediyor diye, fenerbahçe cumhuriyeti gibi saçma sapan bir söylem ortaya atarsınız kulüp taraftar ve futbolcular olarak provokasyonun en alasını yaparsınız saha içi saha dışı, bide bu ercan saatçi çıkar kameralar önünde nasıl ... yaptık galatasaryı der sonra sevicez biz sizi, seni bi elime versinlerde ercan saatçi bak nasıl seviyorum ben seni
ne diyo lan bu?kısa devre yapmış adam...
kayınpederine dua etsin gecen hafta kupayıda kaybedince dediki fenerbahce kupayı alamadıgı iicin turkiye kupası anlam kazanıyormus
boyle karaktersiz herif oldugu icin bu yazmaya basladıgından bu yana hurriyet almıyorum ve aldırmıyorum
allahdan böyle adamlar sadece yazı yazıyo daha doğrusu yazdığını zannediyo iyiki kulüp yönetmiyolar bırakın kardeşim bu işleri senmi karar vereceksin o koskoca dediğin külübün taransferlerine türkiyedeki bütün takımlara sorsalar mehmet topuzu istermisiniz hiç kimse teredüt etmeden anında evet derler. bide bilicayı beğenmiyen adamlara sorarım türkiyede ondan iyi kaçtane savunmacı bulabilirsin
Yok artık. Bu kadar da saçmalayamaz bir insan. Bu kadar kendi içinde çelişemez. Resmen rezillik yazdıkları...
Bunun bu kadar çok satan gazetede kıdemli bir mevkiide olması zaten gösteriyor medyadaki Fb durumunu.
Bu adam Gs'ya ana avrat küfreden adam değil miydi, tv yayını arasında? Hala nasıl yazı yazdırıyorlar böylelerine
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
Şu şekil kahkaha atma smileyine de oldum olası çok gıcık kapmışımdır.
gülünüz geçiniz alıntı yapılan kişinin yazılarına.
Fenerbahçe'nin son maçta kaybettiği ikinci şampiyonluk ama bu farklı.Ben hala söylerim muhabbeti açıldığında, Denizli maçında berabere kalması bile mucize bence Fenerbahçe'nin, tek şutu var o da Appiah ile bilmem kaçıncı dakikada, gol bile o kadar net pozisyondan değil.
Ama dün oynanan maç farklı, kazanmak için her şeyi yaptı, pozisyonlar buldu, top sevse belki 3-5 olurdu.Bu bakımdan iki kaçan şampiyonluğu iyi ayırdetmek gerek bence.
Yukarıdaki yazıyı yazan gibiler Fenerbahçe'nin yakasından düşmediği sürece kulübün yanlışlara sapması olası.Yazının çok büyük kısmı safsata ve avuntu.Türk basınının başındaki kişiler Fenerbahçe'li, bunu herkes biliyor, zaman zaman futbol programlarında kendileride bunu dillendiriyorlar.Açıkçası kulübü öven yazardan, formalı yazardan yarar değil zarar gelir her zaman.Eleştiri lazım, muhalefet lazım, bu olmazsa açıklarını göremez, hatalarını kapatamazsın. . .
quote:
Orijinalden alıntı: Where is the party
siz devam edin düşmanlığa bizim için hava hoş devam edin bahaneleri sıralamaya devam hergün birinizi birgün hepinizi öpeceğizki öpüyoruzda rahat olun bizim çok umrumuzda değil düşman olmanız zaten yıllardır düşmansınız sadece bu sezon değil örnekleri dolu
Hatta bir gün herkes Fenevbahçeli olacak di mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
Şu şekil kahkaha atma smileyine de oldum olası çok gıcık kapmışımdır.
Yazdım bunu kenara Melik.
Bu adam yazılarında rol çatışması yaşıyor.Bi türlü objektif olmayı becerebildiğini göremedim.
Tarihteki en yanlı en alçak en adi 2 fenerbahçeliden biridir bu zat öle adi dir ki gs yi var eden fenerbahcedir dicek kadar aşağılık bir adamdır hiç bir takıma saygısı olmayan utanc insanı okadar adi ki soyunma odasında ağlayan tuncay a bile nasıl olsa fenerden ayrılıyo timsah göz yaşı dökmesin dicek kadar düşmüştür Diğer zatı muhterem sahsiyet selcuk yula denen haya dan yoksun insansı yaratık tek bir lafını sölicem kupada cim bom un 5 tane attıgı macta bile hakem macı katletti dicek kadar seviyesiz ve adi fenerbahcenin şampiyonlar liginde ceyrek final oynadıgı dönemde ise hiç bir türk takımına bu büyülük nasip olmaz o yuzden sadece fenerbahce camiasının günüdür dicek kadar vatan hainidir varın gerisini siz düşünün
bu adamın ne özelliği var ne birikimi var, böyle cacıktan adamlar köşe yazılarından nasıl para kazanıyor bu memlekette, bizim neremiz eksik
quote:
Orijinalden alıntı: YrkndrY
Bu dangalaklar hala utanmadan işlerini yapıyorlarmı
maçtan kaç saat sonra şampiyon olamadıklarını anlamıştır acaba