Şimdi Ara

Satılık p4 1.8a,Asus A7V333 ve P4PE,King. ddr 333

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • P4 1.8a box garantili Fiyatı:155 $(İmzadaki işlemci,stok soğutmayla 2.8 ghz yapabiliyor.)

Asus A7V333 Anakart(Kt333 serisinin en iyi anakartlarından biri olan anakartımı full kablo vs.. kutusuyla beraber satıyorum) 75 $

Kingston 512 MB DDR 333 Ram(333 mhz'de cas 2 olarak çalışıyor.2-3-5 timingleri ile.Asnet garantili,mayıs 2002 tarihinde alınmıştır) Fiyat 85 $

Asus P4PE Board 115$(Özellikler içinhttp://www.mavidonanim.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=P4PE)

-----------------------------------------------

Mersin'deyim.

Kargoyla Tr'nin her yerine yollayabilirim.

Bana ulaşmak isteyenler için:

Email:Nsync75@tweak3d.net

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kesker kardeşim inşallah acelen yoktur bir iki ay sabret kesin alcam işlemciyi tabii acelen varsa umarım bir an önce bulursun müşteri
  • Acele yok ama şimdiye kadar 2 tane talip çıktı,çeşitli sorunlardan olmadı.Umarım bu ay içinde satılır.

• Fiyat 115 $. Model farkından dolayı bir yanlış anlaşılma olmuş kusura bakma.

• Fiatınız yinede (bana) yüksek geldi. Teşekkür eder, bol şans dilerim Beyefendi.
  • Selam. Asus A7V333 anakartı en son kaça verirsin? Adana'dayım:) Elden alırım, belki bir çayını da içerim:)
  • mrb kesker kolay gelsin..bak bana vermedn elndekileri gün geçtikçe fiat düşürmek zorunda kalıosun 3-5 mlynun hesabıbını yapmak bazen pek karlı olmuo...:) amacm seni kızdırmak deil yanlış anlama sadece ozaman senden bunları almak istemiştm ama olmadı neyse sana iyi satışlar...saygılar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK ASUS P4S800D-X ANAKART
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu arada anakartla ram'e 130€ verebilirm...eğer düşünürsen mailimi bilyosn...hala almak istyorm...
  • Birader o zaman 20 milyon farkediyordu.Benim ne pahasına olursa olsun gibi satmak diye derdim yok.20 Milyon benim için önemli bir rakam zaten onun için bir sürü kişinin teklifini kabul etmedim.Burada bazı kişiler 1 haftada satmaya çalışıyor olmazsa adamın verdiği fiyata veriyor.Dediğim gibi benim öyle bir derdim yok.Şu anda seninle anlaştığımız fiyat seviyesi civarlarında hala fiyat ;)

• dikkatini çekerm şu anda ramin 75+kdv ye gidio sıfırı,bu fiat dahada düşücek sende biliosn..ben anakart ve ram'e 65 şer euro fiat biçtm(bu arada $ve € arasndaki fiat farkını belirtmeme gerek yok heralde) sen bilirsn..bu son teklif satmak istersen..:)
  • O 75'lik ram cas 2.5 ram.(Bu ram cas 2 yapamıyor arkadaşta var)Benim ram cas 2 yapıyor.Bunların fiyatı düşmedi yeni seriler cas 2.5 olduğu için fiyatları öyle.

Teklifin için saol,biraz daha makul seviyelerde olsaydı düşünebilirdim.Benim koyduğum fiyat 272 milyon yapıyor.Seninki 240.Arada 30 milyon var.Başka teklifin varsa bana haber verirsin.

• dediğm gibi bu son fiatm bunun haricini veremem eğer kabul edersen sen haber verirsin..
    umarm istedğn fiata brini bulursun..iyi satışlar ken. iyi bak
  • İlginz için tşk ederim.O boardta indirim yapmayı düşünmüyorum.

• Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.