< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Erasmus için Hollanda'ya giden kız arkadaş

-
-
Siz de gidin hocam.
-
Hocam bu kadar uzun yazdığınıza üzüldüm, adam trolluyor. Belli aralıklarla aynı galeyana getirme konuları açar. Bu da onlardan bir tanesi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
forumda yıkık çok olduğu için yardım etmek istemiştim olabilir. Doğrudur illa ki sevgilisi erasmusa gidecek olup denk gelen olur onlar faydalansın
-
Doğru diyorsunuz. Belki alakalı birilerine denk gelir. Ben de çok troll yedim burada. Ondan ciddiye aldığınızı görünce uyarmak istedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sağlam gelmesi ne hocam ahahah kahkaha attım :D
-
Avrupa’nın en uzun boy ortalaması Hollanda’da. Sarışın mavi gözlü elemanlar da rahat bulunur yani o karıyı unut.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sağlam gelmesi ifadesi ilk yazdığımda yoktu. Sonra değiştirmiş dediğiniz gibi troll
-
Değiştirmedim hocam, masaüstündeyseniz zaten değiştirilip değiştirilmediği yazar mesajın altında. Görebilirsiniz yani.
-
Imkansiz hocam delikdesik gelir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uzaktan ilişki yürütmek zor
Kardeşim sıkma canını , uzaktan ilişki yürütmek zor ama eğer birbirinizi seviyor ve güveniyorsanız bunun üstesinden gelebilirsiniz . Eğer üstesinden gelirseniz o zaman başarmışsınız demektir ama eğer gelemezseniz zaten olacağı yokmuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vur dumana gel imana sonrası malum...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Erasmusa gidip de el çükü üstüne oturmadan dönen kiz yoktur. En iyisi ayrıl.
Sen de Romanya ya gel kiz ne yasarsa 10 katini yasarsin
-
Turkish girls on erasmus are easy
-
Bırak kızı gitsin avrupalı sevgili bulsun hayatını kurtarsın, sende git sende avrupalı sevgili bul evlen yerleş.
-
Vermese de verdi derler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X