Şimdi Ara

Eragon (2006) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
7.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • filmi yüzüklerin efendisi tadında bulacağını sanıp da gidecek olanlar yanılır ben hayal kırıklığına
    uğradım film vasatı aşamamış bilemiyorum 2. ve 3. sü nasıl olur ama 1. si olmamış jeremy irons ve
    john malkoviche rağmen 10 üzerinden 6 yı bu sayfanın hatrı için veriyorum arkadaşlar daha iyi filmler
    var onları tercih edin

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • çok vasattı.. çocuk filmi gibiydi.. hatta gibisi fazla

foruma pek yazmıyorum bişiler ama insanlık borcumu ödemek için yazmalıyım şimdi.krismısta noel babanın kucağına oturup eragon u oynatan her sinemanın kapısına bir adam dikip insanları gitmemeye ikna etmeyi dilerdim. uzun zamandır filmleri kötülemek için hostel i kullanıyordum ama artık bir filmi kötülemek için oha eragon kadar kötüydü neredeyse diyeceğim.
    illa izlemek isteyenler varsa diye filmle alakalı bişi anlatmayacağım.kitabını okumayan üzülenler için okuyup gidenlerin daha büyük hırs yaptığını duydum. izlemek isteyenler en sevmedikleri arkadaşlarına "abi eragonun vcd sini alsana süper filmmiş " diye haras yapsın ve ondan ödünç alsın.en azından hostelde "gore" sahneleri en azından gerçekçi ve iyiydi, ne bilim dünyalar savaşı da kötüydü ama insanı geren yerleri vardı. doom da kötüydü bence ama en azından o son fps sahne vardı. bunda ben bişi bulamadım. hayatında hiç tarım işi yapmamış gibi gözüken bi çiftçi cocuk var , malkoviç in oynadığı toplamda 3 dakika görünen bir kıral var, prince of percia two thrones hali bir eleman daha var, arwen e benzesin diye koyulmuş ama kulağı insan kulağı olan bir elf var (reviewlerde okudum dwarflar varmış, boyları normal olduğundan anlamadım ben) "hey biri uçmaktan mı söz etti" diyen bir ejderha var .var oğlu var . abi film bitince casting yazarken avril lavigne çalıyor insanın içinde bişi kaldıysa da gidiyor zaten. tam 14-17 yaş arası denyo kitle için "fantasy for dummies" filmi

• güzel bişiye benzio
  • KONUYU AÇAN OLARAK BİR YÜZÜKLER EFENDİSİ TADI YOKTU SİNAMADA SEYRETİĞİM HALDE ..BİRKAÇ SAHNESİ DIŞINDA BELKİDE YÜZÜKLER EFENDİSİNİ GÖRÜPTE ORDAKİ ATMOSFER GİBİ BİRŞEY BEKLEDİĞİMDEN OLACAK AMA ÇOK UZAK .. ANCAK VCD VE DVD OLARAK MERAKTAN SEYREDİLİR ÖZEL OLARAK SİNAMADA SEYRETMEK VAKİT KAYBI ..
    MSI B450 GAMING PLUS MAX B450 AM4 AMD Ryzen™ DDR4 4133MHz (O.C.) USB3.1 Anakart ,AMD Ryzen™5 3600X Soket AM4 + Wraith Spire 3.8GHz 32MB 95W 7nm İşlemci ,Adata XPG Spectrix D41 16GB (8x2GB) 3200MHz DDR4 Ram AX4U320038G16A-DR41 ,Asus TUF VG249Q 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Analog+Display) FreeSync Full HD IPS Monitör ,XIGMATEK X-POWER 650W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI , A4TECH BLOODY T60 MULTI-CORE GAMING MOUSE ( BATTLEFIELD 2 BAD COMPANY.. BATTLEFIELD 3 .. BATTLEFIELD 4 ..[TR] suleyman1970 )
  • çok kalitesizdi ya.. arkadaşlarla toplanıp evde sinema keyfi yapalım dedik, herkes filmden koptu, sıkıldı, dalga geçmeye başladı..
    dünyayı kurtaran adam bile bundan daha güzel walla

Orjinalden alıntı: antique

çok kalitesizdi ya.. arkadaşlarla toplanıp evde sinema keyfi yapalım dedik, herkes filmden koptu, sıkıldı, dalga geçmeye başladı..
    dünyayı kurtaran adam bile bundan daha güzel walla

'dünyayı kurtaran adam bile' ne demek o başlı başına bir başyapıttı o filme laf yok

• bişiye dikkatinizi çekiyim , filmde ejderhaların hepsinin öldügüne inanıolar, yuzuklerin efendisindede boyle bişi vardı dragonlar orta dunyada yaşamış ama nesilleri tukenmişti, burdada bir umut bir ejderha ve binicisini bekliyor elfler cuceler, kesinlikle yuzuklerin efendisine benzettim , urgul= urukai , durza yani kotu buyucu = saruman ve vb.. dolu şey..

Not: Elflerin zenci olabildiklerini bilmiodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scythe Law -- 5 Şubat 2007; 12:37:35 >

Live Evil
  • Vcd si çıktı mı filmin bulabilirmiyiz?

Vi Veri Veniversum Vivus Vici
  • en sevdiğim hayatımı adeta değiştiren kitap serisi eragon eldest ve son olarak empire

film bekleneni veremeiş kitaba göre çok vasat kalmıştır istediğiniz herşey hertürlü bilgi için

www.eragonfilm.net/forum

reklam yasakmı bilmiyorum yeniyim bu forumda

Orjinalden alıntı: YaYa

1 saat önce geldim filmden genel olarak güzel ancak bana 3leme filmi olarak biraz kısa geldi gibi sanki bunda yüzüklerin efendisinin her bölümünün neredeyse 3 saat sürmesininde etkisi vardır tabi ama yinede kısaydı sanki

şimdi iki sorum olucak;
    A- bu filmde LOTR gibi üçleme mi yani ilki şimdi 2 ve 3 sonra...
    B- çok kısa demişsin de ne kadar sürüyor.
    birde LOTR yerini tutmaz ama ne kadar fantastik...
    Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden, rahat yaşama yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş uluslar, önce haysiyetlerini, sonra özgürlüklerini ve sonra da bağımsızlıklarını kaybetmeye mahkumdurlar. M.Kemal ATATÜRK
  • bence berbat bi kitap uyarlaması
    kitap güzel ama filmde atlanan çok şey var
    kitabı okuyun daha iyi
  • Mükemmel bişi di..herkese tavsiye ederim..lotr izlemeye gitmiosunuz zaten..ona benzetmeye çalışmaya gerek yok..çok iiyidi
  • bence mükemmel bir fillmdi.yüzüklerin efendisinden sonra bana fantastik film zevkini veren tel filmdi diyebilirim.ve film resmen yarıda bitiyor farkettiyseniz.bu da 2.filmin kesinlikle geleceğini gösteriyor
    pardon millet zaten trilogymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disast3r -- 1 Mayıs 2007; 20:04:41 >

multinational task force: Team Rainbow
  • quote:

Orjinalden alıntı: chackal

bence berbat bi kitap uyarlaması
    kitap güzel ama filmde atlanan çok şey var
    kitabı okuyun daha iyi

kitabı damı var?ilk defa duyuyorum.adı eragon mu yoksa farklı bi ismi varmı?hemen alıp okumalıyım

multinational task force: Team Rainbow
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.