Bildirim
::: EPOX 9NPA ULTRA :::
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sdece arama bölümüne epox9npa+ultra yazıp okusan çok şey bulursun güzxel karttır tavsiye edilir o/c falan düşünüyosan buarada hoşgeldin foruma _____________________________
-
saoln forumda 1,5 sene olucak ama daha yeni yeni zaman buldm
ilginiz için tşk
_____________________________ -
haklısın imza hiç dikkatimi çekmemişquote:
Orijinalden alıntı: Computer Art
saoln forumda 1,5 sene olucak ama daha yeni yeni zaman buldm
ilginiz için tşk
_____________________________ Canon EOS 450D / Canon EF 40mm f/2.8 STM / Tamron AF 17-50mm f/2.8 SP XR Di II LD / Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II / Nokia 808 Pureview -
eğer araştırırsan epox hakkında bir sürü topic bulursunquote:
Orijinalden alıntı: onur7
bulunabilirse birde dfi ın nf4 ultra modeli var aynı fiyata. ama bulunabilirse tabi. inceden belirtiyim dedim.
Alıntıları Göster
ikinci el bölümünde Satılık Epox / Alınık DFI diye bir sürü topic var
Epox alırken bir daha düşün derim_____________________________ psn
acaltun17 -
güzel bir anakart.quote:
Orijinalden alıntı: Guest
eğer araştırırsan epox hakkında bir sürü topic bulursun
ikinci el bölümünde Satılık Epox / Alınık DFI diye bir sürü topic var
Epox alırken bir daha düşün derim
Alıntıları Göster
psu da sistemin özelliklerine göre değişir.ama minimum 400w olması lazım.bütçeni ve sistemini belirt ona göre yardımcı olalım._____________________________
-
Fiyatına göre çok kaliteli bir ankart gözün kapalı al derim. Sürekli çıkan bios güncelleöeleri ilede yenilikler oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: ontan
güzel bir anakart.
psu da sistemin özelliklerine göre değişir.ama minimum 400w olması lazım.bütçeni ve sistemini belirt ona göre yardımcı olalım.
Alıntıları Göster_____________________________ Ülkeni Sev Ülkene Sahip Çık!!! -
cipset fanı dısında güzel anakart.üstünde mavi mavi ısıklarda var.quote:
Orijinalden alıntı: DHHarezmi
Fiyatına göre çok kaliteli bir ankart gözün kapalı al derim. Sürekli çıkan bios güncelleöeleri ilede yenilikler oluyor.
Alıntıları Göster
severek kullandıgım sadece arkadaslarında belirtigi gibi çipsetinin fanının dandik oldugu mavi mavi yanarak geceleri insanı sevindirik eden o/c ya yatgın olan anakartcık cok guseldir tawsiye olunurquote:
Orijinalden alıntı: Lèon
cipset fanı dısında güzel anakart.üstünde mavi mavi ısıklarda var.
Alıntıları Göster_____________________________ İMZANIZ SÜRGÜNDEDİR... -
valla bende EPOX 9NPA+ULTRA kullanıyorum su ana kadar hiç sorun yasamadım.tavsiye ederim.güzel anakart.psu ise SİLVERSTONE.....quote:
Orijinalden alıntı: tibuk
severek kullandıgım sadece arkadaslarında belirtigi gibi çipsetinin fanının dandik oldugu mavi mavi yanarak geceleri insanı sevindirik eden o/c ya yatgın olan anakartcık cok guseldir tawsiye olunur
Alıntıları Göster_____________________________ -
arkadaşlarım bütçe durumu sorun diil. işte fazla da çoşmayalım öğrenciyiz.. 400 - 480 watt yeterli sanırım .ama benm kasa biraz kasar 4 tane ledli 80 lik 2 tane 120 ledli .2 tane ışığa duyarlı neon var. e bide işlemci 3500+ ,ramler extreme.. napmalıyım ???
bide epox yerine dfı alsam daha iyi sanırım.._____________________________ -
evet dfi epoxu döver epoxta voltaj dalgalanması var biraz ama power supply iyi olduktan sonra sorun teşkil etmez dfi nda çipset fanı çok gürültülü(söyleyenlerin yalancısıyım) overclock olarak dfi epoxtan daha üstündür ama epoxta iyidir yani sen dfi ağırlıklı olmak suretiyle istediğini tercih etquote:
arkadaşlarım bütçe durumu sorun diil. işte fazla da çoşmayalım öğrenciyiz.. 400 - 480 watt yeterli sanırım .ama benm kasa biraz kasar 4 tane ledli 80 lik 2 tane 120 ledli .2 tane ışığa duyarlı neon var. e bide işlemci 3500+ ,ramler extreme.. napmalıyım ???
bide epox yerine dfı alsam daha iyi sanırım..
ayrıca kaliteli bir 420 watt bile işini görür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solitude -- 28 Mayıs 2006; 11:51:38 >_____________________________
-
hmm. ya elimdeki anakartı sattm lga yapalm die. düştüğümüz durum aynı anakartı aramak oldu
elimde dfı ultra d sli vardı
YA BENDE BİŞEY SORCAM 9NPA+ULTRAMI DAHA İYİDİR O/C DE YOKSA DFI NF4 ULTRA INFINITY MI DAHA İYİDİR?? _____________________________ DH 2005
if you want to make it for a living, your number 1 aim should not be how to maximize your profit, but how to minimize your risk. -
infinity pek ii diil 9npa ya göre ama ultra d lanparty ler ii
tek kelime soylicem o fiyata cok iyi bir kart mukemmel amaquote:
infinity pek ii diil 9npa ya göre ama ultra d lanparty ler ii
sli versiyonunu da dusun_____________________________ MSI MEG TRIDENT X - MSI MEG X490 UNIFY MB - INTEL i7-10700K - MSI VENTUS 2080Ti 11GB - 32GB DDR4 - 1TB M2 + 2TB SATA HD - MSI OPTIX MPG27CQ2 27" 144HZ - STEELSERIES RIVAL 650 - APEX 3 - QCK PRISM MOUSE PAD -
nf4 ultra çipsetli anakartlardan uzak durun derim ne yaptım ettimse soğutamadım çipiquote:
Orijinalden alıntı: DarkSidesOfMe
tek kelime soylicem o fiyata cok iyi bir kart mukemmel ama
sli versiyonunu da dusun
Alıntıları Göster
ayrıca çok .oktan ilk açılış ayarları var bu boardun. rame auto voltaj verince mavi ekran hatası oluyo, ram seçiyo, 1.4 le çalışan işlemciye, 1.5 v veriyo
az da olsa voltaj dalgalanması var, ram timingleriyle oynayınca usbler iptal oluyo reset atmak zorunda kalıyosun, fanı çok ses yapıyo.
dfi alırdım yerinde olsam ya da asusun yeni pasif soğutmalı bi modeli var kod gelmedi aklıma ama onu da araştır iyi diyorlar_____________________________ Ekran: Sony 55KDL805C // Stereo AVR: Yamaha AX-492 // Hoparlör: Indiana Line Nota 550 // Dac: Fiio Taishan D03K // BT Adaptör: Philips AEA2700 // Kablo: Van Den Hul Snowline
-
fanı çok sesli diyorlar yinede sen bilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: sunshines35
nf4 ultra çipsetli anakartlardan uzak durun derim ne yaptım ettimse soğutamadım çipi
ayrıca çok .oktan ilk açılış ayarları var bu boardun. rame auto voltaj verince mavi ekran hatası oluyo, ram seçiyo, 1.4 le çalışan işlemciye, 1.5 v veriyo
az da olsa voltaj dalgalanması var, ram timingleriyle oynayınca usbler iptal oluyo reset atmak zorunda kalıyosun, fanı çok ses yapıyo.
dfi alırdım yerinde olsam ya da asusun yeni pasif soğutmalı bi modeli var kod gelmedi aklıma ama onu da araştır iyi diyorlar
Alıntıları Göster
psu konusunda madem bütçe sorun değil diyorsun o zaman al enermax liberty keyfine bak_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler