Şimdi Ara

EPS Tamiri Yapılırmı Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar korktugum başıma geldi 2009 MODEL 1,4 HYUNDAYI ERA nın eps sin de sıkıntı çıktı servis 2,500 lira gibi bir fiyat istiyor,sorun ise şöyle araba bozuk yollarda ve direksiyonu çok hafif oynatmamta iki sert plastık birbirine vuruyor gibi ses geliyor tıkır tıkır trim sesi gibi bir ses yalnnız ışık vs yanmıyor kullanmda sertlik yada aşırı hafifilik vs bi terslik yok bu arada araç 2009 model 82,000 de ve bu km de aracın direksiyon sisteminin degişmesnin gerekmesi de ayrı bir tartışma konusu,eps nin tamirine 500 civarı para istiyorlar servis beyinsiz olarak eps yi 940 tl ye veriyor beyin ile beraber 2400+işçilik gibi bi rakam tutuyor acaba bu eps yi tamir ettiren varmı internette tamir eden ustalar vs bilgiler var ama düzen tutmamasından çekiniyorum saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalacar -- 8 Mayıs 2015; 21:52:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bahsettigin ses lokur lokur gibi birseymi usta. Oyleyse benim aracta dahil olmak uzere mesela vtec2 kasalarda kronik sorundur. Bozuk yolda ses yapar. Baska bi sorunu yoktur. Tamirini tam olur demiyorlar

• arac opel merivami,?

• kartalacar K kullanıcısına yanıt
    O tirim ses benim merivada kroniktir,bozuk yolda iki parca plastik birbirne vurdukca adami deli eder duz yolda yani asfaltta yoktur.Samsundayim ozel servsin bitanesi dreksyon milini dgstryo 2 yil sonra tekrarliyor!!Ama yaptircam bu aralar..

• kartalacar K kullanıcısına yanıt
    Eger arac opelse yaptirma o ses tekrar ediyor,sesden baska bi sikintisi yoktur ben bu ses icin neler yaptim bi bilseniz?Araca bi zarari yok,Izmirdeyseniz nette vardi hatirlayamadim ama eps motorunun icinde bi parca var o zamanla gevsyo ses yapyo,o parcayi cikarip tornacida pirincten yaptiryolar bu kesin cozumdur ama bunu bilyorum..

• Slm lar araç hyundayı era saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalacar -- 8 Mayıs 2015; 21:56:46 >
  • Tikirti burcu denilen olaysa eğer, istanbul bostanci sanayide işçilik dahil 250 liraya hallettirdim ben 6 ay evvel...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ForteVeloce kullanıcısına yanıt
    Slm lar mlsf tıkırtı burcu degilmiş saygılar...
  • araç %90 hyundai dir.

çıkma bulun.
  • Slm lar evt hyundayı çıkma parçayada nasıl güvenecez ki bilemedim gitti hayırlısı saygılar...
  • O arıza kronik. Servis ücretsiz değiştirdi zamanında...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.