Bildirim
epson rx585 yazıcıya uyumlu kartuş
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam gereksiz yere bir sürü başlık açıyorsunuz.Biraz dikkat edin lütfen!! _____________________________ -
aynen _____________________________ -
bikerede yardım edinde açmayım gereksiz başlık. 10 tane başlıktan aynı soruyu sordum bi tane dogru dürüst cevap gelmedi.
_____________________________ -
Epson kartuşlarının fiyatlar zaten ucuz- 7€ veya 8€ ne diye muadil kullanıyorsun ki. Sopnuçta baskı kalitesini arttıran o kartuşun teknoloji _____________________________
5 OCAK-SARIKAMIŞ ŞEHiTLERİ
"BeN iCaP eTTiĞi ZaMaN EN BüYüK HeDiYeM oLMaK üZeRe, TüRK MiLLeTiNe CaNıMı VeReCeĞiM." -
bende sorduğun kartuşlardan var elimde istersen benden tedarik edebilirsin ... gittigidiyorda satış koydum ordanda satın alabilirsin
http://urun.gittigidiyor.com/Epson-T0801-806-mp-T0807-6ad-r285-r265-r360_W0QQidZZ15470762
işte ürün linki bu ürünü ben satıyorum .. kesinlikle orjinal kartuştur._____________________________ omer
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler