Şimdi Ara

Epson L800 Photo Printer

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
2
Favori
9.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hp yazıcılardan kafayı sıyırmak üzere iken epsonun tank sistemli 6 renkli ve evde dolum yapabileceğiniz orjinal yazıcısından aldım bakın inanın stüdyodaki resimlerden bile 2-3 kat daha kaliteli resim çıkartıyor.boya derdide yok.kesinlikle tavsiye ediyorum bu yazıcıyı alın çok fonksiyonlu değil ama resmen fotoğrafı konuşturuyor.yok böyle bir cihaz...

• 500 tl çok değilmi bunun için.
  • arkadaşlar bu epson l800 ü çok öneriyorlar bu aralar alacağım bir tane bundan alayım mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: beachturk

arkadaşlar bu epson l800 ü çok öneriyorlar bu aralar alacağım bir tane bundan alayım mı

bende yurtdışından alıp getireyim diye düşünmüştüm. ancak bölgesel olarak cihaz ve mürekkeplerin kodlamasının farklı olduğunu öğrendim.
    cihazı bölge dışından aldığınızda türkiyede aldığınız mürekkeplerle çalışmadığını, türkiyeden cihazı alıp mürekkebi farklı bir bölgeden aldığınızda yine çalışmadığını söylediler.
    yurtdışında mürekkep biraz daha uygundu.
    kullananlar çok met ediyor. 6 renkli olması profesyonel sonuçlar vermesini sağlıyormuş

• arkadaşlar aldım alalı 500 tane 13-18 resim bastım henüz kartuşların çeyreği bile oynamadı yerinden...
  • Arkadaşlar ben aldım. Fotoğraflarda çok iyi. Maliyetide iyi. Ayrıca CD/DVDBD-R etiketide yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BorckaArtvin

arkadaşlar aldım alalı 500 tane 13-18 resim bastım henüz kartuşların çeyreği bile oynamadı yerinden...

Merhabalar bende aynı yazıcıdan aldım. 10x15 hp fotoğraf kağıdına çıkıt alıyorum ama fotoğraf çıktısı sonunda az bi şey mürekkep izi kalıyor. Sizde bu tür bir skıntı oldumu?

Birde hangi fotoğraf kağıdını tavsiye edersiniz uzun süre solmayan.

Teşekkürler
  • EPSON L800 yazıcı için kullanacaksan eğer epson 42171 kodlu 190gr. 10x15 fotoğraf kağıtları var onlardan kullan daha iyi sonuç alırsın.
  • Merhabalar

bende bu gün hp kağıt bulabildim buralardan denemeler yaptım. Deneme sonuçlarını burada detaylı yazmdan önce bir soru soracağım. Printer baskı kısmınd aepsonun lkendi programını kullanıyorum.

10x 15 kağıda baskı aldım. Kağıt seçeneklerinden sırası ile premium parlak normal parlak yanılmıyorsam ultra parlak seçeneklerini seçerek baskı aldım birde aynı denemeleri photo baskı kalitesini best foto ve foto oalrkada denedim. Fotoğraf baskı sonuçlarındna gözle görüelebilen bir fark göremedim. Fotoğraflar nikon d40x ve tamron 90 mm lens ile çekilde ve makro fotoğraf kalite gündüz çekim olduğu için düşük isodan dolayı gayet keskin.

Bunları ni,ye yazdım çünki epson foto print programında ön izlemede daha fazla detay görünürken baskı sonrası 3 değişik fotoğraf seçeneği ve her birinde baskı kalitesini en iyi seçneğine getirsemde ufak detay kayıpları yaşadım.

Sizce bu skıntı kullandım hp ( advenced glossy 10x15 250 gr)kağıtlardan kaynaklanabilir mi?

Yoksa oluru bu mudur ?

Dediğim gibi bir kaç farklı kağıt alıp kısa bi inceleme yapıp fotoğraf çıktılarınıda canon60d ile çekip aynı görüntüyü aktarabilirsem bunlarıda paylaşacağım. Sebepte bu pri,ntırı araştırıklen fotoğraf çıktısının kalitesi hakkında bir kaç örnek fotoğraf bulabildim.

Eğer bildiğiniz uygun fiyatlı foptoğraf kağıdı alabileceğim site adresi verebilirseniz 10 ar 5 er bir den fazla çeşit kağıda baskı laıp sonuçları paylaşacağım.

Son oalrka söyleyebileceğim printer gerçekten çok iyi baskı veriyor ve mürekkebi çok az harcıyor şu ana kadar 50 adet 10x15 baskı sonucunda daha mürekkeb ibreleri oynamadı diyebilirim.

irfan bey dedğiniz kağıdıda alıp deneme yapacağım teşekkürler.

• Alphanos o cihaz resim maliyeti olarak gerçekten çok uygun. 6 renk mürekkeple 10x15 ebatlarında ortalama 1800 resim baskısı alabiliyorsun :)
  • slm arkadaşlar size bir sorum olacak epson l800 yazıcım var hp 10x15 advantace fotoğraf kağıdı ve hp premium a4 fotoğraf kağıdıi ile fotoğraf yazdırma çalışıyorum renkler çok koyu çıkıyor bütün ayarlarını kurcaladım yazdırdım fotoğraf kağıtlarını değiştirdim renk türlerini değiştirdim bir türlü normal olarak yazdırmadım daha önce hp b110 a yazıcım vardı kağıtlar ondan kalma baya var elimde onun çıkardığı gibi normal olarak gözüktüğü gibi resimleri nasıl yazdırırım bilgi olan varmı yardımcı olabilirmi
  • Epson yazıcıda epson kağıt, hp yazıcıda hp kağıt performans olarak daha iyidir :)
  • fotoğraf kağıdı mürekkep fiyatları nekadar bilen varmıydı maliyeti nekdar 10x15 kağıdın .bu konuda yardımcı olacak varmıydı.teşekkürler.
  • evet l800 yazıcım geldi kuruldu ve ilk baskıda alındı sonuçlar muhteşem
    maliyetleride söyleyeyim
    yazıcı 580 tl 12 taksit vatan bil. kampanya
    baskı maliyetinide hesaplayalım( fiyatlar vatan bil. kampanya fiyatları)
    kağıt 140 adet epson 10*15 (190gr) 15 tl
    mürekkepler 6*25 150 tl
    1800 tane 10*15 basar diyor biz 1500 hesaplayalım
    bir tane 10*15 kağıt maliyeti 10,7 kuruş
    bir tane 10*15 baskı mürekkep maliyeti 10 kuruş
    bir 10*15 fotoğraf baskı maliyeti 20 kuruş
    epson 6 mürekkepli eski yazıcımı ve dolum sistemiyle mürekkepleri iş yerinde kullanacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atarustu -- 28 Şubat 2013; 15:39:39 >
  • Hocam biz bunu alırsak vesikalık fotoğrafta çıkartabilirmiyiz almayı planlıyorum o yüzden
  • Bende almayı planlıyorum kullanan arkadaslar memnun mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partis Temporus

Hocam biz bunu alırsak vesikalık fotoğrafta çıkartabilirmiyiz almayı planlıyorum o yüzden

tabiki
  • Dur 1 ay sonra d5100 aldıktan sonra ilk hedefim bu olsun...
  • 30x40 ebat basıyormu hangi ebatları basıyor .10x15 13x18 15x21 20x25 20x30 30x40 ebatları basıyormu bu ebtlarda kağıtlar varmı nerden temin edebiliriz kağıtları
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

30x40 ebat basıyormu hangi ebatları basıyor .10x15 13x18 15x21 20x25 20x30 30x40 ebatları basıyormu bu ebtlarda kağıtlar varmı nerden temin edebiliriz kağıtları

L800 ün bastığı en büyük boyut A4 yani 21x30 . 30x40 için A3 bir yazıcı almanız gerekiyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.