Şimdi Ara

Epson px830 yazıcım kartuş tanımıyor, lütfen yardım!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2.5 senedir epson px830 yazıcımla uğraşıyorum. Aldığım gün bitmeyen kartuş sistemini taktım hayatım zehir oldu.Sürekli kartuş tanıma sorunu veriyor, üzerinde reset çipi var ama işe yaramıyor 20 defa servise gitti yazılım sıfırlandı hatta son seferde baskı kafası değişti. her seferinde sabırla götürüp bitmeyen kartuşdan çipini değiştirdim ama nafile 3-5 gün sonra yine tanımamaya başladı. Bir dünya masraf ettim.pcden reset yazılımla kartuşu resetlemeye uğraştım oda olmadı.Ne yapacam bilmiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar bana bir çözüm sunarlarsa çok sevinirim, çok çok makbule geçer. yardımlarınız için teşekkürler.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: otosinan

    Arkadaşlar 2.5 senedir epson px830 yazıcımla uğraşıyorum. Aldığım gün bitmeyen kartuş sistemini taktım hayatım zehir oldu.Sürekli kartuş tanıma sorunu veriyor, üzerinde reset çipi var ama işe yaramıyor 20 defa servise gitti yazılım sıfırlandı hatta son seferde baskı kafası değişti. her seferinde sabırla götürüp bitmeyen kartuşdan çipini değiştirdim ama nafile 3-5 gün sonra yine tanımamaya başladı. Bir dünya masraf ettim.pcden reset yazılımla kartuşu resetlemeye uğraştım oda olmadı.Ne yapacam bilmiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar bana bir çözüm sunarlarsa çok sevinirim, çok çok makbule geçer. yardımlarınız için teşekkürler.

    kartuş ları hiçmi görmüyor yoksa çok sık resetleme mi isityor orjinal kartuşlarda sorun varmı




  • orjinal kartuşlarını kullanmıyorum.bitmeyen kartuş sisteminin kendi kartuşları ve üzerindede reset çipi var. ilk başda tanıyordu daha sonra birkaç gün geçince yada birkaç çıktı alınaca hiç tanımıyor. aşağıdaki kartuşlar tanınmıyor diye bir uyarı geliyor sonra hiçbir şekilde çıktı alamıyorum.bu olaydan sonra orjinal kartuşlarınıda tanımıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: otosinan

    orjinal kartuşlarını kullanmıyorum.bitmeyen kartuş sisteminin kendi kartuşları ve üzerindede reset çipi var. ilk başda tanıyordu daha sonra birkaç gün geçince yada birkaç çıktı alınaca hiç tanımıyor. aşağıdaki kartuşlar tanınmıyor diye bir uyarı geliyor sonra hiçbir şekilde çıktı alamıyorum.bu olaydan sonra orjinal kartuşlarınıda tanımıyor.

    şuan orjinal kartuşların 6 sınıda görmüyorsa yazıcının ankartından kaynaklanır

    kartuşları görüp sık retleem isitiyorsa oda mevcut sistemin üzerindeki chipin versiyonun düşük olması sından dır v6.12 chip olması grekiyor

    ama dediğim gibi hiç görmüyorsa yazıcınınızı ankartından kaynaklanır

    onarımı da mümkün dür
  • Sadeca birkaç kartuşu görmüyor.bazen kırmızı bazen mavi yada her iki rengi tanımıyor.peki nasıl bu sorunu çözücem.bitmeyen kartuş firmasının çipleri işe yaramıyor.git gel bir hal oldum.önerceğiniz bir yer varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: otosinan

    Sadeca birkaç kartuşu görmüyor.bazen kırmızı bazen mavi yada her iki rengi tanımıyor.peki nasıl bu sorunu çözücem.bitmeyen kartuş firmasının çipleri işe yaramıyor.git gel bir hal oldum.önerceğiniz bir yer varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.

    chip lerin foto sunu yada chiplerin üzerindeki versiyon nosunu yaza bilirmisiniz

    mutemelen 6.0 chip oo ve sizin yazıcıya uygun deyil

    6.12 chip olucak hangi ildesiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartusbankasi -- 23 Ocak 2014; 16:53:00 >
  • İstanbuldayım. Chipe yarın iş yerinde bakıp size fotosunu yollayım.sizin istanbulda şubeniz varmı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.