Şimdi Ara

Eragon (2006) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
7.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben çok sevmiştim bu filmi ya. Bir de Türkçe dublaj izlemiştim, ejderhanın sesini çok sevmiştim. Hatta aynı gün bur daha izlemiştim.

Ama şimdi o kadar sever miyim bilmem, inşallah severim. Unuttum çünkü filmi, aynı zevki alırsam çok güzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

蘇科|烈火國
    我的荣誉, 我的宝座, 我的国家. 将全部失去.
    群雄四分:
    水善|土強|火烈|气和
  • Kitapla filmin alakası yok. Filmde çok sapıtmışlar. İlk film iyi değildi ve sonraki 3 kitapta ilk kadarda iyi değildi. Benden önce okuyan arkadaşın bir sonraki kitabı övmesiyle okudum. Pişman oldum. Eragon denen ejderha süvarisi ordan oraya yok eğitimmiş yok kılıçmış diyerek koşturuyor. Açıkça söylüyorum kitap yüzüklerin efendisinden çalıntı.

Birilerinin menfaatine ters düşmediğin için seviliyorsan, Bırak nefret etsinler!!!!

Hareket etmezsen, zincirlerini farkedemezsin
  • İzleyeli uzun zaman oldu ama sanki biterken devamı gelecek gibi bitmişti.

Orijinalden alıntı: kujeste

eragon ile ilgili bilimkurgu ve fantezi kulübümüzün forumuna yazdığım eleştiriyi aynen kopyalayım buraya :

foruma pek yazmıyorum bişiler ama insanlık borcumu ödemek için yazmalıyım şimdi.krismısta noel babanın kucağına oturup eragon u oynatan her sinemanın kapısına bir adam dikip insanları gitmemeye ikna etmeyi dilerdim. uzun zamandır filmleri kötülemek için hostel i kullanıyordum ama artık bir filmi kötülemek için oha eragon kadar kötüydü neredeyse diyeceğim.
    illa izlemek isteyenler varsa diye filmle alakalı bişi anlatmayacağım.kitabını okumayan üzülenler için okuyup gidenlerin daha büyük hırs yaptığını duydum. izlemek isteyenler en sevmedikleri arkadaşlarına "abi eragonun vcd sini alsana süper filmmiş " diye haras yapsın ve ondan ödünç alsın.en azından hostelde "gore" sahneleri en azından gerçekçi ve iyiydi, ne bilim dünyalar savaşı da kötüydü ama insanı geren yerleri vardı. doom da kötüydü bence ama en azından o son fps sahne vardı. bunda ben bişi bulamadım. hayatında hiç tarım işi yapmamış gibi gözüken bi çiftçi cocuk var , malkoviç in oynadığı toplamda 3 dakika görünen bir kıral var, prince of percia two thrones hali bir eleman daha var, arwen e benzesin diye koyulmuş ama kulağı insan kulağı olan bir elf var (reviewlerde okudum dwarflar varmış, boyları normal olduğundan anlamadım ben) "hey biri uçmaktan mı söz etti" diyen bir ejderha var .var oğlu var . abi film bitince casting yazarken avril lavigne çalıyor insanın içinde bişi kaldıysa da gidiyor zaten. tam 14-17 yaş arası denyo kitle için "fantasy for dummies" filmi

Zamanında çok güzel yardırmışsın be üstad aynen öyle leş bir filmdi.

• bende kitabını aldım ilk bütün seriyi okucam.Film ler kitap kadar etkileyici olmuyor.Aclık oyunlarında bu cok belli oldu mesela.(yuzuklerin efendisi haric onun yeri ayrı)
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.