Şimdi Ara

Canon e414 yazıcıyı bilgisayar tanımıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
12.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın a101 e gelicek olan Canon e414 çok fonksiyonlu yazıcıyı almak istiyorum ama yazıcılar hakkında bilgi sahibi değilim. Sizce alınabilir bir yazıcı mı tavsiye eder misiniz. Ayda 150-200 çıktı alırım en fazla kartuş ömrü ve fiyatları hakkında da bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Edit : Yazıcıyı aldım bugün kartuşları taktım driver ını canonun sitesinden indirdim fakat kurulumu yaparken Yazıcı algılanmadı bağlantıyı kontrol edin uyarısı veriyor. 2. bilgisayarımda da denedim yine aynı uyarıyı aldım bu sorunu nasıl çözebilirim sizceCanon e414 yazıcıyı bilgisayar tanımıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luken Drew -- 14 Eylül 2017; 19:17:36 >

• ben hepsiburadadan kargo dahil 185tlye almıştım ve 2 yedek kartuşla(%50 indirimli 22tl(siyah)+45tl renkli) kartuş dolum seti(45tl) yaklaşık 300tlye geldi yazıcı çok güzel tek sorunu kenarlıksız yazdıramıyor ve zaten piyasada daha ucuz tarayıcılı yazıcı yok iş görür
  • Overclockmanyagı O kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sabah erkenden gidip alıcam dediğim gibi kartuş bittiği zaman doldurması masraflı mı tavsiyeniz varsa dinlerim kartuş konusunda
  • Luken Drew kullanıcısına yanıt
    ekokartuş aldım photoinkte alabilirsin dolumunu kendim yaptım masraf 0 kısaca başka yerlere dolumu yaptırılsa 10-15tl para istiyorlar e ben 4x100ml 45tlye aldım ve 10ml harcadım siyah için, renkliler için bu oran daha düşük olacaktır.

Zaten 20-30kere doldurunca kartuş zamanla ölüyormuş kısaca 1-2yıl götürür beni bu kartuşlar sonra yedeklere geçerim :)

Doldurma işi toner gibi sağlığa zararlı bir durumu yok mürekkep sıvıya hapsolduğu için akciğerlere giden partikülde yok lavaboda yapıp suyla temizlenmesi kafi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overclockmanyagı -- 14 Eylül 2017; 9:55:43 >
    Anladım hocam cok tesekkürler. Yazıcıyı aldım sabah şuan kurmaya çalışıyorum :D
  • İlk mesajda bahsettiğim hatayı alıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • mg2400 serisini kurmaya çalışmışsınız bu yüzden olmuyor

işletim sistemini seçerek buradan yükleyin

https://www.canon-europe.com/support/consumer_products/products/printers/inkjet/other_pixma/pixma_e414.aspx?type=drivers&language=EN&os=WINDOWS%2010%20(64-bit)

talimatlara uyarak kurabilirsiniz zaten çok zor değil

Kafa hizalama işlemi biraz karışık gelebilir o kadar kısaca size bir kağıt çıkarıyor bu kağıdı tarayıcıya belirtilen şekilde koyup color düğmesine basıyorsunuz kağıt okunup kafa düzeltiliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Yazıcıyı bir şekilde çalıştırmıştım ama attığınız linkten yazılımı indirip kuruyorum çok teşekkürler:)
  • Hocam yazıcı nasıl memnun musunuz?

İçerisinden kartuş çıkıyor değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorrento kullanıcısına yanıt
    Hocam aldığımdan beri 2-3 kere kullandim memnunum sahsen is görüyor bir sorunla karsilasmadim henüz. Icinden kartuş çıkıyor evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luken Drew kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Bende aldım. Fişe takar takmaz yazıcıyı otomatik yükledi. Deneme amaçlı birkaç kağıt yazdırdım, tarama ve kopyalama yaptırdım. Gayet iyi. Elimizin altında bulunsun, her zaman işimiz düşer bu cihaza.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorrento kullanıcısına yanıt
    Yazıcıya her zaman işimiz düşüyor valla bugüne kadar internet kafelerden alıyordum çıktıyı artık evden halledicem:) Kartuş bittiğinde ucuza getircek bi yol bulmak lazım ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.