Fiatınız yinede (bana) yüksek geldi. Teşekkür eder, bol şans dilerim Beyefendi.
Selam. Asus A7V333 anakartı en son kaça verirsin? Adana'dayım:) Elden alırım, belki bir çayını da içerim:)
mrb kesker kolay gelsin..bak bana vermedn elndekileri gün geçtikçe fiat düşürmek zorunda kalıosun 3-5 mlynun hesabıbını yapmak bazen pek karlı olmuo...:) amacm seni kızdırmak deil yanlış anlama sadece ozaman senden bunları almak istemiştm ama olmadı neyse sana iyi satışlar...saygılar..
bu arada anakartla ram'e 130€ verebilirm...eğer düşünürsen mailimi bilyosn...hala almak istyorm...
Birader o zaman 20 milyon farkediyordu.Benim ne pahasına olursa olsun gibi satmak diye derdim yok.20 Milyon benim için önemli bir rakam zaten onun için bir sürü kişinin teklifini kabul etmedim.Burada bazı kişiler 1 haftada satmaya çalışıyor olmazsa adamın verdiği fiyata veriyor.Dediğim gibi benim öyle bir derdim yok.Şu anda seninle anlaştığımız fiyat seviyesi civarlarında hala fiyat ;)
dikkatini çekerm şu anda ramin 75+kdv ye gidio sıfırı,bu fiat dahada düşücek sende biliosn..ben anakart ve ram'e 65 şer euro fiat biçtm(bu arada $ve € arasndaki fiat farkını belirtmeme gerek yok heralde) sen bilirsn..bu son teklif satmak istersen..:)
O 75'lik ram cas 2.5 ram.(Bu ram cas 2 yapamıyor arkadaşta var)Benim ram cas 2 yapıyor.Bunların fiyatı düşmedi yeni seriler cas 2.5 olduğu için fiyatları öyle.
Teklifin için saol,biraz daha makul seviyelerde olsaydı düşünebilirdim.Benim koyduğum fiyat 272 milyon yapıyor.Seninki 240.Arada 30 milyon var.Başka teklifin varsa bana haber verirsin.