Şimdi Ara

[EPKYD] - EVLİ PS KULLANICILARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
129.081
Cevap
158
Favori
2.189.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • *demirarca, değiştirdim kardeş seni de ekliyorum şimdi psn ye geliyorsun değil mi akşam maça
  • *demirarca, sen online olup COD4 ü açtıktan sonra sana invite yolluyoruz, o şekil girebiliyorsun ama yanlış olmasın ben de online oyun nasıl açılır vs. tam çözemedim.

*Max007, sen bir anlatır mısın kardeş ?
  • ehem...ehem
    @korayaydin zaten gelirse her şeyi ayarlıyor eğer gelmez ise ben ayar çekityorum yapmanız gereken psn listenize bizden birini eklemeniz aslında buradaki herkezi ekleseniz daha güzel olur daha sonra psn girişi yapıp cod4 oyunana dalıyoruz ve online a giriş yapıyor ve bekliyorsunuz bizden birisi size invite yapıyor yes seçeneğini seçip kabul etmiş oluyorsunuz ve birden sağdaki listeki kimlerle oyanyacağınız beliriyor daha sonra oyun başlıyor.... ilk oyuna başlamadan online modunda biraz bekleme olabilir....
  • arkadaşlar;kısaca anlatıyorum.
    şimdi ps3 lerinizi update etti iseniz.zaten psn listenizde kim var ,hangi arkadaş hangi oyunu oynuyor görebiliyorsunuz.
    cod4 oyununun online kısmına girdiğinizde,invite friend adı altındaki bölüme girdiğiniz vakit,lisitenizde cod 4 oyununu oynayan tüm arkadaşlarınızı görebilmektesiniz.
    yapmanız gereken.oyuna girip,online kısmına yönlendikten sonra ; ardından arkadaş listenize davetiye yollamak(invite).
    listenizi arkadaşlarınızla oluşturdukdan sonra ister oyun listesindeki oyunlardan birisine girer ve dünya çapındaki diğer oyun sahipleri ile birlikte oynarsınız,ister de sayınıza göre 4-12 kendiniz;tüm özelliklerini(kullanacağınız silahlar dahil) seçerek bir oyun modu yaratabilirsiniz.
    yalnız ikisi arasında şöyle bir fark var.
    kendi kurduğunuz ve sadece kendi arkadaş gurubunuzu ekleyip,kendi aranızda yapmış olduğunuz maçların istatistikleri oyun istatistiklerine yansımaz.
    bir nevi futbolda hazırlık maçları gibi.
    daha sormak istediğiniz bi konu varsa yardımcı olmaya çalışırım.
    akşam malesef gelemiyorum.
    şimdiden tüm arkadaşlara iyi oyunlar ve iyi haftasonları...

• COD4 veyahut pes2008 için ekleyebilirsiniz
    cod u pek oynıyamıyorum ama maksat muhabbet :) abidin99 PSN
  • quote:

Orjinalden alıntı: doLob

COD4 veyahut pes2008 için ekleyebilirsiniz
    cod u pek oynıyamıyorum ama maksat muhabbet :) abidin99 PSN

Elindeki online oynanabilecek oyunları da yazarsan iyi olur, onları da ekliyorum, hoşgeldin derneğimize

Beyler bu arada COD4 te old school diye bir oyun modu var, dehşet eğlenceli birşeymiş. Ona bir bakalım gece

Ya doLob: ben seni ekledim de sen de evlisin değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtaskinlar -- 9 Ağustos 2008; 21:06:47 >
  • Max kardeşim, bu gece gireceğim ama biraz gecikebilirim habern olsun.
  • Beyler nerdesiniz, ben hyeni girdim kimse yok, yengelerimiz izin vermedi mi yoksam
  • kususra bakmayın beyler cumartesi akşamı arıza yaptım
  • Bende giremedim yav, kaldıramadım kimseyi televizyon başından
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirarca

up..dün gece kimse yoktu
    kardes ben seni ekledim ama sen beni henüz eklemedin,yada görmedin,ben seni ekleyeli 2 gün kadar oldu,hala onay bekliyor gözüküyor,senin psn: demirarca mi, demirarca@ mi,sonunda @ isareti var mi yok mu?
  • dunyao ve dunyaolcay olarak psn ekleyebilirsiniz

online oynadığım oyunlar: gta4 ve euro 2008

quote:

Orjinalden alıntı: rtaskinlar

quote:

Orjinalden alıntı: dunyao

dernek hayırlı olsun, ben de evliyim, önerim şudur:

eşi ps3 oynamayanlar bir araya gelsin, eşler börek, çay yapsın, kaynaşsın, erkekler fifa atsın, cod atsın.

Güzel fikir, eşler bize hizmet etsin, çay börek yapsın, hatta biz oynarken konsantreyi bozmamak için elleriyle bize yedirsinler Var mı öyle bir eş yeryüzünde ?

Kardeş sen de yaz PSn adresini ve elindeki oyunları.

• Bu başlığı nasıl daha önce görmemişim yaw

Bende 2 senedir evliyim... Bu süre boyunca önce PC, sonra PS2, PSP ve son olarak PS3 sahibiyim ve evli olmaktan müzdaripim...

En büyük sorunum ise eşimin herhangi bir oyuna karşı olan ilgisizliği ve -ne yazikki- beceriksizliği... Çok üsteledim, her türlü oyunu denedim, be-ce-re-mi-yooorr.... dolayısyla da hiç ilgisini çekmiyor...

Geçen hafta sonu, PS 3 de tek oyunum olan GT5p yi oynuyordum, daha 1 saat ancak oldu, "bıraksam akşama kadar oynayacaksın" deyip, surat yapmaya başladı... Evet bıraksa oynarım tabi o yarı, ama bu bir suç değilki... bir sürü geri zekalı diziyi izlemekten kat kat daha iyi aslında...

Zaten işten güçten vakit yok, arada bir oynayacağımız oyunlarda evliliğe takılıyor... Ne multi diablo kaldı, ne GT... oyun bile alamıyorum, oynayamadıktan sonra niye para veriyim...

En çok Gutiar hero yu oynayabiliyorum, PS2 de.. O da 2 gitarla, evli başka ark ım var, o bize geliyor, bayanlar dedikodu yaparken bize de oynamak için fırsat doğuyor... Şimdiki amacım rock band i getirtmek... 3 ark olursan evli, tam süper olacak...

video oyunları oynamayı seven arkadaşlar... ciddi olarak söylüyorum; EVLENMEYİN!!....

çok dertliyim be forum...

PSN : aerobero (ama sadece GT5p var)

• PS3 ün online oyun moduna girmekten çekiniyorum,
    hani makina arıza yapar, beceremem falan diye.

ama Demirarca arkadaş davet edince bu akaşam bir deneyeyim diyorum.
    eğer beni görürseniz, çağırın.
    PS3 de ismim mimar15 olarak veya Leon olarak çıkar
    (PS3 de isim leon, network de mimar15, hani şu vesikalık resim seçilen)

cod4 le girerim herhalde.

bir de demo indirmek için USA adresi vererk kaydolmuştum. farkedermi?

selamlar
  • usa account u fark etmez.
    online bağlantı için de hiç korkmanıza gerek yok.
    hatta kablosuz klavye ve fare alıp;bir de linux yüklediğiniz vakit,bilgisayar konforunu da yaşamış olursunuz....
  • quote:

quote:

quote:

up..dün gece kimse yoktu
    kardes ben seni ekledim ama sen beni henüz eklemedin,yada görmedin,ben seni ekleyeli 2 gün kadar oldu,hala onay bekliyor gözüküyor,senin psn: demirarca mi, demirarca@ mi,sonunda @ isareti var mi yok mu?

demirarca

ben senin eklentini görüp kabul ettim halbuki

Bende onaylanmış gözükmüyordu. Bugün silip seni tekrar ekledim, birdaha yapalım bakalım

• quote:

dunyao ve dunyaolcay olarak psn ekleyebilirsiniz

online oynadığım oyunlar: gta4 ve euro 2008

quote:

quote:

dernek hayırlı olsun, ben de evliyim, önerim şudur:

eşi ps3 oynamayanlar bir araya gelsin, eşler börek, çay yapsın, kaynaşsın, erkekler fifa atsın, cod atsın.

Güzel fikir, eşler bize hizmet etsin, çay börek yapsın, hatta biz oynarken konsantreyi bozmamak için elleriyle bize yedirsinler Var mı öyle bir eş yeryüzünde ?

Kardeş sen de yaz PSn adresini ve elindeki oyunları.

hoşgeldin kardeş derneğe.

PSN adresini ilk sayfaya ekledim PSN:dunyaolcay olarak. Diğerini eklemedim. Online maç etkinliklerini ilk mesajdan kontrol edebilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: Aerobero

Bu başlığı nasıl daha önce görmemişim yaw

Bende 2 senedir evliyim... Bu süre boyunca önce PC, sonra PS2, PSP ve son olarak PS3 sahibiyim ve evli olmaktan müzdaripim...

En büyük sorunum ise eşimin herhangi bir oyuna karşı olan ilgisizliği ve -ne yazikki- beceriksizliği... Çok üsteledim, her türlü oyunu denedim, be-ce-re-mi-yooorr.... dolayısyla da hiç ilgisini çekmiyor...

Geçen hafta sonu, PS 3 de tek oyunum olan GT5p yi oynuyordum, daha 1 saat ancak oldu, "bıraksam akşama kadar oynayacaksın" deyip, surat yapmaya başladı... Evet bıraksa oynarım tabi o yarı, ama bu bir suç değilki... bir sürü geri zekalı diziyi izlemekten kat kat daha iyi aslında...

Zaten işten güçten vakit yok, arada bir oynayacağımız oyunlarda evliliğe takılıyor... Ne multi diablo kaldı, ne GT... oyun bile alamıyorum, oynayamadıktan sonra niye para veriyim...

En çok Gutiar hero yu oynayabiliyorum, PS2 de.. O da 2 gitarla, evli başka ark ım var, o bize geliyor, bayanlar dedikodu yaparken bize de oynamak için fırsat doğuyor... Şimdiki amacım rock band i getirtmek... 3 ark olursan evli, tam süper olacak...

video oyunları oynamayı seven arkadaşlar... ciddi olarak söylüyorum; EVLENMEYİN!!....

çok dertliyim be forum...

PSN : aerobero (ama sadece GT5p var)

Ekledim kardeş seni de, sen de hoşgeldin derneğe. Maç saatleri kararlaştırdığımızda, maç bilgilerine ilk mesajdan ulaşabilirsin

**** Arkadaşlar herkes birbirini eklerse, iletişimimiz kopmamaş olur, ortak maç saati ayarlanmamış bilr olsa, birbirimizi gördüğümüzde, ikili üçlü oynarız *****

• quote:

Orjinalden alıntı: onbes

PS3 ün online oyun moduna girmekten çekiniyorum,
    hani makina arıza yapar, beceremem falan diye.

ama Demirarca arkadaş davet edince bu akaşam bir deneyeyim diyorum.
    eğer beni görürseniz, çağırın.
    PS3 de ismim mimar15 olarak veya Leon olarak çıkar
    (PS3 de isim leon, network de mimar15, hani şu vesikalık resim seçilen)

cod4 le girerim herhalde.

bir de demo indirmek için USA adresi vererk kaydolmuştum. farkedermi?

selamlar

Sen de hoşgeldin kardeş derneğe, seni de ekleyeceğim ama PSN adresin hangisi anlamadım, hangisini ekleyeceğim ?
  • geldim;baktım kimse yoktu:)
    yat içtiması yarın saat 23.00 da!!
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.