Bildirim
Era mı Getz mi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ben 24gün önce era aldım şuana kdr hiçbir sorunla karşılaşmadım aracımdan çok memnunum eğer aile arabası olacaksa eranın bagaj hacmi daha geniş ayrıca tip olarakda getz e göre benim gözüme daha hoş göründü sedan bi araba baktığımız için era yı tercih ettik era nın tek sorunu arka süspansiyonların çok sallaması yani bozuk yollarda biraz hızlı gittiğinde arka tarafı baya hopluyo otobüs gibi bi yukarı bi aşağı ama ben memnunum öle çok da rahatsız etmiyor yanılmıyosam ikisindede otomatik şanzıman var fakat manuel e göre yaklaşık +2lt/100km yakar buna hazırlıklı olman lazım -
Teşekkürler,
Aile arabası düşünüyorum, en ideali ERA almak galiba.
Genelde şehiriçi kullanımda 3 kişilik bir aile için, 1.4, 1.5, 1.6 motorlardan ve start, team, select ve style modellerinden hangisini tercih etmek ideal olur? -
1.4 select al
ya da 1.5 dizel select al diyecem ama ikisi arasında baya fark war -
Hyundai Accent Era 1500cc CRDI dizel 110 hp. ben de aracımdan memnunum.
-
quote:
Orjinalden alıntı: fiesta1903
ben 24gün önce era aldım şuana kdr hiçbir sorunla karşılaşmadım aracımdan çok memnunum eğer aile arabası olacaksa eranın bagaj hacmi daha geniş ayrıca tip olarakda getz e göre benim gözüme daha hoş göründü sedan bi araba baktığımız için era yı tercih ettik era nın tek sorunu arka süspansiyonların çok sallaması yani bozuk yollarda biraz hızlı gittiğinde arka tarafı baya hopluyo otobüs gibi bi yukarı bi aşağı ama ben memnunum öle çok da rahatsız etmiyor yanılmıyosam ikisindede otomatik şanzıman var fakat manuel e göre yaklaşık +2lt/100km yakar buna hazırlıklı olman lazım
hangi bayiden kaça aldın?
-
abi....ikisi de gerçekten güzel arabalar...... -
bende clio hb vardı yetmiyordu sedan araba bakıyorduk era aldım gayet memnunum
tavsiye ederim -
tabi ki era -
2 side tenekedir -
quote:
Orjinalden alıntı: kokainman
2 side tenekedir
hadi len -
quote:
Orjinalden alıntı: kokainman
2 side tenekedir
o teneke dediğin araç tam 1205 kg. istersen bide italyan ve fransız tenekerine bak bakalım kaç kg gelecekler. belki onlar daha çok çalmışlardır demirden.symbollerin çamurlukları ise keşke tenekeden olsaydı, plastik hemde incecik pet şişe gibi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevizkabugu -- 31 Ağustos 2007; 23:30:38 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X