Bu kadar net bir şekilde açıklabilir bir olayı.Allah'ından bul. böümüne kadar katılıyorum sonrası için kararsızım.
Yirmi üçüncü dakika kutlu olsun!
FENERBAHÇE maça çok iyi başlamış, golü de bulmuş önemli mi ?
Diyorlar ya; “Türkiye Fenerbahçe’nin şampiyon olmasını istemiyor” diye... İşte onu diyenler 24. dakikada Burak’ın golüyle çooooook sevindiler... Bol sevinçlerrrr... E kolay mı Fenerbahçe almış başını gidiyor. Hıncal Uluç, “Spor medyası Fenerbahçeli” diyor ama bunu kasten söylüyor. Çünkü o da biliyor ki spor medyasında Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe düşmaları hakim. Papazın çayırından Kurtuluş Savaşı’na cephane taşımış bir millet basındaki kulislerle “tu kaka” gösterilmeye çalışılıyor. Soruyorum onlara; siz Fenerbahçe’yi mi yoksa Aziz Yıldırım’ı bahane ederek mi Fenerbahçe’yi sevmiyorsunuz?... Bu yazdıklarım taraftarlara değil... Sadede gelelim beyler! Bir Türk takımının gelişimini neden bu kadar alaşağı ertmeye çalışıyorsunuz? Neden örnek almak yerine düşmanlık tohumları ekiyorsunuz?... Galatasaray UEFA Kupası’na koştuğunda hiçbir Fenerbahçeli yazar ya da otoriteden böyle bir muammele gördü mü? Hayır! Hatta Leeds maçına gidenlerin yarısı F.Bahçe ve diğer takımın taraftarlarıydı... Bakın bir şey söyleyeyim; mesele Fener’in başarısızlığından başarı çıkartmaksa söyleyecek hiçbir şey yok... Ama Türkiye’nin en iyi yönetilen kulübüne karalar çalmaksa konu, haa o zaman işiniz zor.... Hem başarılı olmaya çalışacaksınız hem de Fenerbahçe’nin başarısız olması için dua edecek ve kulis yapacaksınız... Allah’ından bul
TEKRAR geldiğinde acaba eski yazılarımı tekrar yayınlasam bir şey değişir mi diye düşündüğüm Daum beni utandırmadı... Sadece şampiyonluk kaybettirmedi bir de ruhumuza karalar çaldı... Türkiye Kupası, Süper Lig, AVRUPA hikaye... Hepsi hikaye... Dedim ya Dahi!... Gerçekten de dahi... Neyine güvenipte “Denizli faciası olmaz” dedi bilmem ama benim güvenimi boşa çıkarmadı...
Bakın neler yaptı Dahi Daum?...
Her türlü Fenerbahçe’yi bitirdi... Bir daha Türkiye’ye gelmemesi gerektiğini anladı! Büyük bir camiayı tarumar etti... Giderayak Semih’i bitirdi... Fenerbahçe’yi bilmem kaç milyon Euro’dan etti... Milyonlarca taraftarın gözyaşına “mal” oldu!
Fakat bir şeyi başardı Dahi DAUM;
Beş haftadır “şike şike” diye bir tarafını yırtanlara karşı galip geldi!!!
GÜLE GÜLE...
YAZILACAK çok şey var... Nereden başlamak gerek çok zor... Ben şimdilik gitmesi gerekenleri yazayım, sonra analizi yaparım. İlk fırsatta gitmesi gerekenler; Daum, Güiza, Topuz, Vederson, Bilica, Ve diğerleri.... MAÇIN ÜÇ ADAMI
C. DAUM ? KOCH (daumun yardımcısı) ? TUMANİ (tercümanı ve yardımcısı)
Gitimesi gerekenler: Topuz???????? Şaşırmış bu.
Ultra fanatik bir herif, yazdığı mantıklı cümleler bir elin parmaklarını geçmez.
Daum'a güzel saydırmış sadece..
quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi
Niye hocam?
Topuz FB'ye geldiginden beri bir varlik goster dimi?
quote:
Son dakikalarda o golü kaçırmak büyük yetenek ister...
Topuz ne yapmış ya saçmalamış resmen...
quote:
Orijinalden alıntı: warlic
Bu kadar net bir şekilde açıklabilir bir olayı.Allah'ından bul. böümüne kadar katılıyorum sonrası için kararsızım.
Yirmi üçüncü dakika kutlu olsun!
FENERBAHÇE maça çok iyi başlamış, golü de bulmuş önemli mi ?
Diyorlar ya; “Türkiye Fenerbahçe’nin şampiyon olmasını istemiyor” diye... İşte onu diyenler 24. dakikada Burak’ın golüyle çooooook sevindiler... Bol sevinçlerrrr... E kolay mı Fenerbahçe almış başını gidiyor. Hıncal Uluç, “Spor medyası Fenerbahçeli” diyor ama bunu kasten söylüyor. Çünkü o da biliyor ki spor medyasında Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe düşmaları hakim. Papazın çayırından Kurtuluş Savaşı’na cephane taşımış bir millet basındaki kulislerle “tu kaka” gösterilmeye çalışılıyor. Soruyorum onlara; siz Fenerbahçe’yi mi yoksa Aziz Yıldırım’ı bahane ederek mi Fenerbahçe’yi sevmiyorsunuz?... Bu yazdıklarım taraftarlara değil... Sadede gelelim beyler! Bir Türk takımının gelişimini neden bu kadar alaşağı ertmeye çalışıyorsunuz? Neden örnek almak yerine düşmanlık tohumları ekiyorsunuz?... Galatasaray UEFA Kupası’na koştuğunda hiçbir Fenerbahçeli yazar ya da otoriteden böyle bir muammele gördü mü? Hayır! Hatta Leeds maçına gidenlerin yarısı F.Bahçe ve diğer takımın taraftarlarıydı... Bakın bir şey söyleyeyim; mesele Fener’in başarısızlığından başarı çıkartmaksa söyleyecek hiçbir şey yok... Ama Türkiye’nin en iyi yönetilen kulübüne karalar çalmaksa konu, haa o zaman işiniz zor.... Hem başarılı olmaya çalışacaksınız hem de Fenerbahçe’nin başarısız olması için dua edecek ve kulis yapacaksınız... Allah’ından bul
TEKRAR geldiğinde acaba eski yazılarımı tekrar yayınlasam bir şey değişir mi diye düşündüğüm Daum beni utandırmadı... Sadece şampiyonluk kaybettirmedi bir de ruhumuza karalar çaldı... Türkiye Kupası, Süper Lig, AVRUPA hikaye... Hepsi hikaye... Dedim ya Dahi!... Gerçekten de dahi... Neyine güvenipte “Denizli faciası olmaz” dedi bilmem ama benim güvenimi boşa çıkarmadı...
Bakın neler yaptı Dahi Daum?...
Her türlü Fenerbahçe’yi bitirdi... Bir daha Türkiye’ye gelmemesi gerektiğini anladı! Büyük bir camiayı tarumar etti... Giderayak Semih’i bitirdi... Fenerbahçe’yi bilmem kaç milyon Euro’dan etti... Milyonlarca taraftarın gözyaşına “mal” oldu!
Fakat bir şeyi başardı Dahi DAUM;
Beş haftadır “şike şike” diye bir tarafını yırtanlara karşı galip geldi!!!
GÜLE GÜLE...
YAZILACAK çok şey var... Nereden başlamak gerek çok zor... Ben şimdilik gitmesi gerekenleri yazayım, sonra analizi yaparım. İlk fırsatta gitmesi gerekenler; Daum, Güiza, Topuz, Vederson, Bilica, Ve diğerleri.... MAÇIN ÜÇ ADAMI
C. DAUM ? KOCH (daumun yardımcısı) ? TUMANİ (tercümanı ve yardımcısı)
Ercan Saatçi at gözlüklü bir taraftardır.
Bir klüp çok iyi yönetiliyosa neden 4 sene önce son maç ile şampiyonluk kaçtı diye yolladığın teknik direktörü tekrar başa getirip 4 sene sorna gene aynı şeyin başına gelmesine kayıtsız kalıyosun.
FB iyi filan yönetilmiyo. GSliyim GSde kötü yönetiliyo, o yüzden başka yerlere çekmeyin, fakat FB de gerçekten kötü yönetiliyor.
Ercan Saatçi fanatik bir FBlidir ve her zaman FB taraftarının gözüne girmeye çalışır. Asla bir kere bile objektif bir yorumda bulunmamıştır. Bu adamı pek dinlememesi lazım FBli kardeşlerimizin.
ilerde kazma guiza var, semih olsa başka türlü olurdu
fenerbahçe emresiyle bilicasıyla başkanıyla sahada yaptıkları yüzünden herkesin düşmanlığını kazandı yoksa sezon başında böyle bir düşmanlık yoktu hala yaptıklarınızı görmüyorsunuzda vay efendim niye bize düşmansınız diyorsunuz bazı şeylerden ders çıkarın be kardeşim çıkın çatır çatır topunuzu oynayın hakemlerle uğraşmayın emre bilica gibi antipatik oyuncuları gönderin kimse size düşman olmaz o zaman
Buda yazı yazdıgını sanmış
maç bitiminde bu adamın ve selcuk yula nın surat ifadelerini görüp ardından gülmek isterdim suratlarına karşı, acaip tatmin olurdum, acaip derecede gıcığım çünkü bu 2 liye
quote:
Orijinalden alıntı: antonidas
fenerbahçe emresiyle bilicasıyla başkanıyla sahada yaptıkları yüzünden herkesin düşmanlığını kazandı yoksa sezon başında böyle bir düşmanlık yoktu hala yaptıklarınızı görmüyorsunuzda vay efendim niye bize düşmansınız diyorsunuz bazı şeylerden ders çıkarın be kardeşim çıkın çatır çatır topunuzu oynayın hakemlerle uğraşmayın emre bilica gibi antipatik oyuncuları gönderin kimse size düşman olmaz o zaman
100% katılıyorum
FB nin GSye karşı hiç bir kupa üstünlüğü yok, bu yüzden çekememezlikde olamaz.
Ama bilica çukur kazsın Baroni Ardayı FB maçı öncesi itsin bide Arda benim ayağıma bastı ondan yaptım diye yalan söylesin (tv görüntüleri tescilli yalan) Baroni sonra Ankaragücü maçında rakipleri ile ağlar gibi dalga geçsin Emre GSnin efsane kadrosunda ki adam gelsin bu şampiyonluk en anlamlı şampiyonluk olacak desin Volkan Ali Sami Yende milli takımdan arkadaşlarının olduğu GS klübü ile topu poposu ile tutup dalga geçsin
sonra düşman edinilir tabi.
Ben FByi malesef antipatik görüyorum. Asla düşman değil, fakat düşman görenlerin sayıları çok ve nedenleride çok.
Ben böyle yalancı bir adam görmedim ömrümde... Aynısının 20 mislisi Avrupa kupalı Galatasaray'a yapılmadımı... Yıllarca medya üzerinden Galatasaray'ı aşağıya çekmeye çalışmadılarmı? Kazanılan kupaya tesadüf deme cüretini göstermedilermi? Neymiş maçı izlemeye gidenlerin yarısı fenerli vs.miş.. Yürü git güldürme beni ercan... Gs Uefa'yı kaldırdığı gün senin ömrünün en acı günüydü... Türk takımının gelişimini aşağıya çekmeye çalışıyorlarmış... Ulan yönetiminizle, medyanızla tüm ülkenin antipatisini ve öfkesini üzerinizde toplarken düşünecektiniz bunları... Şimdi çekin ceremesini hakettiniz çünkü... Devamlı havalar, egolar, artistikler yap sonra millet gıcık kapınca nedne böyle oldu de... Galatasaray Avrupa kupası kazandı ona rağmen bu kadar antipati kazanmadı rakiplerinden ama sağolsun Fener yönetimi elle tutulur hiçbir başarıları olmadan tüm rakiplerin nefretini kazandı... Kendi düşen ağlamaz yırtma kendini ercan boşa...
quote:
Orijinalden alıntı: Bethrezen
quote:
Niye hocam?
Topuz FB'ye geldiginden beri bir varlik goster dimi?
Takım gibi o da son 7-8 maçtır harika oynuyor. Parçalıyor kendini. Son dakikalarda kaçırdığı gol ise enerji tükenmesiydi. Alex var gücüyle vurdu da ne oldu? Dün akşam basiretimiz bağlıydı. Başka açıklaması yok. böyle amigo yazarlara da bakmayın lütfen.
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
Ben böyle yalancı bir adam görmedim ömrümde... Aynısının 20 mislisi Avrupa kupalı Galatasaray'a yapılmadımı... Yıllarca medya üzerinden Galatasaray'ı aşağıya çekmeye çalışmadılarmı? Kazanılan kupaya tesadüf deme cüretini göstermedilermi? Neymiş maçı izlemeye gidenlerin yarısı fenerli vs.miş.. Yürü git güldürme beni ercan... Gs Uefa'yı kaldırdığı gün senin ömrünün en acı günüydü... Türk takımının gelişimini aşağıya çekmeye çalışıyorlarmış... Ulan yönetiminizle, medyanızla tüm ülkenin antipatisini ve öfkesini üzerinizde toplarken düşünecektiniz bunları... Şimdi çekin ceremesini hakettiniz çünkü... Devamlı havalar, egolar, artistikler yap sonra millet gıcık kapınca nedne böyle oldu de... Galatasaray Avrupa kupası kazandı ona rağmen bu kadar antipati kazanmadı rakiplerinden ama sağolsun Fener yönetimi elle tutulur hiçbir başarıları olmadan tüm rakiplerin nefretini kazandı... Kendi düşen ağlamaz yırtma kendini ercan boşa...
+ 16 Mayıs 2010 +17 Mayıs 2000 + 1905 +1
seç artık birini. Güzel yazmışsın
BU adamda tam bir skandal...Sen git TV programında Galatasaray a küfür et sonrada saygı bekle ,..ama suç sende değil ,torpille eline kalem verende..
- Yöneticilerin hergün her maçtan sonra gözü dönmüş bir şekilde federasyon, hakemlere sallasın - Yöneticilerin kendini cumhuriyet sanıp Türk futbolunun yönetimi ellerindeymiş gibi davransın - Başkanın çıkıp daha sezon başı kendinden emin tutamayacağı sözler versin - Başkanın devre arası hakem odası bassın - Futbolcuların hakem darp etsin, ittirsin, kaktırsın - Futbolcuların penaltı noktasına çukur kazsın, saç çeksin, küfür etsin, hareket çeksin
sonra NİYE KİMSE BİZİ SEVMİYOR. Acaba neden?
bu adama hala nasıl yazı yazdırıyorlar.. insan millet içine çıkmaya utanır bu adam hala 72 milyon insana yazı yazıyor..
ulkenin, haysiyetin, insanlığın çivisi çıkmışşş..
siz devam edin düşmanlığa bizim için hava hoş devam edin bahaneleri sıralamaya devam hergün birinizi birgün hepinizi öpeceğizki öpüyoruzda rahat olun bizim çok umrumuzda değil düşman olmanız zaten yıllardır düşmansınız sadece bu sezon değil örnekleri dolu
quote:
Orijinalden alıntı: Where is the party
siz devam edin düşmanlığa bizim için hava hoş devam edin bahaneleri sıralamaya devam hergün birinizi birgün hepinizi öpeceğizki öpüyoruzda rahat olun bizim çok umrumuzda değil düşman olmanız zaten yıllardır düşmansınız sadece bu sezon değil örnekleri dolu
gülesim yoktu gene güldürdünüz yav, 5 yaşında elinden şekeri alınmış bi bebe gibisiniz vallaha