Şimdi Ara

ERASMUS HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR İÇERİ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba forumda daha önce erasmus yapmış olan arkadaşlar var mı ? . Kazanıp gittiğimiz zaman dersleri İngilizce olarak mı alacağız ? Hocalar dersleri geçirmede kolaylık sağlayacaklar mı ? Ve araştırdığım kadarıyla belli bir ders sayısının üzerinde dersten kalırsan hibenin bir kısmını geri ödettiriyorlarmış doğru mudur ? .

    Erasmus sınavını kazandıktan sonraki işlemler hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim :)

    Teşekkür ederim .



  • okuldan okula hatta ülkeden ülkeye değişir. ispanya portekiz de dersler genelde kendi dillerinde oluyor, ben macaristanda yaptım dersler ingilizceydi ve bir kez olsun derse girmedim, hocalar dandik bi konu verip sunum hazırlamamı istedi, yarım saat içinde sunum hazırlayıp gönderdim ve 7 tane AA ile döndüm okuluma. ayrıca hibenin %20si dönünce veriliyor. bizim okulda para arttı ve hibenin tamamını yatırmışlardı gelince de fazladan 250 euro verdiler ilaç gibi geldi

    erasmus sonrasi işlemler çok sıkıcı bunaltıcı hazır ol ama her uğraşına değecek, learning agreement i dikkatli hazırla.
  • Wake Me Up When I Care kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirmen için teşekkür ediyorum. Aynı şekilde bizim de öğretim görevlilerimiz çok öneriyorlar. Her giden AA ile geliyor diyorlar. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı öğrencisiyim ben de Polonyada erasmus düşünüyorum. Sanırım derslerin bir kısmı Lehçe olucak bu durum beni biraz rahatsız etti :) Umarım çok sorun çıkarmazlar . Gittiğinde dil konusunda sıkıntı yaşadın mı peki ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.