Şimdi Ara

MSI B350I PRO AC, Ryzen 5 2600 ile açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Mini ITX bir kasa topladım. RAM, PSU, SSD, HDD ve ekran kartım önceki sistemden, dolayısıyla çalışıyorlar.
    Fanlar çalıştığı halde ekrana herhangi bir şekilde görüntü gelmiyor. Debug ledlerde herhangi bir sıkıntı gözükmüyor. Sorun, araştırdığım üzere BIOS uyumsuzluğundan mı kaynaklanmakta sizce? Anakartın seri numarasında Aralık 2017 çıkışlı olduğunu belirten bir kod var. Zannediyorum bu R5 2600'den 5 ay önce. İş update ile çözülür mü? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• www.msi.com
    Support For B350I PRO AC | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global
    https://www.msi.com/Motherboard/support/B350I-PRO-AC

flash bellek ile bios update yapın. nasıl yapılır videosu linkte var. bios update'inden sonra sorunsuz çalışacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

https://www.msi.com/Motherboard/support/B350I-PRO-AC

flash bellek ile bios update yapın. nasıl yapılır videosu linkte var. bios update'inden sonra sorunsuz çalışacaktır.
    Teşekkür ederim. Herhangi bir görüntü alamadığım için güncellemeyi yapmam için 1.nesil işlemciye ihtiyaç var zannediyorum. MSI Yetkili Servisi ile görüşmeyi de düşünüyorum. USB bellek ile otomatik olarak güncelleme yapmıyor sanırım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Novak Djokovic

Teşekkür ederim. Herhangi bir görüntü alamadığım için güncellemeyi yapmam için 1.nesil işlemciye ihtiyaç var zannediyorum. MSI Yetkili Servisi ile görüşmeyi de düşünüyorum. USB bellek ile otomatik olarak güncelleme yapmıyor sanırım?

Alıntıları Göster
    Anakart ı aldığın yerde servis varsa rica edersin. Yoksa ilk nesil işlemci lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.