Şimdi Ara

Epox-EP/PNPA ULTRA '0P' HATA KODU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Epox kartımız var ve üstünde X2 3800+ işlemci takılı ve sorunumuz pcyi başlatırken anakart üstünde bulunan göstergede ilk önce "FF" ve hemen ardından "0P" kodunu veriyor ekrana görüntü gelmiyor. Ekran kartını başka pcde test ettim sağlam, ramleride aynı şekilde test ettim onlarda sağlam. Güç kaynağını test ettim sağlam. Geriye kalan 2 şey anakart ve işlemci onları değişmeden bir sormak istedim. Nedir bu "0P" hata kodu ne anlama gelir. Epox kitapçığında ve sitesinde böyle bir hata kodu bile yok belki başına gelen vardır...

• bende bu anakartı 2 sene kulandım valla ilginç bi sorun dostum sanırım sorun işlemcide....
  • işlemciyi bidaha sök tak gene olmazsa işlemciyi başka anakartta dene..

Bu arada anakartın X2 işlemciler için bios update ini yapmışsındır herhalde belkide o hatayı ondan veriyorda olabilir o hata kodunu arattır google dan belki sorun nerde bulabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jedi_Knight

işlemciyi bidaha sök tak gene olmazsa işlemciyi başka anakartta dene..

Bu arada anakartın X2 işlemciler için bios update ini yapmışsındır herhalde belkide o hatayı ondan veriyorda olabilir o hata kodunu arattır google dan belki sorun nerde bulabilirsin

İşlemci ve anakart yaklaşık 1.5 senedir birlikte sorunsuz çalışıyorlar ve son sürüm bios uptade yüklü, artık akşam eve gidince işlemci ve anakartı başka pcde test edicem. Sonuçları yazarım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.