Şimdi Ara

Erasmus için Hollanda'ya giden kız arkadaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler kız arkadaşım 2. dönem Erasmus için Hollanda'ya gidecek. Ben gitmesini istemiyorum ancak yobaz damgası yememek için söyleyemedim de ama içim içimi yiyor. Ne yapacağım? Oradan sağlam gelmesi mümkün mü?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Siz de gidin hocam.

• Hocam bu kadar uzun yazdığınıza üzüldüm, adam trolluyor. Belli aralıklarla aynı galeyana getirme konuları açar. Bu da onlardan bir tanesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trkgncr kullanıcısına yanıt

forumda yıkık çok olduğu için yardım etmek istemiştim olabilir. Doğrudur illa ki sevgilisi erasmusa gidecek olup denk gelen olur onlar faydalansın

• Doğru diyorsunuz. Belki alakalı birilerine denk gelir. Ben de çok troll yedim burada. Ondan ciddiye aldığınızı görünce uyarmak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağlam gelmesi ne hocam ahahah kahkaha attım :D

• Avrupa’nın en uzun boy ortalaması Hollanda’da. Sarışın mavi gözlü elemanlar da rahat bulunur yani o karıyı unut.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trkgncr kullanıcısına yanıt

Sağlam gelmesi ifadesi ilk yazdığımda yoktu. Sonra değiştirmiş dediğiniz gibi troll

• Değiştirmedim hocam, masaüstündeyseniz zaten değiştirilip değiştirilmediği yazar mesajın altında. Görebilirsiniz yani.

• Imkansiz hocam delikdesik gelir

• Uzaktan ilişki yürütmek zor

• Kardeşim sıkma canını , uzaktan ilişki yürütmek zor ama eğer birbirinizi seviyor ve güveniyorsanız bunun üstesinden gelebilirsiniz . Eğer üstesinden gelirseniz o zaman başarmışsınız demektir ama eğer gelemezseniz zaten olacağı yokmuş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vur dumana gel imana sonrası malum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erasmusa gidip de el çükü üstüne oturmadan dönen kiz yoktur. En iyisi ayrıl.

• Sen de Romanya ya gel kiz ne yasarsa 10 katini yasarsin  

• Turkish girls on erasmus are easy

• Bırak kızı gitsin avrupalı sevgili bulsun hayatını kurtarsın, sende git sende avrupalı sevgili bul evlen yerleş.

• Vermese de verdi derler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.