Şimdi Ara

EPSON WORKFORCE PRO SERİSİ YAZICILAR (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
8
Favori
19.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NS_85

    Ben WF-5620 kullanırken 70 liraya muadil atık kutusu satılıyordu, belki ilerleyen zamanlarda bu yazıcı için de çıkar.

    Şu an en ucuz 170 liraya satıyorlar atık mürekkep kutusunu internette:

    https://www.fotokopiburada.com/urun/epson-c5790-m5799-atik-murekkep-kutusu-t671600/
    Atık kutusuna o kadar para vermektense bir kere resetleyici almak daha mantıklı olur.

    Resetleyici şu satıcıda 22 USD + 5 USD kargo. Türkiyeden de olumlu yorum yazan var.
    https://tr.aliexpress.com/item/4000408949560.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.67b53866N7URvF&algo_pvid=687e0bda-dfe6-4ee4-a4b2-897aa8952e88&algo_expid=687e0bda-dfe6-4ee4-a4b2-897aa8952e88-0&btsid=0b0a0ad815824002390686098e2cb3&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_




  • murat3807 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat hocam benin durumu anlatacak yeterli ingilizcem yok yazarsaniz eger burada drumu paylasirmisiniz. Olmadi bende resetter alacagim. Tek sorun cinden kargolarin cikmayisi viruaden dolayi gonderimi yapamiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stumm kullanıcısına yanıt
    Yazıcıyı almadan önce de bu konuyu araştırmıştım, hep resetter kullanılıyordu. Yalnız bir videoda yazılımla çözümünü görmüştüm. Uzun süre seviye aynı kalınca bendeki yazılım da öyle zannettim, üzgünüm. 20 Ocakta aliexpressten kartuş siparişi vermistim hala kargoya verilmedi. Yazılımla çözümnü araştırayım, çözüm bulamazak bendeki resetterı size kargolarım. Çinden gelene kadar idare ederiz.
  • Adjusment program bakım kutusunu sıfırlamıyor, demosunu indirip kontrol ettim olmuyor, başka bir çözümü olmalı.
    https://www.2manuals.com/product_info.php?products_id=1909
  • murat3807 M kullanıcısına yanıt
    murat hocam cok super olur ben sizede direkt kargolatabilirim cinden yara bana gelir ben size yollarim yara sizdekini satin alabilirim cok ihtiyacim var gercekden yada benimkini sifirlar aynigun geri yollarim nasil dilerseniz evet adj. programlari sifirlamiyor satece murekkep basmak icin ise yariyor kafaya eger uzerinde gelen kartuslari kullanan arkadaslar var ve murekke biterse demo program olmasa bile wic reset ile kafaya murekkep basabilirler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stumm kullanıcısına yanıt
    Şu virüs salgını kötü oldu, yoksa resetter fiyatı makul seviyede, sipariş verir alırdık. Size göndereyim, mağdur olmanızı istemem yalnız, resetter sayfasında tank seviyesi %15 in altına düşmeden resetleyin yoksa çip bozulabilir yazıyordu.
  • stumm kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba wic reset ile orj kartuşları resetledikten sonra ağız kısmından mı mürekkep dolduruyoruz? Şırınga ile oluyor mu acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat3807 M kullanıcısına yanıt
    murat hocam o dedigi yuzde 15 mevzusu galina murekkep icin ben adresimi ozelden size atayim ayni gun size geri gonderirim eger satmayi dusunurseniz alabilirimde resetler umarim o zamana kadar cin sorunu duzelir yada cesvesor vs satan yer yokmu bunu alsak. hocam madur olacak bisi yok sizlik bisi yok yani olcagi varmis bundan sonra alacak olanlar resetterde almali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada anlattığım dolan kartuşlu sistemi 3999 TL + 27,50 TL kargo ile satmaya başlamışlar.
    https://urun.n11.com/cok-fonksiyonlu-yazici/epson-wf-c5790dwf-ve-chipsiz-sonsuz-bitmeyen-kartuslu-yazici-P372638311
  • omerkartalfb O kullanıcısına yanıt
    wic reset ile resetleme islemi olmuyor diye biliyorum sadece firmware ile olabiliyor. wic sadece kartus degistirdikden sonra kafada boya kalmamis olursa ona inkcharge yapiyor. Yazilimi satan alacak arkadaslar yazilimin seri numarasina gore size bir dosya uretiyorlar onu yukluyorsunuz thminimce adjustmen programi ile seri numarasini degistirebilirsek herkes bir tek yazilim ile kullanabilir. adj. programini satin alan olursa bejim makinanin seri numarasini ve dosyayi gonderebilirim. boylece firmware icin ucret odemezsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stumm

    murat hocam o dedigi yuzde 15 mevzusu galina murekkep icin ben adresimi ozelden size atayim ayni gun size geri gonderirim eger satmayi dusunurseniz alabilirimde resetler umarim o zamana kadar cin sorunu duzelir yada cesvesor vs satan yer yokmu bunu alsak. hocam madur olacak bisi yok sizlik bisi yok yani olcagi varmis bundan sonra alacak olanlar resetterde almali.
    Mürekkep için de resetter var bana atık kutusu ile mürekkep resetteri aynı gibi geliyor ama yazın satıcı firmaya sorduğumda farklı demişlerdi. Satmak gibi bir niyetim yok, çünkü elimde bir tane var, amacım size yardımcı olmak. Şimdilik ben size göndereyim gerisini sonra düşünürüz, daha dün resetlediğim için acelem yok, sizin gibi birkaç arkadaş daha çıkar belki onlara göndeririz, bir süre sizde kalsın. Türkiye' de satan bir yer var ama çok para istiyorlar.
    https://urun.n11.com/diger-sarf-malzemeleri/epson-c5210-c5790-c5710-t6716-atik-kutusu-resetter-P389048908




  • murat hocam tamam satmayin ama baska isteyen olursa dilerseniz ben buradan gonderirim dilerseniz size ayni gun geri kargo yaparim olum var kalim ben size urunun fiyati kadar eft yapayim geri gonderince urunu geri atin bana ahirete ustumde hakla gitmemis olurum olur kalirsam ozelden adresi attim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EPSON WF-C5790DWF Yazıcı ile ilgili paylaşımlarımız için bir Whatsapp grubu kurdum, katılmak isteyen arkadaşlar özelden bana telefon numaralarını gönderebilirler.
  • Merhaba herkese..
    Aradan biraz zaman geçmiş corona virüs nedeni ile burası da sessizliğe boğuldu anlaşılan. Allah bir an önce kazasız belasız kurtulmayı nesip etsin..

    Murat bey birkaç farklı başlıkta paylaşımlarınızı mümkün mertebe okumaya çalıştım ( gözlerim çabuk yoruluyor )

    Benim 14 yıılık bir hp allinone psc 1510 yazıcım var. Çoktan gitmesi gerekiyordu ama 2 senedir uzatmaları oyunuyor. Kartuş sorunları yaşıyorum kendim dolduruyorum ama tekleme başladı yine.. çok çıktı almam ( ama almama sebebim belki de düzgün foto basamayacak olması ) çocuğum ilkokul sona geldi... eşim de virüs nedeni ile evden çalışmaya başladı.. şartlar değişti..artık bu yazıcı bizi götürmüyor gibi..
    Çıtayı biraz yüksek tutayım dedim renkli lazer alma hesabı yaparken kafalar iyice karıştı.. niyetim canon 645cx almaktı ama yazılarınıza denk geldim.. epson falan kafamda soru işaretleri oluştu..
    Şimdi ben canon 645cx renkli lazer full fonksiyon bir yazıcı alabilecekken ...ve de eşimin işleri normale döndüğünde (mesela 2 ay sonra ) benim yazıcıya ihtiyacım azalacakken... sizce nasıl bir yol izlesem??
    Bir yanda beklese bile boyası kurumayacak olan full bir yazıcı ve makul fiyatı (canon)... diğer yanda 15 gün çıktı almazsak bozulma ihtimali yüksek bir yazıcı (epson L Ya da Wf serisi).. ama diğer yanda fotoğrafa da basabilen bir yazıcı olarak yine epson...
    Günlük çıktı miktarı 15-20 olacak ama işin içine fotoğraf da girerse haftada 3-4 foto da basmayı düşünürüm..

    Öte yandan adf ve dublex baskı ve wifi isterim ama fax gerekmez...
    Öyle zor durumdayım ki kendimi ortada bir kazığa bağlanmış ve iki tarafına en sevdiği yiyecekler konulmuş eşek gibi hissediyorum. Kararsızlıktan aç kalıp öleceğim gibi..
    Epson L6190 full özellikli olsa da Canon 645 cx lazer'den pahalı ve tıkanma iihtimali nedeni ile riskli.
    Epson L6170 benim için ideal olmasına rağmen gereksiz pahalı.. (neden pahalı anlamadım)
    Epson L5190 da dublex baskı yok ama fiyat makul...
    Epson wf c5790dwf ise ekstra işçilik ve masrafları nedeni ile gönlümü yoruyor :-(

    İsteğim çok basit.. renkli, adf, wifi, dublex bu kadar... arada bir de keyfi olarak foto baskısı... aşırı maliyetli mürekkep masrafı olmasın..

    Ne yapsam bilemedim...

    Ben epson L5190 alsam da dublex olayını sineye mi çeksem?? Ya da epson wf c 5790 alırsam haricen chip alınabilinir ve mevcut mürekkep tüpüne miktarı azaldıkça şırınga ile mürekkep basılır mı ( elektrik bandı ile kapatabilir miyiiz acaba?)
    Mesela L5190 alsam mürekkep basarken ya da atık mürekkep haznesi için sorun yaşayacak mıyım? İlla ki chip ya da firmware atmak mı gerekir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cunsav C kullanıcısına yanıt
    Konudaki arkadaşlar whatsapp grubuna geçtikleri için burası terkedilmiş bir haldeydi, mesajınızla yeniden gündeme geldi.

    Öncelikle mürekkepli de olsa lazer de olsa yazıcıların avantajları da dezavantajları da oluyor.

    Mürekkepli yazıcıları düzenli kullanmak gerekir ama bahsettiğiniz lazer renkli yazıcının da toner maliyeti benim gibi çok çıktı alanlar için bir kabus olur.

    Mürekkepli yazıcılar lazerler kadar hızlı olmaz ama bu konudaki WF serisi lazer yazıcılara yakın hızdadır.


    Anladığım kadarıyla çok fazla bir iş yükünüz yok, WF serisi size fazla gelir.


    L6170 Türkiye'de pek piyası olmayan bir ürün ve bahsettiğiniz gibi satan da çok para istiyor.


    L6190 alacağıma C5790 alırım, hemen hemen aynı maliyetle çok daha iyisini almış olurum ama sizin için bu yazıcıya gerek yok.


    Otomatik dublex baskılı en düşük model L4160 1800 TL, bence dublex baskı için değmez.


    Bence 3 modelden birine karar verin:L3151-L5190-C5790


    Yerinizde olsam L3151 alırdım.


    Para sorun değil her özellik olsun derseniz de C5790 alın.




  • Teşekkürler inceleyeceğim...

    Peki bu Epson'larda kullanılan baskı kafası tekniğini kullanan başka firma var mı? Mesela HP Isıtmalı sistrm kullanıyor ya canon ve brother nasıl bir teknik kullanıyor? Tıkanma ihtimalini azaltır mı diyorsunuz epson'da kafasında kullanılan teknik??
    Öte yandan bugün hp ve canon sarf malzeme ve kafa fiyatlarına baktım...onlar da tanklı modellere geçmişler ve gerek mürekkep ve gerekse kafa fiyatları makul seviyeye düşmüş.. eski sistemlerde 700-800 tl olan baskı kafaları 160-250 tl fiyatlarda satılıyor... yani kafa arızalansa da kafayı değiştirir yola devam ederim gibi bir hisse kapılıyor insan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cunsav C kullanıcısına yanıt
    HP-CANON aynı diye biliyorum, brother hakkında net bir bilgim yok. Bilenler varsa yazsın, yanlışım varsa düzeltsin.

    Isıtmaya dayalı sistemlerde kafa daha çabuk yıpranıyor, uzun ömürlü olmuyor, renkli ve siyah için ayrı ayrı para ödüyorsunuz.
    Orijinallerin fiyatları 250 TL'den başlıyor.
    https://www.hepsiburada.com/canon-qy6-8002-siyah-baski-kafasi-g1400-g2400-g3400-p-HBV0000060JDQ

    https://www.hepsiburada.com/canon-qy6-8006-renkli-baski-kafasi-g1400-g2400-g3400-p-HBV0000060JDS



    Epson'da kafa tek parça bunu da dikkat etmek lazım.

    Elimde 100000 çıktıyı geçmiş 4 farklı model Epson yazıcı var, kafalarda bir sorun yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3807 -- 23 Nisan 2020; 12:53:30 >




  • merhaba,

    burada yazılanları okuyunca bu yazıcıyı araştırmaya başladım, henüz almadım. chipless firmware satılan yerden firmware i indirip içinde neler değiştirildiğini anlamaya çalışıyorum.

    işletim sistemi olarak linux 2.6.35.8 kernel a sahip uCLinux kullanılmış.

    hem chipless firmware i hem de normal official firmware i inceledim.

    her iki firmware de de "/root/PreBoot" dosyaları aynı

    #!/bin/sh
    #
    # FY17-CAT51 PreBoot
    #
    #

    PATH=/sbin:/usr/sbin:/bin:/usr/bin:/usr/local/bin
    export PATH
    LD_LIBRARY_PATH=/opt/nwsoc/lib
    export LD_LIBRARY_PATH

    #
    echo "PreBoot start"

    mount -t proc proc /proc
    mount -t sysfs sysfs /sys
    mount -t tmpfs tmpfs /tmp
    mount -t usbfs usbfs /proc/bus/usb
    mount -t devpts devpts /dev/pts
    mount -t tmpfs none /var/run
    mount -t tmpfs none /tmp
    mount -t squashfs /dev/mtdblock3 /opt/nwsoc
    mount -t squashfs /dev/mtdblock4 /opt/licensed
    mount -t squashfs /dev/mtdblock5 /usr/lib/fonts

    if ! mount -t jffs2 -o async /dev/mtdblock0 /opt/nwsoc_data ; then
    fmtjffs2 /dev/mtdblock0 $(awk '/userfs2/ { print "0x" $2, "0x" $3 }' < /proc/mtd)
    mount -t jffs2 -o async /dev/mtdblock0 /opt/nwsoc_data
    touch /opt/nwsoc_data/FORMATTED
    fi

    #unaligned access "User faults"
    #0: "ignored"
    #1: "warn"
    #2: "fixup" fixup in kernel handler
    #3: "fixup+warn"
    #4: "signal"
    #5: "signal+warn"
    echo 3 > /proc/cpu/alignment

    # console log level change
    echo 3 3 1 7 > /proc/sys/kernel/printk

    # enable serial console write
    echo 1 > /proc/epson_console_enable

    # enable sysctl_tcp_syncookies
    echo 0 > /proc/sys/net/ipv4/tcp_syncookies

    # for telnet
    # inetd
    # portmap

    echo "version information"
    echo -n "System "
    cat /opt/version/k
    echo " "

    # for ExtBoot script
    if [ -f /opt/nwsoc_data/ExtBoot ]; then
    echo "run ExtBoot!!"
    /opt/nwsoc_data/ExtBoot
    fi

    # for Planet control script
    if [ -f /opt/nwsoc/NWControl ]; then
    /etc/init.d/S99NWControl
    echo "nomal mode finish."
    else
    echo "NWDomain startup failed !!"
    fi


    setsid cttyhack /bin/sh

    # end of script


    görüldüğü üzere "/etc/init.d/S99NWControl" dosyasına gidiyor; oradan da "../../opt/nwsoc/NWControl" dosyasına gidiyor; o dosyaları da kıyasladım içerikleri aynı;


    #!/bin/sh
    #
    # nwsocctl.sh control script for nwsoc program.
    #

    # PATH=/sbin:/usr/sbin:/bin:/usr/bin:/usr/local/bin
    PATH=/sbin:/usr/sbin:/bin:/usr/bin:/usr/local/bin
    export PATH
    LD_LIBRARY_PATH=/opt/nwsoc/lib
    export LD_LIBRARY_PATH
    export KRB5_CONFIG=/tmp/krb5.conf

    #################################
    echo -n "Apprication "
    cat /opt/version/a
    echo " "
    echo " "

    echo "Starting NWDomain..."
    #################################

    ulimit -s 2048

    #################################
    echo 0 > /proc/sys/vm/overcommit_memory

    echo 10 > /proc/sys/net/ipv4/tcp_retries1
    echo 10 > /proc/sys/net/ipv4/tcp_retries2

    echo 32 > /proc/sys/net/ipv4/tcp_max_syn_backlog

    #################################

    date -s "2014.01.01-12:00:00"

    #################################

    #################################
    # load IDC Driver
    #################################
    echo "Load modules ......."
    /usr/sbin/idc_load.sh

    ##########################
    # load HW IPSec driver
    ##########################
    insmod /opt/nwsoc/dx_cc44p.ko

    ##########################
    # create strongswan's enviroment
    #
    ##########################
    IPSEC_CONFDIR=/tmp
    export IPSEC_CONFDIR

    cp -a /opt/nwsoc/strongswan /tmp/
    mkdir /tmp/strongswan/ipsec.d/aacerts
    mkdir /tmp/strongswan/ipsec.d/acerts
    mkdir /tmp/strongswan/ipsec.d/cacerts
    mkdir /tmp/strongswan/ipsec.d/certs
    mkdir /tmp/strongswan/ipsec.d/crls
    mkdir /tmp/strongswan/ipsec.d/ocspcerts
    mkdir /tmp/strongswan/ipsec.d/private
    mkdir /tmp/strongswan/ipsec.d/reqs


    #################################
    # Load Honey Launcher
    #################################
    if [ -e /opt/licensed/bin/honey_launcher.sh ]; then
    /opt/licensed/bin/honey_launcher.sh &
    fi

    #################################
    # Dummy read /usr/sbin
    #################################

    #################################
    # Dummy read nwsoc
    #################################
    cat /opt/nwsoc/nwsoc > /dev/null
    cat /opt/nwsoc/bcm43143/* > /dev/null
    find /opt/nwsoc_data -type f -print | xargs cat > /dev/null

    #################################
    # Dummy Read for NFC
    #################################
    if [ -e /opt/nwsoc/pcscd ]; then
    cat /opt/nwsoc/lib/libfelica_cc.so > /dev/null
    cat /opt/nwsoc/lib/libfelica_cc_stub_nfc100.so > /dev/null
    cat /opt/nwsoc/lib/libfelica_cc_stub_rcs956.so > /dev/null
    cat /opt/nwsoc/lib/libnfc100.so > /dev/null
    cat /opt/nwsoc/lib/librcs956.so > /dev/null
    cat /opt/nwsoc/lib/libnfc100_usb.so > /dev/null
    cat /opt/nwsoc/lib/librcs956_usb.so > /dev/null
    cat /opt/nwsoc/lib/libutl.so > /dev/null
    cat /opt/nwsoc/lib/librcs956_typea.so > /dev/null
    cat /opt/nwsoc/lib/libnfc100_typea.so > /dev/null
    cat /opt/nwsoc/lib/libiso14443_4_cc.so > /dev/null
    cat /opt/nwsoc/lib/libiso14443_4_cc_stub_typea.so > /dev/null
    cat /opt/nwsoc/lib/libiso14443_4_cc_stub_typea_nfc100.so > /dev/null
    cat /opt/nwsoc/lib/libiso14443_4_cc_stub_typeb.so > /dev/null
    cat /opt/nwsoc/lib/libiso14443_4_cc_stub_typeb_nfc100.so > /dev/null
    cat /opt/nwsoc/lib/libnfc.so.5.0.1 > /dev/null
    cat /opt/nwsoc/lib/libpcsclite.so.1.0.0 > /dev/null
    cat /opt/nwsoc/lib/libpcscspy.so.0.0.0 > /dev/null
    cat /opt/nwsoc/lib/pcsc/drivers/ifd-ccid.bundle/Contents/Info.plist > /dev/null
    cat /opt/nwsoc/lib/pcsc/drivers/ifd-ccid.bundle/Contents/Linux/libccid.so > /dev/null
    cat /opt/nwsoc/pcscd > /dev/null
    fi

    #
    # CHECKID_P: mode check program by USB description
    # NWSOC_B: Subset of NWDomain program for FirmUp
    # NWSOC_N: Normal NWDomain Program
    # REBOOT_P: reboot script for Linux kernel
    #

    CHECKID_P=/opt/firmup/check_usb_id
    NWSOC_B=/opt/firmup/firmup_script
    NWSOC_N=/opt/nwsoc/nwsoc
    REBOOT_P=/sbin/reboot

    NWSOC_N=./nwsoc
    REBOOT_P=./nwsoc

    AUTOIP_SHUTDOWN_FILE=/tmp/autoip_shutdown.dat

    #
    #[ -f "$CHECKID_P" ] || exit 255
    #[ -f "$NWSOC_B" ] || exit 255
    #[ -f "$NWSOC_N" ] || exit 255
    #[ -f "$REBOOT_P" ] || exit 255

    ##########################
    # CHECK FirmUp Mode
    #
    ##########################

    # 2009/07/24
    # FirmUp Mode was deleted

    ##########################
    # Normal mode
    #
    ##########################

    # 2005/12/22 EAC :
    # You MUST use not '==' operand but '-eq' operand.
    # Because if a script uses '[ * == * ]' operand during initialization,
    # 'Unknown operand' error message is appeared.

    # It's required by CIFS
    ifconfig lo 127.0.0.1

    cd /opt/nwsoc
    #/bin/cp -a /opt/nwsoc /tmp/
    #cd /tmp/nwsoc

    while true ;
    do
    # initialize shutdown flag for bonjour conformance test
    echo "0" > $AUTOIP_SHUTDOWN_FILE

    RETVAL=0
    $NWSOC_N
    RETVAL=$?
    if [ $RETVAL -eq 2 ] ; then # return by user firmupdate
    $REBOOT_P
    exit 0
    elif [ $RETVAL -eq 1 ] ; then # return for shutdown
    exit 0
    fi

    done;

    # end of script


    "nwsoc" isminde bir ELF formatında executable var, normal çalışmada onu çalıştırıyor en son.

    bu dosyaları da kıyasladım ancak bu asıl yazılım olduğu için versiyon değişikliklerinde değişiyor o nedenle direk kıyaslamak mümkün değil.

    nwsoc un kullandığı so dosyaları da şunlar;


    LOAD:00008000 ; Input SHA256 : F7D92E4394F84C4C7F222F818F8627D30DD445ACF76D0F146E57326EC4B1BF01
    LOAD:00008000 ; Input MD5 : 12EF690F5FCF5BFD2DE58E03BF3B6723
    LOAD:00008000 ; Input CRC32 : B8AFD8AA
    LOAD:00008000
    LOAD:00008000 ; Format : ELF for ARM (Executable)
    LOAD:00008000 ; Imagebase : 8000
    LOAD:00008000 ; Interpreter '/lib/ld-uClibc.so.0'
    LOAD:00008000 ; Needed Library 'librt.so.0'
    LOAD:00008000 ; Needed Library 'libiksemel.so.3'
    LOAD:00008000 ; Needed Library 'libpcsclite.so.1'
    LOAD:00008000 ; Needed Library 'libnfc.so.5'
    LOAD:00008000 ; Needed Library '../filesystem/userfs1/lib/nfc/libfelica_cc.so'
    LOAD:00008000 ; Needed Library '../filesystem/userfs1/lib/nfc/libfelica_cc_stub_nfc100.so'
    LOAD:00008000 ; Needed Library '../filesystem/userfs1/lib/nfc/libfelica_cc_stub_rcs956.so'
    LOAD:00008000 ; Needed Library '../filesystem/userfs1/lib/nfc/librcs956.so'
    LOAD:00008000 ; Needed Library '../filesystem/userfs1/lib/nfc/libnfc100.so'
    LOAD:00008000 ; Needed Library '../filesystem/userfs1/lib/nfc/librcs956_usb.so'
    LOAD:00008000 ; Needed Library '../filesystem/userfs1/lib/nfc/libnfc100_usb.so'
    LOAD:00008000 ; Needed Library '../filesystem/userfs1/lib/nfc/libutl.so'
    LOAD:00008000 ; Needed Library 'libusb-0.1.so.4'
    LOAD:00008000 ; Needed Library 'libusb-1.0.so.0'
    LOAD:00008000 ; Needed Library '../filesystem/userfs1/lib/nfc/libnfc100_typea.so'
    LOAD:00008000 ; Needed Library '../filesystem/userfs1/lib/nfc/librcs956_typea.so'
    LOAD:00008000 ; Needed Library '../filesystem/userfs1/lib/nfc/libiso14443_4_cc.so'
    LOAD:00008000 ; Needed Library '../filesystem/userfs1/lib/nfc/libiso14443_4_cc_stub_typea.so'
    LOAD:00008000 ; Needed Library '../filesystem/userfs1/lib/nfc/libiso14443_4_cc_stub_typea_nfc100.so'
    LOAD:00008000 ; Needed Library '../filesystem/userfs1/lib/nfc/libiso14443_4_cc_stub_typeb.so'
    LOAD:00008000 ; Needed Library '../filesystem/userfs1/lib/nfc/libiso14443_4_cc_stub_typeb_nfc100.so'
    LOAD:00008000 ; Needed Library 'libpthread.so.0'
    LOAD:00008000 ; Needed Library 'libdl.so.0'
    LOAD:00008000 ; Needed Library 'libfelica_cc.so'
    LOAD:00008000 ; Needed Library 'libfelica_cc_stub_rcs956.so'
    LOAD:00008000 ; Needed Library 'libfelica_cc_stub_nfc100.so'
    LOAD:00008000 ; Needed Library 'librcs956.so'
    LOAD:00008000 ; Needed Library 'librcs956_usb.so'
    LOAD:00008000 ; Needed Library 'libnfc100.so'
    LOAD:00008000 ; Needed Library 'libnfc100_usb.so'
    LOAD:00008000 ; Needed Library 'libutl.so'
    LOAD:00008000 ; Needed Library 'libstdc++.so.6'
    LOAD:00008000 ; Needed Library 'libm.so.0'
    LOAD:00008000 ; Needed Library 'libgcc_s.so.1'
    LOAD:00008000 ; Needed Library 'libc.so.0'
    LOAD:00008000 ;
    LOAD:00008000 ; EABI version: 5
    LOAD:00008000 ;
    LOAD:00008000
    LOAD:00008000 ; Processor : ARM
    LOAD:00008000 ; ARM architecture: ARMv7-A
    LOAD:00008000 ; Target assembler: Generic assembler for ARM
    LOAD:00008000 ; Byte sex : Little endian



    biraz uğraştım orjinal yazılımdan pek farkı yok gibi geldi bana.. ya da yanlış yere bakıyorum..

    chipless firmware kullanan arkadaşlardan bilgi istiyorum, chipless firmware attığınızda yazıcının ekranından gördüğünüz bir bilgi ekranı olabilir, başka bir şey olabilir. farklı bir şey lazım bana..

    hatırladığınız normalden farklı bir mesaj olabilir, bana bilgi verebilir misiniz?

    teşekkürler..




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.